Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Korcić mnie zaczęło żeby zatestowac... poczułam pulsowanie z lewej strony a na bol nie pomaga nospa kijowy ten mój Sylwek się zapowiada ...
-
dziewczyny wszedzie gdzie czytam szyjka zaraz po okresie powinna się zamknąć i byc twarda a ja zaobserowowałam u sibie że po @ moja szyjka jest cały czas aż do końca owulacji nisko miękka i otwarta... czemu tak? zresztą ona jest nisko przez prawie cały cykl...
-
U mnie test negatywny 10dpo.
Ja też życzę nam kochane wysypu fasolek w nadchodzącym roku
Zafasolkowanym gratuluję z całego serducha
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Cześć. Można się dopisać na 22.01?
To nasz 1cs dlatego nie robię sobie zbyt dużych nadziei ale może akurat Od pół roku działamy bez zabezpieczeń ale dotąd nie mierzyłam tempo, nie zwracałem uwagi na śluz. Po prostu to były takie starania na luzie. Teraz od nowego roku postaram się bardziej skupić na obserwowaniu śluzu i temperaturze . Mam 29lat więc już nadszedł chyba wystarczająco odpowiedni moment.
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny Każdej z nas życzę jak najszybszego ujrzenia dwóch wymarzonych kreseczekEwi28, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Cześć. Można się dopisać na 22.01?
To nasz 1cs dlatego nie robię sobie zbyt dużych nadziei ale może akurat Od pół roku działamy bez zabezpieczeń ale dotąd nie mierzyłam tempo, nie zwracałem uwagi na śluz. Po prostu to były takie starania na luzie. Teraz od nowego roku postaram się bardziej skupić na obserwowaniu śluzu i temperaturze . Mam 29lat więc już nadszedł chyba wystarczająco odpowiedni moment.
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny Każdej z nas życzę jak najszybszego ujrzenia dwóch wymarzonych kreseczek
Hej KimmyKimmy lubi tę wiadomość
-
Witamy u nas u mnie to nawet choćbym dzisiaj testowana, to i tak nic by nie wyszło, bo jest za wcześnie. dziewczęta, udanego sylwestra, bo moi goście nadchodzą i będziemy grali turniej w fifę taki sposób spędzania sylwestra mi odpowiada
-
Kaczorka wrote:Hehe, a może ja też mam nisko ale tak otwartą, że nie poczułam
Hej Kimmy
Laski szyjka mi się podniosła bardzo... co myślicie? Bliżej do @ czy do kropka... moje wariacje dziś wjeżdżają na maks, fiksuje... -
OjMaryś wrote:hahaha
Hej Kimmy
Laski szyjka mi się podniosła bardzo... co myślicie? Bliżej do @ czy do kropka... moje wariacje dziś wjeżdżają na maks, fiksuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 17:23
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Maja84 wrote:U mnie test negatywny 10dpo.
Ja też życzę nam kochane wysypu fasolek w nadchodzącym roku
Zafasolkowanym gratuluję z całego serducha
Maja - u mnie też 10dpo i tez negatywny. I to beta z krwi... nie wiem co mnie podkusiło żeby ją zrobić... a chyba już raczej mało realne jest żeby jeszcze się okazało pozytywnie w tym cyklu? <hopeless>
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Maja - u mnie też 10dpo i tez negatywny. I to beta z krwi... nie wiem co mnie podkusiło żeby ją zrobić... a chyba już raczej mało realne jest żeby jeszcze się okazało pozytywnie w tym cyklu? <hopeless>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 17:29
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
kotek87 wrote:dziewczyny póki nie ma@ wszystko jest mozliwe
jak myslicie test owu pozytywny był wczoraj czy dzis?
https://zapodaj.net/9ccc63e9f511f.jpg.html
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Dziękuję za miłe przyjęcie
My spędzamy w domku Sylwestra. Parę znajomych przyjdzie
Raczej wielkie imprezy i to na zewnątrz mnie nie bawią
Co do szyjki to mnie na razie wizja codziennego badania lekko przeraża. Boje się, że coś tam sobie uszkodze. Na razie zostanę przy samym sluzie i temperaturze
Princesska ja należe do osób niecierpliwych i jak będzie się nie udawać długo to nie wiem co zrobię. Może to czekanie da mi lekcje cierpliwości.
Jestem ciekawa ile osobom udało się za 1 razem? Znacie kogoś?
-
Tak zawsze o tej samej porze
Nie znam też nikogo kto by zaszedł za pierwszym razem
Trzymam się z tym testowaniem, jakoś nie mam ochoty na świętowanie najchętniej zjadłabym pizze popiła cola i poszła czytać książkę do wannyMaja84 lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Dziękuję za miłe przyjęcie
My spędzamy w domku Sylwestra. Parę znajomych przyjdzie
Raczej wielkie imprezy i to na zewnątrz mnie nie bawią
Co do szyjki to mnie na razie wizja codziennego badania lekko przeraża. Boje się, że coś tam sobie uszkodze. Na razie zostanę przy samym sluzie i temperaturze
Princesska ja należe do osób niecierpliwych i jak będzie się nie udawać długo to nie wiem co zrobię. Może to czekanie da mi lekcje cierpliwości.
Jestem ciekawa ile osobom udało się za 1 razem? Znacie kogoś?
Witaj;)
Moja siostra zaszła w pierwszym cyklu z pierwszym i drugim dzieckiem. węc jak najbardziej możliwe. Trzymam kciuki