Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniu, proszę skromnie 🙏— daj dwie kreski, bo już po mnie 🫠
Odpowiedz

Styczniu, proszę skromnie 🙏— daj dwie kreski, bo już po mnie 🫠

Oceń ten wątek:
  • snieżka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie u dr S. i nie wiem co myśleć. Czuję się skołowana i czuję, że już nic nie wiem xd
    Od ponad roku żyłam z przekonaniem, że mam w sobie tykającą bombę (twardzinę ograniczoną). A dr S. powiedział, że wg niego nie mam nic wspólnego z tą chorobą. Twierdzi, że twardzinowe przeciwciała mają inny typ święcenia.
    A druga rzecz, to powiedział, że moje cd138 jest w normie. Ja mam łącznie 3 komórki plazmatyczne, a podobno normą jest do czterech..
    I teraz nie wiem co myśleć, bo wiem, że dużo dziewczyn tutaj leczyła sie przy takim cd138, a usłyszałam od lekarza, że jest wszystko ok 🤔

No i nie dostałam też żadnych leków, co trochę mnie martwi, bo poprzednia immunolog powiedziała mi, że moje ANA mogły wpłynąć na poronienie. Dr S też tego nie wykluczył, ale powiedział, żeby najpierw zbadać inne rzeczy jeszcze. kir, cross match I coś jeszcze..
    Niestety finansowo nie damy rady tego teraz opłacić i plan jest taki, że zapiszemy się do programu prokreacji i mam nadzieję, że tam chociaż część badań na zlecą. Zwłaszcza, że cross match kazał nam zrobić w szpitalu, w którym realizują też program.

👩🏻30 lat
    AMH - 2,140 ng/ml
    MTHFR hetero, PAI‑1 homo
    ANA1 - stwierdzono obecność przeciwciał:
    - ziarniste (AC-4) – 1:1280,
    - centromerowe (AC-3) – 1:1280,
    - typu „nuclear dots” (AC-6) – 1:1280,
    - przeciw błonie jądrowej (AC-11,12) – 1:160.
    ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
    Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️

👦🏻33 lata
    2009r. - skręt lewego jądra i martwica tkanek --> usunięcie jądra
    Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln⬆️
    Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3%⬆️
    Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4%⬆️
    Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0%🔻
    Plemniki żywe 80% -->78%☀️
    HBA 61🔻
    Fragmentacja DNA☀️Stres oksydacyjny☀️Przeciwciała przeciwplemnikowe IgG☀️

12 cs💫11.2025 💔7tc
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszinku, wieści imponujące 💓 gratuluję i kciuków nie puszczam, bo niedługo transfer 🤗🤗

aszin lubi tę wiadomość

♀️91' & ♂️89' --> 2,5 roku starań ⏸️
    niepłodność immunologiczna, adenomioza?, obniżona morfologia nasienia

IVF - I PROCEDURA: (4AA)❄️❄️❄️❄️+ (4AB)❄️ zdegenerował przy rozmrożeniu + 6 ❄️oocytów,
    🧬FET X.2024–IV.2025: 1.❌2.❌3. CB💔4.❌

IVF - II PROCEDURA: (5AA)❄️❄️
    💉 2mc Diphereline, Equoral->Encorton, HCQ-> Encorton, Prograf, Accofil, Smoflipid, Clexane, Acard🔜 FET 💓

"Życie nie pyta czy masz siłę. Życie każe iść dalej."

preg.png
  • Liora Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    O widzisz! A ja bym z chęcią uczestniczyła w powrocie do przeszłości 🤣 zeby tylko wiecej testujacych bylo i w ogóle 😉

Tzn., dobrze, ze grono staraczek sie wykrusza, ale wtedy to sie jakos dzialo 😅

Mam sentyment do tamtych lat 🥲

Księgowa, Zielone.Słońce lubią tę wiadomość

2016- początek.
    2017-❌
    2018-❌
    2019- CB 💔
    2020-CP 💔
    2021-⏸️
    2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
    2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
    2026- po prostu bądź dobry 🙏

👩‍💼PCOS
    🤵okaz zdrowia.
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, które są już po. Jakie wasi mężowie stosowali taktyki żeby nasienie było jak najlepsze do punkcji? Jakaś konkretna wstrzemięźliwość tuż przed Punkcja, wytryski co jakiś konkretny czas? Nie wiem jak oprócz supli możemy jeszcze wspomóc tych żołnierzy🙈

🙎🏼‍♀️29🙎🏼‍♂️29 🐶
    🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
    22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
    4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
    3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna
    👩🏼‍🦱
    ❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 50 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
    ✅onkopakiet ✅własne owulacje ✅homocysteina ✅białko C,S ✅kariotyp ✅zespół antyfosfolipidowy ✅ AMH
    🧔🏽‍♂️
    ❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
    ❌ chromatyna DNA 30,85
    ✅ ruchliwość a+b ✅ duża ilość ✅test MAR ✅onkopakiet ✅kariotyp

W trakcie stymulacji IVF.
  • aszin Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Kochane, które są już po. Jakie wasi mężowie stosowali taktyki żeby nasienie było jak najlepsze do punkcji? Jakaś konkretna wstrzemięźliwość tuż przed Punkcja, wytryski co jakiś konkretny czas? Nie wiem jak oprócz supli możemy jeszcze wspomóc tych żołnierzy🙈
    Przy wysokiej fragmentacji czytałam o zaleceniach 2 dni wstrzemięźliwości, bo przy ivf koncentracja ma mniejsze znaczenie 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 17:50

clara, Vergeet lubią tę wiadomość

Starania od 08.2023
    03.2024 💔

♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.2026 ICSI – 14 🥚 ➝ 11MII ➝ 6 zapł. ➝ 2 ❄️ + 1 ⏳+ 1 świeżaczek 🌱

24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Vergeet, moj maz co 2 3 dni mial zalecenie (od żony xD) radzić sobie sam, kiedy ja juz bylam balonikiem i nie bylo opcji na seksy ;) po punkcji ilosc plemników byla najmniejsza jaka kiedykolwiek mial no ale moze nyly "swiezsze"? Sama nie wiem ;)
    Jak się czujesz? Zaczyna cos dokuczać...?

@sniezko, oh noł, bardzo współczuję. Przykro mi ze jestes niezadowolona z wizyty, na ktora tak liczyłaś i tyle za nia zapłaciłaś... nie znam niestety sposobu dzialania dra, ale na pewno jest wątek o jego osobie w sekcji starając sie z pomocą....
    Moze on po prostu taki ma "styl" leczenia? Wiesz kazdy immunolog z tego co widzę działa troche inaczej... Jarosz obstawia lekami z góry do dołu, Paśnik patrzy na to allo, ktore Jarosz nie interesuje, Sydor pewnie jeszcze inaczej...
    Przykro mi ze poczułaś sie zignorowana i ze w perspektywie masz dalsze badania na ktore musisz poczekać... moze w tym programie trafisz na lekarza ktory bedzie mial inny punkt widzenia, bardziej rezonujacy z Tobą? Zapalenie przeleczyć moze też gin na szczęście. Ehh, przytulam, wiem ze nie tego oczekiwałaś... 🫂❤️

⏳️01.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endometrioza, adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR
    🚹: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashi, niedoczynność tarczycy

IVF 🙏
    💉10.2025: 7❄️, Diphereline x2
    🍀01.2026 FET➡️ Cyclogest, Prolutex, Bensis, Accofil, Neoparin, Smoflipid, Acard🙏
    6dpt- ⏸️// 8dpt- beta- 143, prog- 49
    //10dpt-beta 433// 12dpt- beta 927
    🔜rośnij dalej, Okruszku🙏🍀✊️

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:

U nas zalecenie było żeby co 2-3 dni radził sobie sam 😅 Zero przegrzewania (sauna), basenu, ciasnych ubrań a tak to suplementy, zdrowa dieta i umiarkowany ruch.

Śnieżka przykro mi że wizyta przebiegła nie po twojej myśli, ale trzymam kciuki że już wkrótce dostaniecie się do programu i ruszycie z badanami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 18:22

Vergeet lubi tę wiadomość

👩🏻 PCOS, IO
    Początek starań 01.24 - 2xcb, 6 cykli stymulowanych
    Start IVF 03.25
    I procedura - 4 ❄️
    I transfer FET (cykl sztuczny) ❌
    II transfer FET (cykl naturalny) 7+1 💔
    🔜 III transfer FET (cykl naturalny)
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin, cudowna informacja! ❤️

PaulinKa, ja nie pogratulowałem Tobie jeszcze pięknej bety. To muszą być niesamowite emocje, po takim czasie pozytywna beta i to w dodatku 3 cyfrowa! 😃

Śnieżka przykro mi 😞 Może uda Wam się dostać do programu i tam uda się coś więcej zdziałać.

Ja mam wizytę u Sydora 20 lutego, odebrałam dziś wyniki Allo i oczywiście 0 %. Nie martwię się chyba tym tak bardzo, bo przecież nigdy nie byłam w ciąży, nie miałam transferu, więc może wynik nie ma prawa być inny? Zobaczę co powiedzą lekarze.

Bardziej i tak martwi mnie ta infekcja, tyle czasu nie chorowałam, a tu nagle ścięło mnie w najmniej odpowiednim momencie. Już pewnie po moich o tak słabych komórkach 😞

aszin lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38
    Starania o pierwsze 👶🩷🩵
    👱‍♀️
    ❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
    🧒
    ❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja

💉IVF
    I procedura ❌
    📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️

II procedura 🙏
    📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek

A ch*j z tym wszystkim!
  • Ewel.0 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny nie wiem czy w dobrym wątku pisze ale chciałam się dowiedzieć jak u was wyglądała wczesna ciąża przed miesiączką. Ja jestem aktualnie wg kalendarza i testów obu 15 dpo okres powinnam mieć 24 stycznia czyli za 3 dni. Wczoraj jasnoróżowe plamienie tylko na papierze i koniec dziś rano śluz podbarwiony na brązowo ? I później cisza i od jakiejś 13.00 ból skurczowy taki trochę jak na okres i plamienie brązowe niewielkie. Teraz wieczór nic nie boli....
    Nie wiem co myśleć tempka przed ovu wąchała się między 35,7 a 35,9 po ovu do niedzieli wąchania w granicach 36,1 do 36,5 wczoraj i przedwczoraj 36,3 dziś 36,1 ale okres się nie rozkręca. Mój wykres jest na tablicy. Dodam że niby 12 dpo był negatyw i nie wiem czy nie nakręcam się i niepotrzebnie robię sobie nadzieję na dzidzię...

Czy też tak miałyście i co wam wyszło ?

• clara Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z uwagi na fragmentację 23% zalecenie, żeby nasienie do IVF było jednodniowe :)
    Mąż był dziś na kontrolach i zdaniem androloga ma super nasienie :) To mnie bardzo ucieszyło, bo się martwiłam. Fragmentacja jak na wiek męża 40+ jest ponoć OK. Testosteron ładnie mu przyrósł, ale zmniejszył mu lekarz dawkę Clostilbegytu z 1 tabletki dziennie na połówkę. Uspokoiłam się, bo jak zobaczyłam wczoraj wyniki krwi, to dużo hormonów było przekroczone ponad normę 🫣 Na szczęście to ponoć nie rzutuje negatywnie na nasienie, więc uf.

Edit: Aha i nagle wyszło u męża Hashimoto :D Ale jeszcze kilka miesięcy temu było wszystko OK, więc ja już nie wiem. 🤷🏻‍♀️Pytałam, czy może też Clostilbegyt mógł namieszać, ale ponoć nie. No nic, endokrynolog powiedział, że to nie problem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 19:52

aszin lubi tę wiadomość

starania od 07/2023 (w klinice od 03/2025)
    ⏹️26cs (8 monitoringów + 1 IUI)
    ▶️IVF

💃🏻32
    adenomioza
    AMH 2,28 (2023)→ 1,89 (2026)
    TSH 2,5 → 1,4 → 0,78 💪🏻
    🕺🏻42
    morfologia 4%
    ruch postępowy 28% → 33%
    fragmentacja DNA 23%, brak żylaków
    testosteron wolny 13 → 30 pg/ml 💪🏻(▶️Clostilbegyt)

[2026]
    ▶️ stymulacja IVF 💉
  • Jupiter Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Clara - czy mąż badał się w kierunku żylaków powrózka nasiennego?
    Loraa - robiłaś jeszcze jakieś inne badania immuno na wizytę do doktora S? Mam na myśli IMK/ cytokiny. Też mam termin na luty.

Ona:32
    AMH: 1.4; KIR Bx;
    🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
    ❗️IBS, nietolerancje, nadwrażliwość IgG
    ❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
    ❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo

On: 33
    Morfo: 2% -> 4%-> 3%
    MAR, HBA, MiOXYS, wymaz - ✅
    ❗️DFI 26% -> 39%❗️ŻPN IIIst

CB 💔 12.2025
    🔜przygotowanie do IUI:
    ⏳ Allo-MLR, Cross match, Cytokiny
    konsultacja immuno ➖
    badania🩸 ➖
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupiter wrote:
    Cześć!
    Clara - czy mąż badał się w kierunku żylaków powrózka nasiennego?
    Loraa - robiłaś jeszcze jakieś inne badania immuno na wizytę do doktora S? Mam na myśli IMK/ cytokiny. Też mam termin na luty.
    Mam cytokiny, Crossmatch, KIRy, mam też różne przeciwciała. Nie wiem w sumie co jeszcze mogłabym zbadać

Jupiter lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38
    Starania o pierwsze 👶🩷🩵
    👱‍♀️
    ❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
    🧒

💉IVF
    I procedura ❌

II procedura 🙏
    📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek

A ch*j z tym wszystkim!
  • clara Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupiter, miał USG jąder i tam nie wykryto żylaków.

▶️IVF

💃🏻32
    adenomioza
    TSH 2,5 → 1,4 → 0,78 💪🏻
    🕺🏻42
    morfologia 4%
    ruch postępowy 28% → 33%

[2026]
    ▶️ stymulacja IVF 💉
  • aszin Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa, świeża infekcja chyba nie wpłynie jakoś znacząco na jakość komórek. Nie bez powodu mówi się np. o 3 miesięcznej suplementacji, by zauważyć pierwsze efekty, więc one nie „popsują się” z dnia na dzień. Niezmiennie trzymam kciuki 🍀

PaulinKA, Liora , Sylaada lubią tę wiadomość

Starania od 08.2023
    03.2024 💔

♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.2026 ICSI – 14 🥚 ➝ 11MII ➝ 6 zapł. ➝ 2 ❄️ + 1 ⏳+ 1 świeżaczek 🌱

24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍
  • Lisik Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewel.0 wrote:
    Hej dziewczyny nie wiem czy w dobrym wątku pisze ale chciałam się dowiedzieć jak u was wyglądała wczesna ciąża przed miesiączką. Ja jestem aktualnie wg kalendarza i testów obu 15 dpo okres powinnam mieć 24 stycznia czyli za 3 dni. Wczoraj jasnoróżowe plamienie tylko na papierze i koniec dziś rano śluz podbarwiony na brązowo ? I później cisza i od jakiejś 13.00 ból skurczowy taki trochę jak na okres i plamienie brązowe niewielkie. Teraz wieczór nic nie boli....
    Nie wiem co myśleć tempka przed ovu wąchała się między 35,7 a 35,9 po ovu do niedzieli wąchania w granicach 36,1 do 36,5 wczoraj i przedwczoraj 36,3 dziś 36,1 ale okres się nie rozkręca. Mój wykres jest na tablicy. Dodam że niby 12 dpo był negatyw i nie wiem czy nie nakręcam się i niepotrzebnie robię sobie nadzieję na dzidzię...

Czy też tak miałyście i co wam wyszło ?
    U mnie w takich cyklach zawsze przychodził okres. Nigdy w ciąży nie byłam. Plamienie przede okresem to może być niedomoga progesteronowa, stan zapalny endometrium, polipy albo endometrioza 😕 nie jest to normalne w cyklu, raczej świadczy o problemach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 20:21

PaulinKA lubi tę wiadomość

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usuwanie ognisk endometriozy --> kwiecień '26
    - Histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✅
    - Leczenie u Naprotechnologa
    - Kwalifikacja do Rządowego Programu ochrony zdrowia prokreacyjnego
    - Hycosy ✅ drożność z lipiodolem ✅
    Endometrioza II/III stopień, czyste jajniki i jajowody, adenomioza
    ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
    AMH 3,7
    ❌TSH 0,916 -3,5 - 3,5 - 9,6 (po lipiodolu)- 6,4 (po Euthyrox 50)- 5,7 (zwiększenie dawki do 75)
    FT4 ✅
    Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8(wiecej Dostinexu)---> 12,6 ✅
    Ferrytyna 21,73 - feroplex - 40 Bioradix- 103 (skutek Sulfazalazyny)
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne

On : IO, Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki, wit D

kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), wit. D, NAC, magnez ,DHA + EPA, Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, cholina, euthyrox
  • Jupiter Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Mam cytokiny, Crossmatch, KIRy, mam też różne przeciwciała. Nie wiem w sumie co jeszcze mogłabym zbadać
    A która to Twoja wizyta?
    A jakie cytokiny robiłaś? W Diagnostyce?
    U mnie podobny zakres.
    Najwyżej doktor zleci kolejne badania, chociaz wolałabym żeby to było wystarczająco…

Ona:32
    AMH: 1.4; KIR Bx;
    🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
    ❗️IBS, nietolerancje, nadwrażliwość IgG
    ❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
    ❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo

On: 33
    Morfo: 2% -> 4%-> 3%
    MAR, HBA, MiOXYS, wymaz - ✅
    ❗️DFI 26% -> 39%❗️ŻPN IIIst

CB 💔 12.2025
    🔜przygotowanie do IUI:
    ⏳ Allo-MLR, Cross match, Cytokiny
    konsultacja immuno ➖
    badania🩸 ➖
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupiter wrote:
    A która to Twoja wizyta?
    A jakie cytokiny robiłaś? W Diagnostyce?
    U mnie podobny zakres.
    Najwyżej doktor zleci kolejne badania, chociaz wolałabym żeby to było wystarczająco…
    Będzie to pierwsza wizyta. Ja w sumie nie wiem co mógłby jeszcze zlecić. Mam już raczej większość badań

👱‍♀️❤️👨29&38
    Starania o pierwsze 👶🩷🩵
    👱‍♀️
    🧒

💉IVF
    I procedura ❌

II procedura 🙏

A ch*j z tym wszystkim!
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    @Vergeet, moj maz co 2 3 dni mial zalecenie (od żony xD) radzić sobie sam, kiedy ja juz bylam balonikiem i nie bylo opcji na seksy ;) po punkcji ilosc plemników byla najmniejsza jaka kiedykolwiek mial no ale moze nyly "swiezsze"? Sama nie wiem ;)
    Jak się czujesz? Zaczyna cos dokuczać...?

Vergeet, u mnie podobnie, lekarz zalecał co 2 dni, żeby nie gromadzić starych plemników i w trakcie stymulacji też musiał radzić sobie sam... ;) a tak przed samą punkcja 5o też były max 2-3 dni...

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png
    preg.png
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️

23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA 25.08.2022 🌈
    _ _ _ _
    04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
    06.07.24 💔
    _ _ _ _
    05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
    11.10.24 cp 💔

30.04.2025 - 3️⃣IVF

24.09.2025 - 4️⃣ FET ❄️4AA
    4dpt. ⏸️; 5dpt 6.18 ; 7dpt 26.7; 10dpt 160; 12dpt 389; 14dpt 995; 17dpt 3976🥹; 30dpt 💓 9.3mm; 7+4 11mm; 9+0 25mm; 10+4 43mm 🥹 [...] 16+4 209g ; 17+5 🙏

❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
  • Motylek93 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @julia zrobiłam tydzień po odstawieniu. Na czczo za wysoki 96, 2 h po norma do 140 miałam 142 i ketony w moczu 😕
    @piret największa dawka clexanu to 120mg 🤯 to jest dopiero kobyła do podania

32 & 34. ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio
    3 x stymulacje letrozolem ❌
    1️⃣ IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️
    Beta 10dpo- 22,5 --> 12 dpo 59,1 --> 20 dpo 2013
    26.11 2 maluchy jeden 6+3:💔 drugi 7+4 crl już 1,3cm 🦋 -->1.12 - 1,8 cm 🦋 --> 8.12 - 2,4 cm 🦋-->14.12 krwotok 😑 3,5cm fhr 176 🦋-->23.12 ponowne krwawienie, 5cm fhr 171 🦋 --> 24.12 krwotok 😑 🦋 --> 5.01 prenatalne - ryzyka niskie 🎉 6,5cm cudu 🦋. -->19.01 - 128g chyba dziewczynki 🩷🦋🥰
    Rośnij maluszku 🙏🙏🙏
    Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie, cukrzyca ciążowa
    On: IO, żołnierzyki wolne, ale w dostatecznej ilości
    preg.png
  • clara Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet, jak tam się czujesz na stymulacji? :)

▶️IVF

💃🏻32
    adenomioza
    TSH 2,5 → 1,4 → 0,78 💪🏻
    🕺🏻42
    morfologia 4%
    ruch postępowy 28% → 33%

[2026]
    ▶️ stymulacja IVF 💉
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ