Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
To wszystkie jutro testujmy, i już! Tak na zakończenie roku! oczywiście dobre zakończenie
zubii lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dziewczyny dzisiaj jestem 5 dni po, rano czułam w podbrzuszu napięcie i z pierwszym siku na papierze żywo czerwona krew ;( jestem ponad 2 mc po poronieniu myślicie, ze jeszcze organizm nie wrocil do siebie? Implantacyjne to nie jest bo tego było sporo i żywo czerwone ehh
pojechałam zbadac progesteron, ale nie wiem czy wyjdzie dzisiaj miarodajny jak jestem dopiero 5 dni po.
A planowany okres 6,7.01Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 11:30
-
Karola a moze jednak implantacyjne niektore kobiety maja wiecej tego i trwa czasem takie plamienie dwa dni. Moja szwagierka tak miala i ona ma tak ze ze wszystkim leci do lekarza a lelarz wtedy juz jej powiedzial zeby przyszla za dwa tyg i bedzie jasne czy. ciaza czy po prostu problemy hormonalne i okazalo sie ze ciaza ale cala ciaze miala zagrozona wiecznie w szpitalu
-
OjMaryś wrote:Karola a moze jednak implantacyjne niektore kobiety maja wiecej tego i trwa czasem takie plamienie dwa dni. Moja szwagierka tak miala i ona ma tak ze ze wszystkim leci do lekarza a lelarz wtedy juz jej powiedzial zeby przyszla za dwa tyg i bedzie jasne czy. ciaza czy po prostu problemy hormonalne i okazalo sie ze ciaza ale cala ciaze miala zagrozona wiecznie w szpitalu
-
Ale dziewczyny tu rodukujecie pelna para! Ja wlasnie zabietam sie za pichcenie - bo tata ma urodziny
Bocianiatko - zatestuj! Sadze ze wiele z nas to zrobi dla spokoju ducha przed impreza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 13:11
-
A ja w tym cyklu jak w żadnym innym juz wiem ze sie nie udalo. Nie dosc ze juz mnie podbrzusze boli a do @tydzień to jeszcze moglabym caly czas jeść czekolade, naszczescie w domu niemam bo by było obzarstwo. A cisnienie na slodkie to u mnie zawsze objaw @Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Z tych emocji aż mnie otrzepało. Siedzę sobie legalnie w pracy, przeglądam mój wykres, jakbym miała coś tam zobaczyć, nie wiem co i tak nagle mnie otrzepało, poczułam takie ciepełko i myśl mi przyszła taka: Ulokowałem się Jesteś w ciąży I jakoś mnie tak naszła myśl zaraz o moich dziadkach już nieżyjących. Idę dzisiaj na cmentarz zapalić im znicza i kupić różyczkę.
Nie wiem co mi się stało
I na dodatek pachnie mi grzybami, takimi suszonymi borowikami jaki jeden z dzadków zawsze zalewał na żur świątecznyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 11:55
karola_aa, Bocianiątko, melonek lubią tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Karola, może maluch sobie miejsce robi
Zróbmy jutro wspólne testowanie
Ja pewnie znów spać nie będę mogła, więc test zrobię przed 5 :p no chyba, że nie zrobię wcale, bo nie będzie takiej potrzeby.. Ciekawe czy mam prorocze sny :pzubii lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. W świątecznym testowaniu niemalże nie widziałam już znajomych "twarzy" Nie zaglądałam na OF, ponieważ straciłam zapał. MOnitoring u ginekologa dodął mi skrzydeł, potwierdził, że mam owulacje. Jednakże @ przyszła i to za szybko - niestety stwierdzam, że mam zbyt krótką fazę lutealną (9 dni). PO Nowym Roku ide do gin. Mam nadzieję, że zleci mi badania progesteronu itd.1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
MamaFabianka wrote:A ja w tym cyklu jak w żadnym innym juz wiem ze sie nie udalo. Nie dosc ze juz mnie podbrzusze boli a do @tydzień to jeszcze moglabym caly czas jeść czekolade, naszczescie w domu niemam bo by było obzarstwo. A cisnienie na slodkie to u mnie zawsze objaw @
Ją też mam zawsze przed @ okropna ochotę na słodkie więc jak staraliśmy się o pierwsze dziecko myślałam że nic z tego bo typowe objawy @ a dzień przed @ wyszły dwie kreski także zasada jest jedna ! Jeżeli masz objawy jak na @ może to być ciąża !Kaczorka, Oluchna, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
kotek87 wrote:https://zapodaj.net/5505543a8e6d4.jpg.html
moje testy owu od góry 10dc, 11 dc
dzis zrobie tez ok 17
chyba owu tuz tuz jak mysicie?
Możliwe ale np. Ja mam takie cały czas dopiero przed tym pozytywnym jest mocniejsza i na drugi dzień pozytywną.
-
Oluchna wrote:Z tych emocji aż mnie otrzepało. Siedzę sobie legalnie w pracy, przeglądam mój wykres, jakbym miała coś tam zobaczyć, nie wiem co i tak nagle mnie otrzepało, poczułam takie ciepełko i myśl mi przyszła taka: Ulokowałem się Jesteś w ciąży I jakoś mnie tak naszła myśl zaraz o moich dziadkach już nieżyjących. Idę dzisiaj na cmentarz zapalić im znicza i kupić różyczkę.
Nie wiem co mi się stało
I na dodatek pachnie mi grzybami, takimi suszonymi borowikami jaki jeden z dzadków zawsze zalewał na żur świąteczny
Tak mialam ostatnio. Gadalam do mojej mamy przed snem (oczywiscie w glowie) i obudzilam sie rano tak lekko z mysla w glowie "w ciazy jestem". Zobaczymy czy to mami mi podsunela ta mysl czy tylko pobozne zyczenie.
U Ciebie na bank jest fasol!