Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, Proszę mi tu nie uprawiać czarnowidztwa! dopóki nie ma @ wszystko się może wydarzyć, trzeba być dobrej myśli. mnie też cały czas boli jak na @..
zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
MamaFabianka wrote:Ja raczej też odpadne a jeszcze sie nawet luty nie zaczął. Dzis mialam straszny ból podbrzusza az mi sie w głowie kręciło jak wracalam z przedszkola czyli pewnie malpiszon nadchodzi
A jak temperatura? U mnie jeszcze niby ciagle na poziomie tych wyższych, ale już raczej nie mam zludzeń. -
Amy333 wrote:A jak temperatura? U mnie jeszcze niby ciagle na poziomie tych wyższych, ale już raczej nie mam zludzeń.Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Bejbi wrote:Dziewczyny ja odpadam z dzisiejszego testowania...przyszła @ takze kolejne testowanie w marcu!
przytulas:*
najpóźniej jutro do Ciebie dołącze;-) -
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Suri, Agnieeeeecha trzymam kciuki za dzisiejszą betę
Agnieeeeecha robisz w klinice? To pewnie do godzinki będą wyniki
nie dziękuję, ja robię powtórkę dopiero jutro, ale staram się być dobrej myśli, bo kreska na teście sciemniala martwi mnie tylko bo dziś miałam odrobinę brudnawego sluzu, ale prawie tak żeby się z lupą dopatrywac, do tego bole jak na @. miałam w domu luteinę, więc do wizyty u lekarza w przyszłym tygodniu zmierzam ja brać.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Lottie wrote:Proszę o wpisanie @, jeszcze jej nie ma ale to kwestia jednego dnia maksymalnie przepraszam, że po raz kolejny popsułam statystykę
Ja też popsuje najpóźniej jutro Sciskam mocno:* -
nick nieaktualny
-
Camie wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63b120315bb2.jpg
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jesli dobrze licze to styczeń zamknie się w ok. 30 pozytywnych.Wrzesień/pazdziernik bedzie bardzo pracowity na porodowkach
zubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Suri, a powiedz, mialas jakies wyrozniajace sie objawy po owu? w okolicach potencjalnej implantacji, pozniej? chodzi mi glownie o bole podbrzusza/jajnikow, śluz, szyjke?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)