X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zubi trzymam kciuki za mocne krechy <3

Dziewczyny 16.01 zostanę ciocią, i bardzo sie z tego powodu cieszę ale tez jest mi bardzo przykro bo po mojej bratowej miałam być ja i mój aniołek serce mi pęka. Rozumiecie mnie??

Jedyne co mnie trzyma w kupie to fakt ze nakręciłam sie na totalna zmianę w życiu, odchudzanie na maxa duzo sportu, stylu włosów i tego wszystkiego. Chyba potzrbaowalam czegoś zeby sie zająć i odciążyć glowe

• zubii Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Zubi trzymam kciuki za mocne krechy <3

Dziewczyny 16.01 zostanę ciocią, i bardzo sie z tego powodu cieszę ale tez jest mi bardzo przykro bo po mojej bratowej miałam być ja i mój aniołek serce mi pęka. Rozumiecie mnie??

Jedyne co mnie trzyma w kupie to fakt ze nakręciłam sie na totalna zmianę w życiu, odchudzanie na maxa duzo sportu, stylu włosów i tego wszystkiego. Chyba potzrbaowalam czegoś zeby sie zająć i odciążyć glowe

To zrozumiale kochana :*

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Katik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała coś zrobić z włosami, ale jakoś tak mi ich szkoda. Mam bardzo długie takie do pupy :) a przy okrągłej twarzy nawet grzywka nie wchodzi w grę. Ostatnio zmieniłam kolor (przyciemniłam i czuję się lepiej).
    Ma któraś jakiś fajny pomysł co mogę z nimi zrobić ?

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

p19ucsqvbtkflok9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katik wrote:
    Też bym chciała coś zrobić z włosami, ale jakoś tak mi ich szkoda. Mam bardzo długie takie do pupy :) a przy okrągłej twarzy nawet grzywka nie wchodzi w grę. Ostatnio zmieniłam kolor (przyciemniłam i czuję się lepiej).
    Ma któraś jakiś fajny pomysł co mogę z nimi zrobić ?

Bez Twojego zdj trudno bedzie cokolwiek doradzić :)

Dziewczyny chce schudnąć do 54 kg :) przez hormony mam 64... czyli 10kg w dół potrzebuje :p oj bede na to cieżko pracować ;D jest moc

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a ile masz wzrostu? 54kg to malutka masa ciala :)
    Doskonale Cie rozumiem- moja siostra jest w ciazy i ciesze sie jej szczesciem, ale sama powinnam juz miec drugiego maluszka i z bylo mi bardzo przykro jak sie z nia ostatnio widzialam (a widzimy sie rzadko, bo mieszka za granica)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Bez Twojego zdj trudno bedzie cokolwiek doradzić :)

Dziewczyny chce schudnąć do 54 kg :) przez hormony mam 64... czyli 10kg w dół potrzebuje :p oj bede na to cieżko pracować ;D jest moc
    Mi też przydałaby się jakaś dieta ważę z 67-68 przy wzroscie 172, niestety idzie w brzuch i jak zjem co kolwiek to od razu wywala mi taki ciążowy.
    Wczesniej nie przywiązywalam do tego jakiejś wielkiej uwagi bo sądziłam ze zaraz zajde w ciaze, no ale niestety, lato się zbliża wkoncu trzeba się na plaży pokaźać.

• zubii Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaha wrote:
    Aga a ile masz wzrostu? 54kg to malutka masa ciala :)
    Doskonale Cie rozumiem- moja siostra jest w ciazy i ciesze sie jej szczesciem, ale sama powinnam juz miec drugiego maluszka i z bylo mi bardzo przykro jak sie z nia ostatnio widzialam (a widzimy sie rzadko, bo mieszka za granica)

A ile sie juz staracie o drugie ?

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelismy we wrzesniu 2015, w marcu 2016 sie udalo, ale poronilam i ponownie od wrzesnia 2016 sie staramy. Za 3 tyg ide na histeroskopie i mam nadzieje, ze po niej zaskoczy..

zubii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna ja malutka 164 niby jeszcze złe nie wyglądam ale dawniej trenowałam taniec i miałam kaloryfer na brzuchu teraz mam spore konpleksy

• Katik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyna ja malutka 164 niby jeszcze złe nie wyglądam ale dawniej trenowałam taniec i miałam kaloryfer na brzuchu teraz mam spore konpleksy
    Czyżby dopadła Cię kontuzja czy czas na taniec się skończył?
    Mam podobny problem. Jeszcze trochę walczę z kontuzją ale w zasadzie się już poddałam, mocno utrudniła mi aktywne życie.

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

p19ucsqvbtkflok9.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Masz ten sam wzrost co ja a ja ważę 51 kg.
    Tak mnie naszlo ze jutro musze zrobić badania przed laparoskopia bo jak przyjdzie w przyszłym tygodniu @ to czasu nie będzie

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Masz ten sam wzrost co ja a ja ważę 51 kg.
    Tak mnie naszlo ze jutro musze zrobić badania przed laparoskopia bo jak przyjdzie w przyszłym tygodniu @ to czasu nie będzie
    Pocieszyłaś koleżankę z tą wagą:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czasami chciałabym nałożyć jakąś obcisłą sukieneczkę, no ale mi brzuch nie pozwala. Jak zrobi się cieplej to ćwiczenia+dieta teraz nie mam motywacji. :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 23:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katik wrote:
    Czyżby dopadła Cię kontuzja czy czas na taniec się skończył?
    Mam podobny problem. Jeszcze trochę walczę z kontuzją ale w zasadzie się już poddałam, mocno utrudniła mi aktywne życie.

Kontuzja... :( niestety ;( .....

Flowwer to i ciebie waga cacy!!!!

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 64 kg przy 177 cm.a chce do 60 kg zejść bo tyle rok temu ważyłam.

Ja chyba mam cykl bezowulacyjny :-/

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    Ja mam 64 kg przy 177 cm.a chce do 60 kg zejść bo tyle rok temu ważyłam.

Ja chyba mam cykl bezowulacyjny :-/

Ewi a udostepnisz wykres?

Jak ja nienawidze sie budzic z bolu....glupi @. A dzis do pracy na 14 wiec mialam w planach dospac....

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. Tak się cieszę, że jutro już wolne, muszę odespać ten tydzień. Przed pracą lecę na wyniki, zobaczymy jak tam moje hormony i tarczyca się mają. Wyniki pewnie dopiero w poniedziałek będą do odbioru.
    Miłego dnia! :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha mam nadzieję że to ostatnia @ bo im stanowczo mówimy NIE !!
    Summer pochwal się później wynikamo a d3 i homocysteine robisz ? Ja tez dziś biegne do laboratorium.

A ja cierpie na bezsenność całą noc nie spałam ból podbrzusza narasta, ani siedzieć ani leżeć na dodatek piersi kłują od środka. Na deser czuję wypieki na policzkach i nadchodzącą opryszczke. Już nie wiem czy heviran brać odrazu.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się śniegu przestraszyłam i wyszłam szybciej z domu a tu drogi czyste :p no ale jak szybciej dojadę to i szybciej wyjdę ;)

Powiem Wam, że dobrze być po @ :) do owulacji daleko, nie ma żadnych emocji - cisza i spokój :p
    Tzn. czuję prawy jajnik i myślę czy to nie torbiel. Ale teraz by wypadało, żeby owulacja była z lewego.. Bo ostatnie 2 razy pracował prawy. No nic - zrobią jak zechcą :p

Jakoś mi odpuściło parcie na ciążę.. Może dlatego, że tyle przykrych przypadków dookoła. I niech się dzieje wola nieba tym razem ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz jadę do pracy i jakoś tak zimno w tej Warszawie :-P

Aga Ty malutka? Ja mam 160 cm czyli jestem jeszcze mniejsza :-D i ważę 47 kg ale też mam brzuch - to moja zmora bi czasami jestem w ciąży ale spożywczej hahaha :-D
    Kurde widzę ze jakieś kontuzje są dość częste, ja też kiedyś dużo biegalam i ćwiczyłam dopóki nie wypadła mo rzeka z kolana i od tamtej pory, pp dłuższym wysiłku niestety pobolewa :-(

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ