Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 wrote:dziewczyny, chyba się udało!!! jest cień, słaby ale jest 11 dpo. chcę zrobić zdjęcie, ale muszę chyba poczekać na światło dzienne dobre, bo na zdjęciu nie widać..
Wow! No to gratuluję wstępnie!
Chyba będzie beta jutro, co?suri2016, Oluchna lubią tę wiadomość
-
kurcze nie mogę uchwycić tego na zdjęciu, a na żywo jest dobrze widoczne dość.. poczekam jeszcze na światło lepsze i wyślę Wam, ale wiem, że zwidów nie mam..! ale dostałam wypieków, hihi:) jutro rano robię test i lecę na betę obowiązkowo.
summer86, Klaudiia87, zubii, FreshMm, Oluchna, Ewi28, kaha, Maja84, bertha lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Suri gratuluje !
A u mnie wykres źle wróży 7dni po a temp leci w dół że aż brzydko dzisiaj bym była w 20t0d ciąży, którą straciłam.... ehsuri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:dziewczyny, chyba się udało!!! jest cień, słaby ale jest 11 dpo. chcę zrobić zdjęcie, ale muszę chyba poczekać na światło dzienne dobre, bo na zdjęciu nie widać..
GRATULACJE!!!gosiek25, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Suri super kochana!!!
U mnie za to wczoraj wieczorem brzuch zaczal pobolewac okresowo. Nadzieja umoera ostatnia ale juz wiem czego sie spodziewac....suri2016 lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:No u nas 1 cykl to teoretycznie nie jest. Bo już działamy od jakiegoś czasu bez zabezpieczeń a pomimo tego się nie udało. 1cs na Ovu i z obserwowaniem, mierzeniem może tak to ujme
U mnie podobnie, ślub wzięliśmy w sierpniu i od września działaliśmy bez zabezpieczenia, szybko się zorientowałam, że przy moich nieregularnych i długich cyklach (36-55 dni) trafienie w odpowiedni moment będzie bardzo trudne. Jestem drugi miesiąc na duphastonie w celu regulacji cyklu. Zeszły skrócił się do 29 dni z potwierdzoną owulacją więc jestem na dobrej drodze. Mój lekarz twierdzi, że wyregulowanie cyklu duphastonem trwa minimum trzy miesiące i tak naprawdę po tym czasie dopiero wzrośnie szansa na zajście w ciąże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 10:52
-
nick nieaktualnyA u mnie dzis 1dzien bez dupka woec teraz juz na dniach wszystko sie rozstrzygnie emocje sięgają zenitu taki żart :p
Nowy rok nowa ja zaraz 25urodziny, zmieniam sie. W środę fryzjer, zaczynam sie przerabiać na bladynkę juz 7lat nie miałam jednych włosów :p styl tez juz troszkę zmieniAm i zaczynamy zdrowe odżywianie ten rok musi być mój!!!FreshMm, Katik, Maja84 lubią tę wiadomość
-
A ja jestem glupia. Znow zrobilam test :p cchyba musze zawsze kupowac jeden, a nie jeszcze drugi na zapas :p tak sobie lezal to pomyslalam, ze co mi szkodzi...oczywiscie 100% negatywny :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:14