X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    U mnie tak samo było w poprzednim cyklu okazał się bezowulacyjny :-( Ale u Ciebie jeszcze nic straconego może podskoczy do góry!
    Też myślę czy to czasem cykl bezowulacyjny, tylko że ja dosyć boleśnie odczuwam owulację a w tym miesiącu co już całkiem miałam dość mocne bóle owulacyjne i sadzę że owulacja była z prawego jajnika.

35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatka_c wrote:
    Też myślę czy to czasem cykl bezowulacyjny, tylko że ja dosyć boleśnie odczuwam owulację a w tym miesiącu co już całkiem miałam dość mocne bóle owulacyjne i sadzę że owulacja była z prawego jajnika.
    U mnie właśnie nie było takich bóli ;-) Więc jest nadzieja!!!! :D

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie of też zaznaczył owulacje po 4 dniach i w zasadzie wiem, że owulacja była 1-2 dni wcześniej, więc nie ma co się do końca tym sugerować...

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri też mocno całuje <3 :******

A ja stwierdzam, ze tem bez szalu, objswow jakichkolwiek brak. Wiec alno to fasol ninja :p albo dupa z tego roku :D

Oluchna lubi tę wiadomość

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może fasolki chcą nas zaskoczyć po prostu;) u mnie też raczej bez objawów, oprócz tego, że mam nieustanne ćmienie w brzuchu...ale nie nastawiam się.

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Suri też mocno całuje <3 :******

A ja stwierdzam, ze tem bez szalu, objswow jakichkolwiek brak. Wiec alno to fasol ninja :p albo dupa z tego roku :D
    A jakieś przeczucia są? Wrażliwość na zapachy itp.? Ja w pierwszej ciązy czulam cebulę w restauracji jak kroją na kuchni, nikt poza mną nie czuł i wtedy sobie pomyślałam że coś jest na rzeczy.
    Wtedy nie pamiętam ile bylam przed okresem bo nie prowadziłam tych calych wykresów tylko normalnie bezstresowo czekałam na okres.

• sylvia94 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    może fasolki chcą nas zaskoczyć po prostu;) u mnie też raczej bez objawów, oprócz tego, że mam nieustanne ćmienie w brzuchu...ale nie nastawiam się.
    Fasolki chcą nam na pewno zrobić prezent niespodziankę- a takie są najlepsze prezenty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:01

m3sx3e3kjs2lipyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri moze faktycznie takie z nich przyczajone tygryski, ukryte smoki :D

Monika wielkie nic :/ cisza jak w grobowcu, zero boli brzucha, jajnikow czy piersi.
    Jedyne co to podczas zakladania lutki mam na paluchu sporo kremowego sluzu, dzis wiecej niz w poprzednich dniach, ale to dla mnie zaden znak. Lutkę przyjmuje do jutra i wielkie oczekiwanie na lub brak @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:11

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga musi się udać, jestem dobrej myśli ;) jak Tobie się uda to mi pewnie też, hihi;)

u nas biało i mroźne, niedługo dojeżdżamy. cieszę się na ten weekend, bo się trochę zrelaksuję i wyluzuję w temacie ciazy mam nadzieję...

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Aga musi się udać, jestem dobrej myśli ;) jak Tobie się uda to mi pewnie też, hihi;)

u nas biało i mroźne, niedługo dojeżdżamy. cieszę się na ten weekend, bo się trochę zrelaksuję i wyluzuję w temacie ciazy mam nadzieję...

Zastanawiam sie czy testowac 6.12 czy nie troche pozniej bo niby termin @mam na 3.12 ale ovu mi sie przesunela i 14dni po ovu wypada na 7.12 :/ wiec moze potestuje dopiero ok 9.12 o ile zolza nie przyjdzie.

Super taki wypad :) ja niestety weekend na uczelni :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Suri moze faktycznie takie z nich przyczajone tygryski, ukryte smoki :D

Monika wielkie nic :/ cisza jak w grobowcu, zero boli brzucha, jajnikow czy piersi.
    Jedyne co to podczas zakladania lutki mam na paluchu sporo kremowego sluzu, dzis wiecej niz w poprzednich dniach, ale to dla mnie zaden znak. Lutkę przyjmuje do jutra i wielkie oczekiwanie na lub brak @
    Jesteś bardzo dzielna...
    W ogóle podziwiam dziewczyny ktore tyle czasu sie starają i jeszcze się trzymaja na nogach. Ja bym zwariowała.

PS. To dzięki Tobie założyłam tutaj konto, spodobaly mi się Twoje wpisy i nastawienie :-)

Klara Wysocka, bertha lubią tę wiadomość

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się, że 6.12 to już powinno coś być widać, zobacz ja miałam owu po Tobie i zamierzam testować 6. a ile czasu utrzymuje Ci się pregnyl?

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Jesteś bardzo dzielna...
    W ogóle podziwiam dziewczyny ktore tyle czasu sie starają i jeszcze się trzymaja na nogach. Ja bym zwariowała.

PS. To dzięki Tobie założyłam tutaj konto, spodobaly mi się Twoje wpisy i nastawienie :-)

Ojej dziekuje :D jak miło!!!!

A co do nastawienia to uwierz mnie tez nieraz dziewczyny tu zbieraly z podlogi i kopaly w tylek zeby dzialac dalej :)
    I teraz niby na nic sie nie nastawiam i pelen optymizm ale jak @nadejdzie to beda lzy i kolejne powstawanie z kolan. Ale to co mnie zawsze trzyma to fakt, ze nawet tenczy jest potrzrbny deszcz jak to Antek spiewal, wiec uda sie!!!!

Ale się rozgadalam :D

• Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a wiecie co się dzieje z Magoffi?
    Opuściła nas, czy jest aktywna na innych wątkach?

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    wydaje mi się, że 6.12 to już powinno coś być widać, zobacz ja miałam owu po Tobie i zamierzam testować 6. a ile czasu utrzymuje Ci się pregnyl?

Jak udalo mi sie zajsc to 12dni po podaniu mialam dodatnia bete i byla to ciaza a nie pregnyl. Wiec teoretycxnie w niedzele powinnam byc juz "czysta" zabrzmialam jak ćpun na odwyku :D

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtrące się do Was ale może Wam to troszkę pomoże ;)
    W tym szczęśliwym cyklu też myślałam, ze to cykl bezowulacyjny. Kłucie i ciagniecie w podbrzuszu i jajnikach, ból głowy a 9dpo wręcz nie mogłam wypić kawy. Po łyku tak mnie zemdlilo, ze szok.

l22nhdgen92nqanl.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to śmiało testuj we wtorek, zatestuję z Toba w ramach sportu i żeby Ci raźniej było :)

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    to śmiało testuj we wtorek, zatestuję z Toba w ramach sportu i żeby Ci raźniej było :)

No ok :p niech bedzie, miejmy to juz z glowy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale znając życie yo pewno @przyjdzie wcsesniej :D

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kracz, ale rozumiem Cię, też wolę się ewentualnie pozytywnie zaskoczyć, więc się nie nakręcam.
    to jesteśmy umówione;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:45

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ