Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Damy rade dziewuszki
My z B. sie nie zalamujemy ^^ kupilismy flaszke i dzis zrobimy cieszac sie soba :*zubii lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Gratulacje!!! Super zakończenie roku
A gdzie zdjęcie testa??
Podziękuję jak minie termin miesiączki, po ostatniej ciąży wolę nie przesadzać z radością. Za blada kreska żeby było ją widać na zdjęciu jutro lub w pon wrzucę jeśli będzie bardziej wyraźna. Trzymam kciuki za Was wszystkie, styczeń będzie naszBocianiątko, zubii, bertha lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
czasem nawet najładniejszy wykres nie kończy się tak jakbyśmy chciały... beta negatywna tak więc proszę zapisać mnie na 28 stycznia a dziś balujemy!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Gratulację dla wszystkich zafasolkowanych
A dla takich jak ja plus możemy dzisiać szaleć i pić. Ja już sobie winko kupiłam i mam zamiar je całe wypić a co tam
I czekam na 31.01.2916 na kolejną nadzieję.
Dzisiaj mimo plamienia przed okresem jakoś pozytywny mam nastrój. W poprzednich rozczarowaniach był płacz pretensje teraz spokój. Możemy dłuźej cieszyć się sobą z mężulkiemBocianiątko lubi tę wiadomość
-
buka03 wrote:Nie prowadziłam zbytnio wykresu notowalam sobie aby kiedy było przytulanko i sprawdzalam czasem rano temp jak mi się przypomniało równo 14 dni temu wydawało mi się że mam ovulkę bo jajnik mnie bolał więc aby tyle
Trzymam mocno kciuki! Czyli mi pozytywny test wyszedł 13 dni po ovu, i była to bardzo bladziutka kreska
Ją max max 11 dniowa fazę także 13 dpo to mój 2 DC nowego :p
Dziękuje za odpowiedź. -
Szwagier kupił mi i siostrze flache, więc też sobie ją opedzlujemy:) a co:) dziewczęta wchodzimy w nowy rok z przytulam. Jesteśmy super i nasze fasolki też będą super a @ w tym nowym roku już się nie pojawia przez 9 miesięcy.
Także głową do gory, żeby nam te zajebi*** korony nie pospadalyBocianiątko, OjMaryś, Katik, Princesska, Maja84, Tusiek86 lubią tę wiadomość
-
Już za chwilę przywitamy Nowy Rok,
fajerwerkami, szampanem, śpiewem i tańcami.
Życzę, abyście w tych radosnych chwilach,
otoczone były gronem przyjaciół i rodziny. Żeby spełniło się to jedno marzenie!!Bocianiątko, Princesska lubią tę wiadomość
-
Hmm, naprodukowałam się i gdzieś mi wpis uciekł
Z ciekawości chciałam obczaić swoją szyjkę macicy, więc wsadziłam palucha i chyba jestem zdezorientowana Bo było mięciutko, ale do szyjki chyba nie sięgnęłam.. Bynajmniej nic pod palcem nie czułam. A na palcu został kremowy śluz i ani śladu krwi.
Ciało się ze mną bawi
Oluchna, ja już obiecałam mężowi, że będę z chłopakami wódkę piła, więc też pewnie się ululam
To za te wszystkie, które dzisiaj pić nie mogą -
Witam wszystkie kobietki te cieszące się już tym cudownym stanem i te testujace w styczniu.
Ja przechodzę z grudniowego testowania.
Ostatnia @ mialam 3.12. Kolejna spóźniona się dwa dni. Temperatuta 37.2.
Ogólnie zle samopoczucie, brak apetytu, mdlosci. Niestety testy negatywne ;( w poniedziałek wybieram sie na betę. Takze dzis alkohol odpuszczam i mam nadzieje ze bede mogla i ja sie wam pochwalić pozytywnym wynikiem A jak na razie wszystkim życie duzo szczęścia w nadchodzącym roku i zeby kazdej z nas sie 2017 roku udalo sie zafasolkowacOjMaryś, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Hmm, naprodukowałam się i gdzieś mi wpis uciekł
Z ciekawości chciałam obczaić swoją szyjkę macicy, więc wsadziłam palucha i chyba jestem zdezorientowana Bo było mięciutko, ale do szyjki chyba nie sięgnęłam.. Bynajmniej nic pod palcem nie czułam. A na palcu został kremowy śluz i ani śladu krwi.
Ciało się ze mną bawi
Oluchna, ja już obiecałam mężowi, że będę z chłopakami wódkę piła, więc też pewnie się ululam
To za te wszystkie, które dzisiaj pić nie mogą -
Dziewczyny życzę Wam spełnienia przede wszystkim tego jednego najważniejszego życzenia
Ja odpuszczam alko, bo gdyby ewentualnie to był ten cykl;) to pózniej 9miesiecy miałabym wyrzuty sumienia, że w pierwszych dniach poczęcia upiłam własne dziecko:)))
A No i kupiłam dzisiaj rakietę (mimo że nie lubię petard) żeby dać znać dziecku gdzie jego Mama czeka (Haha tak sobie wkręciłam))))Princesska lubi tę wiadomość
-
Oluchna zgadzam sie z Tobą w 100%! Ja dzis tez zamierzam sie dobrze bawić i nie myślec nowy rok nowe możliwości
Gosiek25 poki nie ma @ nic straconego, a ładnie sie zapowiadagosiek25, Oluchna lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Kochane, w ten sylwestrowy czas życze nam wszystkim II w styczniu. Mam 3 butelki wina czerownego więc piję za wszystkie niepijące
Princesska, Oluchna lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Kaczorka wrote:Hmm, naprodukowałam się i gdzieś mi wpis uciekł
Ciało się ze mną bawi
To za te wszystkie, które dzisiaj pić nie mogą
-
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Zaciążonym spokojnych, nudnych ciąż i cudownych bobasów, a nam staraczkom szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek i abstynenckiego sylwestra za rok
Ja dziś też piję, a co.. pewnie skończy się na oglądaniu filmów i to moja ulubiona forma spędzania sylwestra. Uciekam zrobić jakieś przekąski.Princesska lubi tę wiadomość