Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
mamusia2 wrote:
oby się nie przydałyjak coś to przekaże na forum niech będą dobrą wróżbą
ja myślę że to wczesny etap ciąży stąd blada kreskanajlepiej idz na betę jak masz możliwość :)będzie dobrze
zubii lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
poczekaj do jutra
na pewno ściemnieje
test jest czułości 25 więc spokojnie może implementacje miałaś w póżniejszym terminie
Tomasz 09.2018
Witajcie dziewczyny
Ja dziś miałam monitoring, melduję piękny pęcherzyk w prawym (tym z jajowodem) jajniku o wielkości 17,9 mm i endo 10 mm. Jutro rano robię zastrzyk z ovitrelle i w czwartek wieczorem
W tym cyklu staram się tylko raz w okresie okołoowulacyjnym, idę już totalnie na jakość, hihi
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to w przyszłym robimy IUI na naturalnym jeszcze cyklu.
edit: dzisiaj 12 dc. Cierpliwie więc czekamwczoraj było
, więc akurat 3 dniowe żołnierzyki będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:21
mamusia2, Oluchna, Asiek1214, Karolina90, kaha, zubii lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny
Ja dziś miałam monitoring, melduję piękny pęcherzyk w prawym (tym z jajowodem) jajniku o wielkości 17,9 mm i endo 10 mm. Jutro rano robię zastrzyk z ovitrelle i w czwartek wieczorem
W tym cyklu staram się tylko raz w okresie okołoowulacyjnym, idę już totalnie na jakość, hihi
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to w przyszłym robimy IUI na naturalnym jesczze cyklu.suri2016, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
mamusia2 wrote:
Kreska jest bardzo ładna, trzymam kciuki żeby ciemniałaJa zrobiłabym betę i powtórzyła po 48 h.
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to w przyszłym robimy IUI na naturalnym jeszcze cyklu.
cudownie
owuluj nam tam owocnie i zielono na końcu cyklu
Mamusia2 mi się wydaje, że to ciążaKreska na razie blada, ale pewnie będzie ciemnieć
Poza tym skoro to testy nie z pierwszego moczu, to wiadomo, że mogą być bledsze
suri2016 lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Suri, ty moja babko z wielkim jajem
cudownie
owuluj nam tam owocnie i zielono na końcu cyklu
Mamusia2 mi się wydaje, że to ciążaKreska na razie blada, ale pewnie będzie ciemnieć
Poza tym skoro to testy nie z pierwszego moczu, to wiadomo, że mogą być bledsze
Hihi, jak to brzmidumna jestem jednak z mojego prawego jajnika, że tak prężnie działa co miesiąc i wyręcza lewy jajnik
niech tak już zostanie!
Czekam teraz na Ciebie Oluchna3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Existenz wrote:Mamusia ciąża jak nic.
Ja czekam jeszcze 10dni na testowanie.
zapisalam sie na jutro do ginekologa w zwiazku z tymi plamieniami. zobaczymy co powieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:04
-
Mamusia2, gratulacje!
Kaczorka, zazdroszcę odległosci do morza. Uwielbiam Bałtyk!
Dziewczyny, ja chyba na trochę muszę zniknąć z OF i oderwć się od tematów staraniowych. Będę xzasem zaglądac i sprawdzać wyniki testowań, mam nadzieję, że wszystkie będą pozytywne i nie spotkamy się już w wątku lutowym. Powodzenia! -
Mam do Was pytanko,
czy to jest prawidłowo, że wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę Luteiny, a dzis już mam takie jakby troszkę plamienie? Nie za szybko?
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Mam do Was pytanko,
czy to jest prawidłowo, że wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę Luteiny, a dzis już mam takie jakby troszkę plamienie? Nie za szybko?
jak ja brałam luteine to zazwyczaj po 2 dniach dopiero dostawałam @Tomasz 09.2018
Szalejesz i kropek zostanie na 9 mies !!
zubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny.Jak byłam w Pl moja ginekolog poradziła zrobić badanie na wrogosc sluzu.Byłam w 13 dc i tuż przed samą owulacją.Było więcej niż 8h po stosunku i mało wyszło w polu widzenia.Ale notatka była że bardzo liczne erytrocyty.Proszę pomóżcie czy mam zapalenie jakieś znowu i czy wystarczy np.lactovaginal czy tamtum Rosa..Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1