Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
mamusia2 wrote:
oby się nie przydały jak coś to przekaże na forum niech będą dobrą wróżbą
ja myślę że to wczesny etap ciąży stąd blada kreska najlepiej idz na betę jak masz możliwość :)będzie dobrzezubii lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
poczekaj do jutra na pewno ściemnieje test jest czułości 25 więc spokojnie może implementacje miałaś w póżniejszym terminieTomasz 09.2018
Witajcie dziewczyny Ja dziś miałam monitoring, melduję piękny pęcherzyk w prawym (tym z jajowodem) jajniku o wielkości 17,9 mm i endo 10 mm. Jutro rano robię zastrzyk z ovitrelle i w czwartek wieczorem W tym cyklu staram się tylko raz w okresie okołoowulacyjnym, idę już totalnie na jakość, hihi
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to w przyszłym robimy IUI na naturalnym jeszcze cyklu.
edit: dzisiaj 12 dc. Cierpliwie więc czekam wczoraj było , więc akurat 3 dniowe żołnierzyki będąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:21
mamusia2, Oluchna, Asiek1214, Karolina90, kaha, zubii lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny Ja dziś miałam monitoring, melduję piękny pęcherzyk w prawym (tym z jajowodem) jajniku o wielkości 17,9 mm i endo 10 mm. Jutro rano robię zastrzyk z ovitrelle i w czwartek wieczorem W tym cyklu staram się tylko raz w okresie okołoowulacyjnym, idę już totalnie na jakość, hihi
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to w przyszłym robimy IUI na naturalnym jesczze cyklu.suri2016, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
mamusia2 wrote:
Kreska jest bardzo ładna, trzymam kciuki żeby ciemniała Ja zrobiłabym betę i powtórzyła po 48 h.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny Ja dziś miałam monitoring, melduję piękny pęcherzyk w prawym (tym z jajowodem) jajniku o wielkości 17,9 mm i endo 10 mm. Jutro rano robię zastrzyk z ovitrelle i w czwartek wieczorem W tym cyklu staram się tylko raz w okresie okołoowulacyjnym, idę już totalnie na jakość, hihi
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to w przyszłym robimy IUI na naturalnym jeszcze cyklu.
edit: dzisiaj 12 dc. Cierpliwie więc czekam wczoraj było , więc akurat 3 dniowe żołnierzyki będą
Mamusia2 mi się wydaje, że to ciąża Kreska na razie blada, ale pewnie będzie ciemnieć Poza tym skoro to testy nie z pierwszego moczu, to wiadomo, że mogą być bledszesuri2016 lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Suri, ty moja babko z wielkim jajem cudownie owuluj nam tam owocnie i zielono na końcu cyklu
Mamusia2 mi się wydaje, że to ciąża Kreska na razie blada, ale pewnie będzie ciemnieć Poza tym skoro to testy nie z pierwszego moczu, to wiadomo, że mogą być bledsze
Hihi, jak to brzmi dumna jestem jednak z mojego prawego jajnika, że tak prężnie działa co miesiąc i wyręcza lewy jajnik niech tak już zostanie!
Czekam teraz na Ciebie Oluchna3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Existenz wrote:Mamusia ciąża jak nic.
Ja czekam jeszcze 10dni na testowanie.
zapisalam sie na jutro do ginekologa w zwiazku z tymi plamieniami. zobaczymy co powieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:04
-
Mamusia2, gratulacje!
Kaczorka, zazdroszcę odległosci do morza. Uwielbiam Bałtyk!
Dziewczyny, ja chyba na trochę muszę zniknąć z OF i oderwć się od tematów staraniowych. Będę xzasem zaglądac i sprawdzać wyniki testowań, mam nadzieję, że wszystkie będą pozytywne i nie spotkamy się już w wątku lutowym. Powodzenia! -
Mam do Was pytanko,
czy to jest prawidłowo, że wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę Luteiny, a dzis już mam takie jakby troszkę plamienie? Nie za szybko?
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Mam do Was pytanko,
czy to jest prawidłowo, że wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę Luteiny, a dzis już mam takie jakby troszkę plamienie? Nie za szybko?
jak ja brałam luteine to zazwyczaj po 2 dniach dopiero dostawałam @Tomasz 09.2018
edit: dzisiaj 12 dc. Cierpliwie więc czekam wczoraj było , więc akurat 3 dniowe żołnierzyki będą
Szalejesz i kropek zostanie na 9 mies !!
zubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny.Jak byłam w Pl moja ginekolog poradziła zrobić badanie na wrogosc sluzu.Byłam w 13 dc i tuż przed samą owulacją.Było więcej niż 8h po stosunku i mało wyszło w polu widzenia.Ale notatka była że bardzo liczne erytrocyty.Proszę pomóżcie czy mam zapalenie jakieś znowu i czy wystarczy np.lactovaginal czy tamtum Rosa..Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1