Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna wrote:Agaaaa, zastrzelę cię. Myślałam że zrobiłaś test i jest pozytywny
Ale obrazek odpowiedni do nadchodzącego rokuhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Moje drogi Ja nie robie testu bo od dziś plamie na brązowo Już tak miałam 2 razy i zawsze następny dzień był okres. Więc szkoda kasy na test
Jednakże proszę o wpisanie 31.01.2016 r
Ten rok był dla mnie i tak dobry wiec jak ktos tu napisał nie można mieć wszystkiego Dzidzia będzie W 2017 roku -
Gdziejestmieszko wrote:No dziewczyny ja też dziś zatestowałam, 11 dpo iiii jest cień nawet mój ślepy mąż go widzi, ale niestety aparat tel nie chce go uchwycić. Narazie sie nie nakręcam, planuję się dziś bawić w granicach rozsądku. Zapiszcie mnie na ostateczne testowanie na 2.01, miesiączka ma przyjść we wtorek.
P.S. Wczoraj wieczorem zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny, może coś w tym jest
A gdzie zdjęcie testa??https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny, nie traćcie nadzieji ja też miałam chwile zwątpienia, że nigdy sie nie uda, że jestem do niczego i wogole a tu nagle stał sie cud bez wspomagaczy leków po 3 latach starań, stwierdzonym braku owulacji w listopadzie zobaczyłam upragnione II kreski a jutro zaczynam 13tc
Moooocno kibicuje każdej z Was z osobna
I w tym nadchodzącym Nowym Roku 2017 życzę Wam abyście w końcu ujrzały II kreski i cieszyły się ciąża :*
Myślami jestem z Wami :*
Lipcówka 2017Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 11:21
Princesska, karola_aa, zubii, gosiek25, florida, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Hej ja też tracę nadzieje ze to ciaza niby zawsze po wstaniu temp okolice 37 ale rano tuz po przebudzeniu niestety spada na lep na szyje w dodatku te bole podbrzusza i ciagniecie ... masakra tylko czekac jak mnie "krew zaleje"
z życzeniami poczekam do wieczora teraz ide ogarnac chate i szykowac rodzince obiad buziole dla Was i serdeczne gratulacje zakropkowanym na zielono
acha Aguś też się nabrałam i myślałam że to Twoje dwie krechy -
nick nieaktualny
-
melonek wrote:Dziewczyny, wiem, że jestem głupia ale jakoś mi trochę smutno ;/;/
Ojjjj.. nie smutaj.. Wszystko jeszcze przed nami!! styczeń jest Nasz!! jak nie początek to koniec i już!!
Nie wyszło teraz to wyjdzie następnym razem
A dziś trzeba to solidnie opić!!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Ja chyba powoli godze sie z myślą ze dopiero na wiosnę moze mi się udać zajść.
Wiosna też dobra pora na zachodzenie w ciążę
A my właśnie z mężem stwierdziliśmy, że ja za mało piję Muszę zacząć wódę chlać i może szybciej się uda zaciążyć Dlatego dziś piję ile się da!! A jak fasol gdzieś tam jest to jego problem Nie ujawnił się to też będzie pijanyOjMaryś, Bocianiątko, Anna Stesia, Oluchna lubią tę wiadomość
-
W sumie troche racji ten Twój mąż może mieć zobacz na te wszystkie "zawsze trzeźwe" mamuśki zachodzą raz po raz może to jest jakiś sposób <żarcik>
zubii lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Gratulacje!!! Pokaz zdjecie testa
Jakie miałaś objawy po owu?? -
zubii wrote:Gratulacje ! Jak nam się udało to na wizytę pójdę gdzieś na początku lutego im później tym lepiej. Z córką byłam w 6 tc był sam pęcherzyk więc czekałam do 10 tc na wizytę to były najdłuższe i najgorsze tygodnie ! Jak zobaczyłam ludzika z serduszkiem odetchnęłam i teraz wiem, że nie warto tak szybko lecieć.
Mogłabyś pokazać wykres ?
Ją się strasznie boję jutrzejszego dnia ! Wiem, że to może być za wcześnie...Ale boję się też tego, że tempka spadnie....Sutki cały dzień dają o sobie znać a nigdy tak nie miałam przed @ zawsze do 6 dpo i cisza no i tempka zawsze już spadała a tu dalej wysoko...Ale i tak wątpię w ciążę....
Trzymam mocno kciuki! Czyli mi pozytywny test wyszedł 13 dni po ovu, i była to bardzo bladziutka kreskaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 13:39
-
buka03 - gratuluję niech maluszek zdrowo rośnie
A ja się właśnie naoglądałam wykresów ciążowych i były takie jak mój obecny. Takie spadki i ciąża - nieźle
I postanowiłam sobie, że jak @ przylezie to sobie eksperymentalnie będę mierzyć temperaturę termometrem z jednym miejscem po przecinku. Może takich szaleństw nie będzie.
A teraz mierzyłam i jest 37,0 st.C.