Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka, głowa do góry, podobno plamienia są częste przy cyklach ciążowych. Póki nie ma @ to nic złego nie oznacza.
Witaj Maja84
Suri, szalejesz z tymi testami! Nu nu
Agniechaaa, też się bardzo dziwnie w tym cyklu czuję. Dziś jestem tak senna, że ledwo w pracy wytrzymałam. Podbrzusze boli mnie od kilku dni i jeszcze ciągnie w okolicach jajników i pachwin. Ja raczej obstawiam, że to objawy nadchodzącej @, bo już miałam podobnie 2-3 cykle temu, ale u Ciebie to może być rozpychający się fasolek
W ogóle to nosi mnie, żeby już jutro zatestować, ale 11 dpo to kurczę wcześnie.. -
summer86 wrote:Kaczorka, głowa do góry, podobno plamienia są częste przy cyklach ciążowych. Póki nie ma @ to nic złego nie oznacza.
Witaj Maja84
Suri, szalejesz z tymi testami! Nu nu
Agniechaaa, też się bardzo dziwnie w tym cyklu czuję. Dziś jestem tak senna, że ledwo w pracy wytrzymałam. Podbrzusze boli mnie od kilku dni i jeszcze ciągnie w okolicach jajników i pachwin. Ja raczej obstawiam, że to objawy nadchodzącej @, bo już miałam podobnie 2-3 cykle temu, ale u Ciebie to może być rozpychający się fasolek
W ogóle to nosi mnie, żeby już jutro zatestować, ale 11 dpo to kurczę wcześnie..
Ją ma taką długość 2 fazy :p a już w 9 dpo miałam dość wyraźna kreskę więc dla mnie to nie wczesnie.summer86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, trochę ostatnio jestem zabiegana,u mnie @ już poszła więc teraz czas się brać do pracy ;p na razie sączę wino :p tylko dziwne dziś uczucie bo 7 dc a uczucie że się ze mnie leje.. tak nie miałam nigdy, owu zazwyczaj w 14 dc
trzymam za wszystkie kcuki w grudniu sporo kreseczek się pojawiło mam nadzieję że reszta dołączy w styczniu :0
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Hej dziewczyny, trochę ostatnio jestem zabiegana,u mnie @ już poszła więc teraz czas się brać do pracy ;p na razie sączę wino :p tylko dziwne dziś uczucie bo 7 dc a uczucie że się ze mnie leje.. tak nie miałam nigdy, owu zazwyczaj w 14 dc
trzymam za wszystkie kcuki w grudniu sporo kreseczek się pojawiło mam nadzieję że reszta dołączy w styczniu :0
To podobnie u mnie od 8 dc w poprzednim cyklu już zaczęły się dni płodne o dziwo xD
-
Hej
Ja trochę odpuściłam w poprzednim cyklu i jak się okazało na dobre mi to wyszło bo był bezowulacyjny (najkrótszy cykl w moim życiu). Teraz mam nadzieję że wszystko wróci do normy. Chociaż i tak żeby się nie nakręcać wróciłam po rocznej przerwie do ćwiczeń. Teraz zamiast przeglądać strony dot. ciąży układam sobie treningi. Jestem zadowolona bo nie myślę ciągle o tym czy się uda czy nie. Ale Was i tak podczytuje troche.zubii lubi tę wiadomość
-
hej ja mam problem z interpretacja cyklu ; ( niby owu nie wykryta przez owu ale sluz byl bol lewego jajnika i nie wiem juz co myslec w 17 dc wystapilo plamienie tez dziwne bo zauwazylam dopiero rano po wspolzyciu w nocy i nie wiem juz sama co myslec testowac czy raczej nie ma sensu temp nie skazuje raczej na nic szaleje i szaleje pomocyyy osttanio cykle 22-23 dn ...dzis 20dc
-
Sylvia - ja po pensji kupuje karnet na basen bo wygladam jak orka ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 00:11
-
@ dalej nie ma, ale brzuch ćmi.. Temperatura znów nisko. Cycki już nie bolą. Lipa.
Ale śniło mi się, że zrobiłam test ciążowy i wyszły momentalnie 2 grube krechy. I w takim szoku byłam. Ale w śnie okazało się, że to tylko sen :p hehe, i tak mnie to dręczyło, że zrobiłam kolejny test i też takie grube krechy wyszły od razu.
Ciekawe czy ten podwójny pozytywny test to znak czy raczej mam to interpretować na odwrót.Klaudiia87, kaha lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Powstrzymałam się od testowania. Wieczorem postanowiłam sobie, że jesli temp. wzrośnie to testuje, jeśli spadnie to nie. No i spadła cholera :p zatem test jutro zgodnie z planem. Aczkolwiek już mam plany jakie jutro drinki pije, zatem nadzieja u mnie niewielka :pzubii lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka oby ten Twój sen się spełnił i były dwie grube krechy
Myślę, że jutro powinnam wiedzieć czy wierzyć swoim snom :p najchętniej bym już przeskoczyła o ten jeden dzień
Mam nadzieję, że nas dziś puszczą trochę wcześniej z pracy do domu.
Summer a u Ciebie ten spadek to nie spadekzubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny