Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:No właśnie też zjadłam pół bułki i odłożyłam. Nie wiem czy to ciąża czy objawy na @ (chociaż nigdy tak nie miałam). A może jeszcze coś innego..
Czas mija to w końcu się dowiem.
Oby Kaczorek to była fasolka -
Cameline wrote:Kasiulka gratuluję, za inne 3mam kciuki!
Kaczorka Ty jutro testujesz? Robisz betę? Bo jakoś nic konkretniejszego nie doczytałam
Wygląda bardzo optymistycznie
Robię testy już od 3 dni :p i żaden ciąży nie potwierdza. Tzn. na dwóch dopiero po kilku godzinach jakieś ślady się pokazały, ale to wiesz - pic na wodę.
Niby OF mi na jutro wyznaczył termin @, więc poczekam :p i znając życie pewnie przyjdzie i będzie się śmiała z mojej naiwnościmadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Cameline wrote:Od 3 dni powiadasz? A dziś zrobiony? jutro wyjdzie II kreska
No dziś robiłam niebieskiego bobotesta - niby czułość 10. Ale jakiś podejrzany on jest :p bo nawet ta kreska kontrolna nie jest taka bordowa jak w tych płytkowych.
Jutro już nic nie robię :p walnęłam focha :p -
Kaczorka wrote:No dziś robiłam niebieskiego bobotesta - niby czułość 10. Ale jakiś podejrzany on jest :p bo nawet ta kreska kontrolna nie jest taka bordowa jak w tych płytkowych.
Jutro już nic nie robię :p walnęłam focha :p
to ja Ci jutro zycze z rana porządnego pawia, hehe i już zadne testy nie będą potrzebe;-))
hehehe sorki, ale ja nie moge uwierzyc ze Ci porządne testy nie wychodzą- te objawy, ta tempka...dzisiaj mdłości. Nie no, fasol musi tam być -
Kaczorka wrote:No dziś robiłam niebieskiego bobotesta - niby czułość 10. Ale jakiś podejrzany on jest :p bo nawet ta kreska kontrolna nie jest taka bordowa jak w tych płytkowych.
mi też nigdy na tym niebieskim bobotescie kreska kontrolna nie wyszła tak wyrazna jak na płytkowych... lipne one są a w grudniu robiłam tego samego dnia pink i żółty bobotest (z tego samego moczu). Pink wyszedł taki, że z latarka szukać kreski a bobo wyraźny3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Cameline dobrze mówi:) co do tych 1p to ja mam średnie doświadczenie. U mnie wychodziły bardziej blade niż 25 ( jak już wspominałam) więc bym się tak nie sugerowała. Ale trzymasz nas w napięciu !Cameline, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Podczytuję Was od kilku dni i wreszcie postanowiłam skrobnąć kilka zdań
Oczywiście gratulacje dla zafasolkowanych.
Kaczorka to i za Ciebie trzymam kciuki.
Ja obecnie czekam na tą @ bo teścior wczoraj negatywny ( około godz.15 zrobiony )
No właśnie! Temperatura do góry to bardzo dobry znak u mnie skłonił mnie do testowania. Natomiast dopiero zrobiłam test drugiego dnia bo myślałam że znów się doszukuje. -
Nie nastawiam się zbytnio.
Skoro wczoraj mi nie wyszedł to na cud nie liczę niestety.
Śluzu wcale prawie nie mam teraz, nawet bym powiedziała że sucho w środku,ale nie chcę tam gmerać.
W poprzednim cyklu @ dostałam własnie 16 dpo
Jeśli jutro nie przyjdzie @ to skoczę na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 13:37
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Nie nastawiam się zbytnio.
Skoro wczoraj mi nie wyszedł to na cud nie liczę niestety.
Śluzu wcale prawie nie mam teraz, nawet bym powiedziała że sucho w środku,ale nie chcę tam gmerać.
W poprzednim cyklu @ dostałam własnie 16 dpo
Jeśli jutro nie przyjdzie @ to skoczę na betę.
Rozumiem Cie doskonale. Też bałam się że się nastawie a tu nic nie wyjdzie.
Naiwnie myślałam że jak już będzie wynik pozytywny testu ciążowego to będzie koniec zmartwień a tu jednak to dopiero początek. Pierw cżycia beta jest ok później czy będzie zarodek... co powie ginekolog czy serce będzie biło.. itd.. Chyba generalnie rodzicielstwo to troska przez resztę naszego życia o tą istotę którą teraz nosimy.Edycik, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
Aneczkaa87 wrote:Odebrałam wynik. W poniedziałek było 22.7, dzisiaj jest 69.6 Przyrost chyba dobry, prawda?
Gratuluję, wygląda na to, że fasolka rozwija się prawidłowo3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę