Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 wrote:dziewczyny, chyba się udało!!! jest cień, słaby ale jest 11 dpo. chcę zrobić zdjęcie, ale muszę chyba poczekać na światło dzienne dobre, bo na zdjęciu nie widać..
suri2016 lubi tę wiadomość
-
nie wytrzymalam zrobilam i negatyw
-
Suri -gratulacje z całego serca
Kaczorku witaj w klubie mi też si rozpoczął na dobre A moze jest szansa na testowanie jeszcze 31.01.2017
Dziewczyny a powiedźcie mi co to może być od 3 cykli miesiączka mi si rozpoczyna brązowym intensywnym plemieniem Dodatkowo na następny dzień jest strasznie bolesna Bez tabletki się nie obejdzie Jestem wytrzymała na ból i nidy nie brałam a teraz muszę Jaka moze byc przyczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:33
suri2016 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka03 wrote:Euro - gratulacje z całego serca
Kaczorku witaj w klubie mi też si rozpoczął na dobre A moze jest szansa na testowanie jeszcze 31.01.2017
Dziewczyny a powiedźcie mi co to może być od 3 cykli miesiączka mi si rozpoczyna brązowym intensywnym plemieniem Dodatkowo na następny dzień jest strasznie bolesna Bez tabletki się nie obejdzie Jestem wytrzymała na ból i nidy nie brałam a teraz muszę Jaka moze byc przyczyna -
Kaczorka wrote:A mi się właśnie @ zaczyna - na dobry początek roku.. idealnie co do dnia.
Kaczorka, ja dołączę jutro. Ból brzucha zmienił mi się w typowo okresowy a od rana jem tylko słodycze, gdzie ostatnie 2 miesiące przed świętami miałam odwyk i słodycze mogły dla mnie nie istnieć. -
Kasiulka mój okres tez zawsze sie tak zaczyna... ja juz nie testuje do okresu za bardzo mi to psuje humor...
-
A od nowego cyklu mierzę temperaturę zwykłym termometrem. Ciekawa jestem jak się będzie wykres układać. I mogłabym się na ćwiczenia jakieś skusić :p Ale pewnie nie będzie mi się chciało..
Mąż ostatnio dorwał w pracy książkę, w której gościu pisze, że powinno się w życiu podążać za szczęściem a nie pieniądzem czy doskonałością. Zrzucił ją na pocztę to poczytam chyba. Ponoć daje do myślenia. -
Kochane, póki co nie nakręcam się jeszcze, bo cien jest tak bladziutki, że nawet nie mogę go złapać na zdjęciu przy tak szaro burej pogodzie. pokazywałam mężowi, potwierdził że widzi:) czekam do jutra, choć ćmi mnie w brzuchu jak na @.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Kochane, póki co nie nakręcam się jeszcze, bo cien jest tak bladziutki, że nawet nie mogę go złapać na zdjęciu przy tak szaro burej pogodzie. pokazywałam mężowi, potwierdził że widzi:) czekam do jutra, choć ćmi mnie w brzuchu jak na @.
Nie nakręcaj się negatywnie. Myśl pozytywnie i się nie stresuj bo fasolce to szkodzi. Trzeba myśleć pozytywnie.
Obiecałam sobie że od tego cyklu zaczynam mierzyć temperatur. Powiedź ie jaki termometr najlepszy gdzie najlepiej mierzyć w ustach czy w pochwie -
Suri będzie dobrze zobaczysz Skusisz sie na Bhcg ?
Mnie dzis juz brzuch nie boli to jeden plus:) ja stwierdzilam ze teraz do okresu bede mierzyc emp nie od razu po przebudzeniu tylko przed wstaniem z lozka bo zauwazylam ze jest roznica i to nie mala w tych moich temp a kolejnym cyklu mierze tylko do potwierdzenia owulacji a pozniej sobie odpuszcze zeby sie nie stresowac -
Kasiulka03 wrote:Nie nakręcaj się negatywnie. Myśl pozytywnie i się nie stresuj bo fasolce to szkodzi. Trzeba myśleć pozytywnie.
Obiecałam sobie że od tego cyklu zaczynam mierzyć temperatur. Powiedź ie jaki termometr najlepszy gdzie najlepiej mierzyć w ustach czy w pochwie
Ja polecam Microlife, jest tani, ale w miarę ok mierzy.
Oj Maryś, też się zastanawiam czy tak nie zrobić w kolejnym cyklu. Niepotrzebnie sobie robię nadzieję wysokimi temperaturami w drugiej fazie. -
tak wygląda mój wykres jak mierze temp okolo godz 11 wklejam screen
https://naforum.zapodaj.net/4d883d69e210.png.html -
suri2016 wrote:dziewczyny, chyba się udało!!! jest cień, słaby ale jest 11 dpo. chcę zrobić zdjęcie, ale muszę chyba poczekać na światło dzienne dobre, bo na zdjęciu nie widać..
U nbir temp bardzo wzrosła alr mirrzylam ja o 8:30. A Nie jak zwykle o 6:30 bo zaspalasm nie wiem czy jest miarodajna. -
OjMaryś wrote:zamiast pizzy zjedlismy mrozone zapiekanki z biedry haha moje ulubione piwo mi nie smakowało i wgl jakos nie mam ochoty pic... no coz lezymy w lozku ogladamy jakis dziwny film
Czuje że to może być nasz cykl ... jednak
To musi być wasz cykl Życzę z całego serducha, żeby ci to piwo nie smakowało przez najbliższych 9msc
A my zamówiliśmy pizzę, nie mogłam się oprzeć i graliśmy w scrabble, więc myśli skupiłam na grze, żeby nie dać wygrać mojemu m.
Dzień dobry dziewczynki w Nowym Roku To nasz rok, będziemy mamusiami!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
OjMarys a dlaczego mierzysz o 11 dopiero?
Temperaturę powinno mierzyć się rano, pomiary o innej porze nie mają sensu, no chyba że ma się pracę w trybie zmianowym.
Ja czasem mierzę dodatkowo wieczorem tuż przed @, bo wtedy jestem w stanie wyłapać spadek i wiem że @ za rogiem, ale tych pomiarów nigdzie nie zapisuję.zubii lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Kochane, póki co nie nakręcam się jeszcze, bo cien jest tak bladziutki, że nawet nie mogę go złapać na zdjęciu przy tak szaro burej pogodzie. pokazywałam mężowi, potwierdził że widzi:) czekam do jutra, choć ćmi mnie w brzuchu jak na @.
Ważne, że jest cień! Jutro będzie mocniejsza kreseczka Baaardzo się cieszę i gratuluję!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:To musi być wasz cykl Życzę z całego serducha, żeby ci to piwo nie smakowało przez najbliższych 9msc
A my zamówiliśmy pizzę, nie mogłam się oprzeć i graliśmy w scrabble, więc myśli skupiłam na grze, żeby nie dać wygrać mojemu m.
Dzień dobry dziewczynki w Nowym Roku To nasz rok, będziemy mamusiami!!!
summer86 wrote:OjMarys a dlaczego mierzysz o 11 dopiero?
Temperaturę powinno mierzyć się rano, pomiary o innej porze nie mają sensu, no chyba że ma się pracę w trybie zmianowym.
Ja czasem mierzę dodatkowo wieczorem tuż przed @, bo wtedy jestem w stanie wyłapać spadek i wiem że @ za rogiem, ale tych pomiarów nigdzie nie zapisuję.