X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • bertha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Jesli dobrze licze to styczeń zamknie się w ok. 30 pozytywnych.Wrzesień/pazdziernik bedzie bardzo pracowity na porodowkach :)
    Sporo! dobry miesiac :)

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Sporo! dobry miesiac :)
    Magia świąt i sylwestra się ujawnia ;)

• Camie Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Camie, jest krecha!! gratki! ktory dpo?
    12dpo beta zrobiona ale wyniki dopiero o 20:/

Franko czeka na rodzeństwo :)
    zaczynamy 4cs
  • Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mój wynik bhcg < 0,1mIU/ml :(

a najgorsze jest to, ze dzis jeden pieprzony test pokazal drugą kreskę i dał tę cholerną nadzieję. Bladą, ale drugą, wyszła prawie od razu... Mój mąż też to widział.

także czekam na @ i przepisuję na na luty albo i marzec...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 14:18

age.png
  • Asik84 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camie wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63b120315bb2.jpg

Dziś krechy:)) super juz gratuluje

Aniołeczek 31.03.2015
    I IUI 16.12☹️
    II IUI 14.01 ...16dpo hcg 450,9 30dpo (6tc1d) ♥️
    218848792f.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camie wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63b120315bb2.jpg

Gratuluję, widać kreseczke :)

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Suri, a powiedz, mialas jakies wyrozniajace sie objawy po owu? w okolicach potencjalnej implantacji, pozniej? chodzi mi glownie o bole podbrzusza/jajnikow, śluz, szyjke?

Bertha objawy mam typowo jak na @, ból podbrzusza, piersi i taki ból w pochwie. ciężko mi go opisać, ale czuję takie parcie i obrzmienie..nie jest to przyjemne. kilka dni po owu zaczęłam mieć takie uczucie jakby coś wwiercalo mi się z prawej strony nad spojeniem lonowym. sluz byl biały kremowy, teraz jakoś go nie mam... i to by było chyba tyle :) jutro idę na betę i strasznie się tym stresuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 15:21

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/561f9dd436f93.jpg.html

Kobity, czy któraś oprócz mnie tu coś widzi? Zaraz chyba zwariuję. Tylko trzeba trochę pomniejszyć zdjęcie, bo na taki ogromnym to nic nie ma...

gosiek25, KarolinaSeven lubią tę wiadomość

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emlissilmee wrote:
    https://zapodaj.net/561f9dd436f93.jpg.html

Kobity, czy któraś oprócz mnie tu coś widzi? Zaraz chyba zwariuję. Tylko trzeba trochę pomniejszyć zdjęcie, bo na taki ogromnym to nic nie ma...

oczywiście, kreska widoczna gołym okiem :) gratuluję :) ktory dpo?

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie! Jak nic widać drugą kreseczkę :) gratulacje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie nie wiem co mam ze sobą zrobić, chce mi się płakać ze szczęścia i strachu...Brzuch boli mnie okresowo :( :(. Nie chcę na razie mówić mężowi, poczekam aż będzie ciemniejsza. Niestety nie mam pojęcia który to dpo, ponieważ w tym cyklu miałam laparoskopię, wychodziłam ze szpitala 7 dnia cyklu i lekarz na USG nie widział wzrastającego pęcherzyka, a zwykle miałam owulację 13-14 dc. Teraz musiała być kilka dni później.

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam na styczniowe testowanie popatrzeć na serduszka :) pięknie wygląda ten styczeń oby Luty tez był tak owocny w pozytywne testy :)
    Wszystkim Wam serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży :) Strasznie się cieszę :)
    Myślicie że warto do końca cyklu odpuścić sobie mierzenie temperatury? Tak wiecie żeby się nie nakręcać i nie stresować?

zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Wróciłam na styczniowe testowanie popatrzeć na serduszka :) pięknie wygląda ten styczeń oby Luty tez był tak owocny w pozytywne testy :)
    Wszystkim Wam serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży :) Strasznie się cieszę :)
    Myślicie że warto do końca cyklu odpuścić sobie mierzenie temperatury? Tak wiecie żeby się nie nakręcać i nie stresować?

ja w tym cyklu nie mierzyłam i było mi o niebo lzej, czułam się wolna :) Także ja polecam rzucić termometr w kat ;)

OjMaryś, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki suri :)

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • Asik84 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...

Mam pytanie, dziś nadszedł dzien@ . Z oczywistych powodów krwawienie nie wystąpiło natomiast fatalnie sie czuje... bardzo kłują mnie jajniki, mam na bieliźnie mleczna wydzielinę a serce wali jak oszalałe. Po 8 godz na nogach jestem padnięta i boli mnie podbrzusze. Czy to normalne ze takie objawy występują na początku?

Aniołeczek 31.03.2015
    I IUI 16.12☹️
    218848792f.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik84 wrote:
    Dziewczyny...

Mam pytanie, dziś nadszedł dzien@ . Z oczywistych powodów krwawienie nie wystąpiło natomiast fatalnie sie czuje... bardzo kłują mnie jajniki, mam na bieliźnie mleczna wydzielinę a serce wali jak oszalałe. Po 8 godz na nogach jestem padnięta i boli mnie podbrzusze. Czy to normalne ze takie objawy występują na początku?

Jeśli wydzielina jest mleczna, to wszystko w porządku :) bóle podbrzusza też mogą występować na początku ciąży, nawet takie bardzo podobne do tych miesiączkowych. Pomimo tego, że to wiem, to i tak za każdym razem kiedy mnie coś zakłuje albo zaboli to nieruchomieję ze strachu :) Powtarzasz jutro betę?

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • melonek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przybyło nowych ciężarnych :* gratuluję :*

Mnie też cały czas boli jak na okres, momentami nawet dość mocno. W sumie nawet nie jak na okres tylko tak jakbym go właśnie miała ;/ też jutro powtarzam bętę i też się troszkę boję.

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • Asik84 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Jeśli wydzielina jest mleczna, to wszystko w porządku :) bóle podbrzusza też mogą występować na początku ciąży, nawet takie bardzo podobne do tych miesiączkowych. Pomimo tego, że to wiem, to i tak za każdym razem kiedy mnie coś zakłuje albo zaboli to nieruchomieję ze strachu :) Powtarzasz jutro betę?

Uff trochę mnie uspokoiłas:) zakupiłam juz witaminy i zazylam magnez na łomotanie serca. Od jutra zero kawy!!!:(
    Na betę pojde w czwartek bo mam wolny dzien. Wiedziałam ze tak bedzie, jak juz sie udało to będę żyła w strachu ze @ nadejdzie a czuje sie tak jakby miała przyjść:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 19:40

Aniołeczek 31.03.2015
    I IUI 16.12☹️
    218848792f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja mam takie zmartwienia. Pomijając tylko cień na teście, to brzuch boli mnie bardziej po obu bokach i w pachwinach, niż na środku, promieniuje do krzyża :(. Ciągle mnie martwi, że @ jednak przyjdzie.

Asik84, Monia9 lubią tę wiadomość

• Camie Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta miała być po 20 i nie ma... już kilka razy korzystałam z tego laboratorium i zawsze było ok wyniki tego samego dnia o 20. Stresuje się...

Franko czeka na rodzeństwo :)
    zaczynamy 4cs
‹‹ 264 265 266 267 268
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ