Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:tak wygląda mój wykres jak mierze temp okolo godz 11 wklejam screen
https://naforum.zapodaj.net/4d883d69e210.png.html
Po pierwsze za późno o mierzysz tempke ! Max do 9 się mierzy później jest nie miarodajna...Po drugie mierzy się od razu po przebudzeniu nie przed wydaniem bo to wiadome, że będzie inna jednym słowem nie kombinuj trzymaj się reguł a będzie dobrze -
zubii wrote:Po pierwsze za późno o mierzysz tempke ! Max do 9 się mierzy później jest nie miarodajna...Po drugie mierzy się od razu po przebudzeniu nie przed wydaniem bo to wiadome, że będzie inna jednym słowem nie kombinuj trzymaj się reguł a będzie dobrze
Dziewczyny a jeszcze o jedno Was zapytam ja np wstaje o roznych porach raz o 6 tak jak dzisiaj drugi raz o 9(w weekendy jak dziecko w domu a nie szkole) i zeby mierzyc o tej samej godz ustawiam budzik na 7:00 i wtedy mierze a poem znow czesto przysypiam sobie jeszcze to taki sposob mierzenia jest ok?
-
suri2016 wrote:Kochane, póki co nie nakręcam się jeszcze, bo cien jest tak bladziutki, że nawet nie mogę go złapać na zdjęciu przy tak szaro burej pogodzie. pokazywałam mężowi, potwierdził że widzi:) czekam do jutra, choć ćmi mnie w brzuchu jak na @.
A moze wieczorem jeszcze zrobisz? Nie kusi cie?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Suri posluchaj berthy siknij woeczorem i wklej nam nacieszyc oczka
Dziewczyny bierzecie duphaston? Ja drugi cykl biore w pierwszym niebylo zadnych skutkow ubocznycj a teraz czuje jakby leciutkie prady w piersiach i nir wiem czy od tego, zeby sobie ciazy nie wkrecac. Dodam ze piersi mam caly cykl takie same be bolu i powiekszen w drugiej fazie -
Dziewczyny zastanawiam sie czy jak w piatek wieczorem (a wlasciwie caly dzien) rwalo mnie w jajniku z ktorego byla owulka i ciagnelo az do pachwiny, a w sobote tempka taka niziutka to to moglo byc dopiero zagniezdzanie? 8-9 dpo? Czy juz za pozno?
Oluchna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Kochane, póki co nie nakręcam się jeszcze, bo cien jest tak bladziutki, że nawet nie mogę go złapać na zdjęciu przy tak szaro burej pogodzie. pokazywałam mężowi, potwierdził że widzi:) czekam do jutra, choć ćmi mnie w brzuchu jak na @.
Wielkie gratulacje! z tym ćmieniem mam tak samo, cały czas myślę czy to nie pomyłka a termin @ dopiero na wtorek.. Mieszkam w UK więc bety nie zrobię, nawet z kupieniem testu innej firmy muszę czekać do jutra bo apteki wczoraj i dziś pozamykane. Ale podświadomość czyni cuda więc myślimy pozytywnieMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Agniechaaaa wrote:A u mnie dzis jedynym pozytywnym objawem moze byc ból sutków ale staram sie o tym nie myślec i spokojnie czekać a jak sie wkurzę to bede czekać bez testu jeszcze z tydzień o ile @ nie przyjdzie bo boje sie bieli na teście :p
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Trzymam za Was wszystkie kciuki kobietki ja dziś uciekam z forum żeby ogarnąc troszkę spraw rodzinnych Nadrobie wieczorkiem
Princesska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrincesska wrote:Jedziemy na jednym wózku ja w tamtym cyklu miałam tkliwości sutków przez 3-4 dni po owu. Dzis czuje je juz 7 dzien ale tak naprawdę objawem moze byc wszystko jak i nic..
Szkoda ze nie moge zobaczyć Teojego wykresu
No nic tylko czekać nam pozostało :p -
nick nieaktualny
-
channah wrote:Kobitki powiedzcie mi jak u Was choroba wplywa na cykle? Zauwazylyscie by owulacja wtedy sie przestawiala? Ja minimum raz w miesiacu nestem chora i troche sie boje ,ze to przez to nam nie wychodzi .
Nie choruję.
A Tobie polecam wit. D3 - dobrze działa na organizm -
nick nieaktualny
-
pewnie bym zrobiła test, ale nie mam już w domu, bo dziś zrobiłam dwa, a do apteki 24h mam dość daleko, więc odpuszczę. jutro rano zrobię i pojadę też na betę, o ile @ mnie nie zaskoczy. staram się być dobrej myśli, ale jeszcze za wcześnie na radość..czekam do jutra cierpliwie
Bocianiątko, bertha, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:Nie choruję.
A Tobie polecam wit. D3 - dobrze działa na organizm
A ja dzis doznałam szoku u mnie temat moich starań tabu w rodzinie z nikim nie rozmawiam.Dzis teściowa przychodzi do mnie z szczerym usmiechem ze jej się śniło że jestem w ciąży
Może to znak !!!
Pare lat temu powiedziałam oficjalnie w rodzinie ze jestem bezplodna i mam spokój z pytaniami i sciskajacych serce oraz życzeń urodzinowych, świątecznych czy noworodznich.Princesska lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
suri2016 wrote:dziewczyny, chyba się udało!!! jest cień, słaby ale jest 11 dpo. chcę zrobić zdjęcie, ale muszę chyba poczekać na światło dzienne dobre, bo na zdjęciu nie widać..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄