Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chyba cykl bezowulacyjny. W 8 dniu cyklu miałam badanie HSG, testy owulacyjne pozytywne w 13 i 14 dniu cyklu, szczyt śluzu też w tym czasie i ból owulacyjny a temperatura bez wzrostu wskazującego na owulację. Kurcze a taką miałam nadzieję, że coś się po badaniu ruszy. ehhh
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, proszę o wpisanie mnie na testowanie 9 stycznia, wczoraj monitoring , dużo płynu na zatoce Douglasa więc ewidentnie owu była , zresztą i śluz i testy by na to wskazywały ....Teraz 10 dni lutka i zobaczymy ....razem z wami może wytrzymam w tej niepewności.....
Prawie trzy lata starań , od sierpnia z pomocą Pani dr chociaż póki co na naturalnym cyklu jedynie siofor, Wiesiołek i Miositogyn .....Oby wkoncu się udało ...
Liczę na to że większość z nas wyjdzie z tego wątku z dwoma kreseczkami na teście -
A ja dzisiaj testowałam, dzisiaj 11 dpo dopiero ale wieczorem imprezka się szykuje więc musiałam dla spokojnego sumienia. Natychmiast po zakropieniu moczu zdawało mi się że widzę drugą kreskę, ale po przepisowym czasie zmieniła się tylko w taki ślad po drugiej kresce, taki biały . Przyjmuję raczej wynik negatywny bo kreska nie jest różowa. Dziś impreza ! Jak okres nie przyjdzie to zatestuję pojutrze znowu.
-
Mi wyznaczył OF owulację na 16 dc. Al osobiści wydaje mi się że była później, koło 18-19 dc. Mam taką posuchę tam na dole, ze jeszcze tak nigdy nie miałam. Wczoraj po kąpieli tylko dosłownie kropeczka kremowego śluzu była na ręczniku, a tak to nic
Asiek, trzymam kciuki za ciebie i za Coccolinę też W ogóle za wszystkie trzymam kciuki, żeby się nam kreski wysypały w tym miesiącu. Napiję się za to -
Oluchna wrote:Mi wyznaczył OF owulację na 16 dc. Al osobiści wydaje mi się że była później, koło 18-19 dc. Mam taką posuchę tam na dole, ze jeszcze tak nigdy nie miałam. Wczoraj po kąpieli tylko dosłownie kropeczka kremowego śluzu była na ręczniku, a tak to nic
Asiek, trzymam kciuki za ciebie i za Coccolinę też W ogóle za wszystkie trzymam kciuki, żeby się nam kreski wysypały w tym miesiącu. Napiję się za to -
Dziewczyny doradźcie... korci mnie żeby jutro zatestować testem o czułości 10. Jutro wg Of ma być 10 dpo. Tempka na stalym poziomie... Tak bardzo chciałabym powiedzieć o północy mojemu M. że zostanie tatą! Ale to pewnie za wcześnie...
My idziemy jutro do mojej przyjaciółki która jest w 18 tygodniu ciąży wiec będzie spokojnie, ja się z nią solidaryzuję i pijemy picollo a panowie niech szaleją
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
O nieeeee... Katik jak dzisiaj Aga napisała, ze na zapiekanki idzie, to teraz myślę o nich cały czas. A przez ciebie, to ślinotoku tu dostanę ten szczypiorek i prażona cebulka i ta ich wielkość... i te dodatki... mmmmmmmm... Jakbym mieszkała ciut, ciut bliżej, to nawet bym się nie zastanawiała.
Bocianiątko, testuj. Nic ci nie zależy, a niespodzianka może być najlepsza everBocianiątko, Katik lubią tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Mycha, dokładnie wczoraj coś takiego miałam. poniżej pępka z prawej strony. To dokładnie to uczucie, o którym piszesz
Im dluzej leze tym bardziej bola mnie plecy ... i mam to dziwne przeczucie ze nici z zielonego kropka. temp spada a objawy moga wskazywac tez na @
Co do tych snów to ja bym je interpretowala w sposob taki ze widzimy swoje marzenia-obawy normalne... mi snil się zmarly dziadek i twierdzil ze urodze Stasia ... ale jakos niewierze w to ...
Plamienia posiadalam w ciazy z synem i odbieralam je jako @ do 14tyg bo zawsze byly w terminie okresu -
Oluchna wrote:Sylvia u ciebie gruba impreza
My w tym roku skromnie, mimo że mieliśmy kilka zaproszeń stwierdziliśmy, ze w sumie to jak impreza w weekend i ktoś musiałby prowadzić auto na drugi dzień jakbyśmy wracali, to zostajemy w domu i nie trzeba za dużo myśleć -
ja dla smiechu testowalam i mam neg ale to niebylo z porannego moczu haha moj maz twierdzi ze tyle kasy co w te testy poszlo to bym sobie niezłe szpilki kupiła
-
Ej dziewczyny, ja chyba jutro rano też zrobię test. Niby będzie 11 dpo i według ovu dzień spodziewanej @ (ja mam tak 29-31 dni). Jeszcze zaczęło mi coś w prawym boku pulsować i trochę jakby mnie jajniki bolą, jakby cisną więc schiz razy milion, już mam dość
Oluchna, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny