Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie poszło trochę do góry. Dodatkowo obudziłam się z takim bólem po lewej stronie pleców jakby jajnik trochę promieniował. Trochę mi na nogę przechodzi. Coś podobnego do kolki, ale to nie kolka
kaha, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
A u mnie minimalny spadek, ale taki spadek to w sumie chyba nie spadek Nadal temperatura wysoko jak na ten cykl. Niedobrze mi od rana, ledwo co zrobiłam mężowi kanapki do pracy bo na zapach wędliny myślałam, że nie wytrzymam ;p ale wiem, że u mnie to raczej nic nie znaczy bo ja jestem podatna na wkręcanie sobie, w tamtym miesiącu było mi tak niedobrze, że w drodze do pracy rozglądałam się w okół gdzie się schować jakbym miała wymiotować, a ciąży nie było
kaczorka, nie jedna kobieta w ciąży miała plamienia, nawet coś co można nazwać skąpym okresem, a to że cycki Cię już nie bolą czy coś to też żaden wielki znak na nie bo są kobiety, które nie czują kompletnie nic na początku ciąży. (dziewczyna męża brata - jedyny jaki objaw miała to to że była jakaś słabsza, bardziej zmęczona, a test zrobiła bo jej się okres spóźniał) także luzikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 07:21
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A w mojej branży dzis nuda w pracy nie mam co robić właśnie jadę na zapiekankę bo mnie ochota naszła a muszę trochę czasu zgubić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka03 wrote:Dziewczyny już świruje Testowanie mam mieć 01.01.2016 a dzisiaj mi się śniło że dostałam okres i było znów rozczarowanie
Masakra teraz boje sie iść do ubikacji siusiu zrobić że zobacze @
Oszaleje
To zupełnie odwrotnie jak ja - mi w śnie wyszły dwa razy po II krechy :p Ale nie spodziewam się.
My dziś w pracy będziemy się alkoholizować szampanem ale to pewnie pod koniec.. A szkoda, bo może by czas przyjemniej leciał :p
A w ogóle to się wczoraj dowiedziałam, że będę spędzać Sylwestra w męskim gronie - ja + 4 facetów tego jeszcze nigdzie nie grali.. :p -
Kaczorka wrote:To zupełnie odwrotnie jak ja - mi w śnie wyszły dwa razy po II krechy :p Ale nie spodziewam się.
My dziś w pracy będziemy się alkoholizować szampanem ale to pewnie pod koniec.. A szkoda, bo może by czas przyjemniej leciał :p
A w ogóle to się wczoraj dowiedziałam, że będę spędzać Sylwestra w męskim gronie - ja + 4 facetów tego jeszcze nigdzie nie grali.. :p -
nick nieaktualnyA my mamy sylwestra w 2 moi rodzice idą do opery przyjdą juz po północy wiec My pokrzywy razem w lozku zrobię jakieś pyszny przeląski i pewnie zrobimy jakiś maraton filmowy dla siebie mam piwko 0% i picolo na powitanie roku a M bedzie pił co tylko chce
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Sylvia u ciebie gruba impreza
My w tym roku skromnie, mimo że mieliśmy kilka zaproszeń stwierdziliśmy, ze w sumie to jak impreza w weekend i ktoś musiałby prowadzić auto na drugi dzień jakbyśmy wracali, to zostajemy w domu i nie trzeba za dużo myśleć -
nick nieaktualnyTo tylko ja idę na bal sylwestrowy? :-)Tak szczerze to przeleżałabym cały dzień, ale możę mi się odmeini jutro w następnym roku nie ma żadnych wesel to sobie przynajmniej na sylwestra potańczę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 08:57
Oluchna lubi tę wiadomość
-
My tak samo - zostajemy w domu, beda niby tesciowie i szwaguerja z mezem, ale kazda u siebie. Bunkrujemy sie w lozku z jedzeniem q filmami ^^