Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Jesli dobrze licze to styczeń zamknie się w ok. 30 pozytywnych.Wrzesień/pazdziernik bedzie bardzo pracowity na porodowkachhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
hej, mój wynik bhcg < 0,1mIU/ml
a najgorsze jest to, ze dzis jeden pieprzony test pokazal drugą kreskę i dał tę cholerną nadzieję. Bladą, ale drugą, wyszła prawie od razu... Mój mąż też to widział.
także czekam na @ i przepisuję na na luty albo i marzec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 14:18
-
bertha wrote:Suri, a powiedz, mialas jakies wyrozniajace sie objawy po owu? w okolicach potencjalnej implantacji, pozniej? chodzi mi glownie o bole podbrzusza/jajnikow, śluz, szyjke?
Bertha objawy mam typowo jak na @, ból podbrzusza, piersi i taki ból w pochwie. ciężko mi go opisać, ale czuję takie parcie i obrzmienie..nie jest to przyjemne. kilka dni po owu zaczęłam mieć takie uczucie jakby coś wwiercalo mi się z prawej strony nad spojeniem lonowym. sluz byl biały kremowy, teraz jakoś go nie mam... i to by było chyba tyle jutro idę na betę i strasznie się tym stresuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 15:21
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Emlissilmee wrote:https://zapodaj.net/561f9dd436f93.jpg.html
Kobity, czy któraś oprócz mnie tu coś widzi? Zaraz chyba zwariuję. Tylko trzeba trochę pomniejszyć zdjęcie, bo na taki ogromnym to nic nie ma...
oczywiście, kreska widoczna gołym okiem gratuluję ktory dpo?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNormalnie nie wiem co mam ze sobą zrobić, chce mi się płakać ze szczęścia i strachu...Brzuch boli mnie okresowo . Nie chcę na razie mówić mężowi, poczekam aż będzie ciemniejsza. Niestety nie mam pojęcia który to dpo, ponieważ w tym cyklu miałam laparoskopię, wychodziłam ze szpitala 7 dnia cyklu i lekarz na USG nie widział wzrastającego pęcherzyka, a zwykle miałam owulację 13-14 dc. Teraz musiała być kilka dni później.
-
Wróciłam na styczniowe testowanie popatrzeć na serduszka pięknie wygląda ten styczeń oby Luty tez był tak owocny w pozytywne testy
Wszystkim Wam serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży Strasznie się cieszę
Myślicie że warto do końca cyklu odpuścić sobie mierzenie temperatury? Tak wiecie żeby się nie nakręcać i nie stresować?zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Wróciłam na styczniowe testowanie popatrzeć na serduszka pięknie wygląda ten styczeń oby Luty tez był tak owocny w pozytywne testy
Wszystkim Wam serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży Strasznie się cieszę
Myślicie że warto do końca cyklu odpuścić sobie mierzenie temperatury? Tak wiecie żeby się nie nakręcać i nie stresować?
ja w tym cyklu nie mierzyłam i było mi o niebo lzej, czułam się wolna Także ja polecam rzucić termometr w katOjMaryś, Bocianiątko lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Dzięki suri
-
Dziewczyny...
Mam pytanie, dziś nadszedł dzien@ . Z oczywistych powodów krwawienie nie wystąpiło natomiast fatalnie sie czuje... bardzo kłują mnie jajniki, mam na bieliźnie mleczna wydzielinę a serce wali jak oszalałe. Po 8 godz na nogach jestem padnięta i boli mnie podbrzusze. Czy to normalne ze takie objawy występują na początku? -
Asik84 wrote:Dziewczyny...
Mam pytanie, dziś nadszedł dzien@ . Z oczywistych powodów krwawienie nie wystąpiło natomiast fatalnie sie czuje... bardzo kłują mnie jajniki, mam na bieliźnie mleczna wydzielinę a serce wali jak oszalałe. Po 8 godz na nogach jestem padnięta i boli mnie podbrzusze. Czy to normalne ze takie objawy występują na początku?
Jeśli wydzielina jest mleczna, to wszystko w porządku bóle podbrzusza też mogą występować na początku ciąży, nawet takie bardzo podobne do tych miesiączkowych. Pomimo tego, że to wiem, to i tak za każdym razem kiedy mnie coś zakłuje albo zaboli to nieruchomieję ze strachu Powtarzasz jutro betę?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Jeśli wydzielina jest mleczna, to wszystko w porządku bóle podbrzusza też mogą występować na początku ciąży, nawet takie bardzo podobne do tych miesiączkowych. Pomimo tego, że to wiem, to i tak za każdym razem kiedy mnie coś zakłuje albo zaboli to nieruchomieję ze strachu Powtarzasz jutro betę?
Uff trochę mnie uspokoiłas:) zakupiłam juz witaminy i zazylam magnez na łomotanie serca. Od jutra zero kawy!!!
Na betę pojde w czwartek bo mam wolny dzien. Wiedziałam ze tak bedzie, jak juz sie udało to będę żyła w strachu ze @ nadejdzie a czuje sie tak jakby miała przyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 19:40
-
nick nieaktualnyWidzę, że nie tylko ja mam takie zmartwienia. Pomijając tylko cień na teście, to brzuch boli mnie bardziej po obu bokach i w pachwinach, niż na środku, promieniuje do krzyża . Ciągle mnie martwi, że @ jednak przyjdzie.
Asik84, Monia9 lubią tę wiadomość