Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Princesska wrote:jakość ja jak czytam posty mam wrażenie ze to dzieli sie na dwie grupy. Te co zachodzą 2-3 miesiąc albo te co sie starają około roku. Niewspomniajac o tych ktore nie mogą zajść przez lata
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U nas 2 lata staran i jeszcze do mnie niedociera ze moge nigdy nie byc mama. Moje wyniki srednie, poskrecane jajowody, hirsutyzm, wysoki testosteron u meza slabe wyniki nasienia.
-
Bocianiątko wrote:Maja - u mnie też 10dpo i tez negatywny. I to beta z krwi... nie wiem co mnie podkusiło żeby ją zrobić... a chyba już raczej mało realne jest żeby jeszcze się okazało pozytywnie w tym cyklu? <hopeless>
Mi też pozytywne emocje trochę opadły po teście i tak samo pomyślałam, że jak nie ma to już nie będzie, ale z drugiej strony mamy jeszcze kilka dni do @ i wszystko się może zdarzyć, może jeszcze nasze fasolki się nie usadowiły wygodnieBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
OjMaryś wrote:Tak zawsze o tej samej porze
Nie znam też nikogo kto by zaszedł za pierwszym razem
Trzymam się z tym testowaniem, jakoś nie mam ochoty na świętowanie najchętniej zjadłabym pizze popiła cola i poszła czytać książkę do wanny
Ooo tak tak Też mi chodzi po głowie pizza od rana i tak samo mam ochotę dzis na relaks (przede wszystkim umysłu) zamiast świętowaniaOjMaryś lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Princesska wrote:jakość ja jak czytam posty mam wrażenie ze to dzieli sie na dwie grupy. Te co zachodzą 2-3 miesiąc albo te co sie starają około roku. Niewspomniajac o tych ktore nie mogą zajść przez lata
To według twojej statystyki powinno mi się teraz udać hihihi bo to mój 3csPrincesska lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ooo tak tak Też mi chodzi po głowie pizza od rana i tak samo mam ochotę dzis na relaks (przede wszystkim umysłu) zamiast świętowania
U mnie pizza czeka na spożycie i relaks z mężuliem oglądająć kasetę z wesela bo dzisiaj mamy rocznicę
A międY drinkiem oczywiście forumMaja84 lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:Maja84 życzę Ci tego z całego serducha moze i ja sie na ten pułap załapie
Ja tobie również baardzo mocno życzęPrincesska lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ooo tak tak Też mi chodzi po głowie pizza od rana i tak samo mam ochotę dzis na relaks (przede wszystkim umysłu) zamiast świętowania
Czuje że to może być nasz cykl ... jednakKasiulka03, Maja84 lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:zamiast pizzy zjedlismy mrozone zapiekanki z biedry haha moje ulubione piwo mi nie smakowało i wgl jakos nie mam ochoty pic... no coz lezymy w lozku ogladamy jakis dziwny film
Czuje że to może być nasz cykl ... jednak
Mam nadzieję że to Twój cykl ;- )Powiem szczerze to mi dzisiaj też piwko nie smakowało jak już się napiłam wcześniej nawet nie miałam ochoty na piwocoś nowego -
OjMaryś wrote:zamiast pizzy zjedlismy mrozone zapiekanki z biedry haha moje ulubione piwo mi nie smakowało i wgl jakos nie mam ochoty pic... no coz lezymy w lozku ogladamy jakis dziwny film
Czuje że to może być nasz cykl ... jednak
Z pewnością to wasz cykl:D
Witajcie kochane w 2017 roku życzę Wam i sobie upragnionych II kresek i zdrowych bobasów Rok 2017 jest NaszPrincesska, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Życzę wam tu wszystkim w tym nowym roku jak najkrótszej drogi do fasolki oraz czerpania dużej satysfakcji z przytulanek !!!
Ja tu bardzo zanizam statystykiPrincesska, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kimmy wrote:Flower nie znam twojej historii dokładnie tylko tyle co masz w podpisie. A probowaliscie in vitro?
Nie gdyż moj emek sie nie zgadzał.
W tym miesiącu laparoskopia wiec może coś się wyklaruje.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Tak zawsze o tej samej porze
Nie znam też nikogo kto by zaszedł za pierwszym razem
Trzymam się z tym testowaniem, jakoś nie mam ochoty na świętowanie najchętniej zjadłabym pizze popiła cola i poszła czytać książkę do wanny -
dziewczyny, chyba się udało!!! jest cień, słaby ale jest 11 dpo. chcę zrobić zdjęcie, ale muszę chyba poczekać na światło dzienne dobre, bo na zdjęciu nie widać..
Gdziejestmieszko, OjMaryś, Klaudiia87, melonek, Oluchna, Bocianiątko, Kasiulka03, Ewi28, kotek87, Maja84, Karolina90 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę