Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:U mnie tak samo było w poprzednim cyklu okazał się bezowulacyjny Ale u Ciebie jeszcze nic straconego może podskoczy do góry!35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
nick nieaktualnybeatka_c wrote:Też myślę czy to czasem cykl bezowulacyjny, tylko że ja dosyć boleśnie odczuwam owulację a w tym miesiącu co już całkiem miałam dość mocne bóle owulacyjne i sadzę że owulacja była z prawego jajnika.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Suri też mocno całuje :******
A ja stwierdzam, ze tem bez szalu, objswow jakichkolwiek brak. Wiec alno to fasol ninja :p albo dupa z tego roku
Wtedy nie pamiętam ile bylam przed okresem bo nie prowadziłam tych calych wykresów tylko normalnie bezstresowo czekałam na okres. -
suri2016 wrote:może fasolki chcą nas zaskoczyć po prostu;) u mnie też raczej bez objawów, oprócz tego, że mam nieustanne ćmienie w brzuchu...ale nie nastawiam się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:01
-
nick nieaktualnySuri moze faktycznie takie z nich przyczajone tygryski, ukryte smoki
Monika wielkie nic cisza jak w grobowcu, zero boli brzucha, jajnikow czy piersi.
Jedyne co to podczas zakladania lutki mam na paluchu sporo kremowego sluzu, dzis wiecej niz w poprzednich dniach, ale to dla mnie zaden znak. Lutkę przyjmuje do jutra i wielkie oczekiwanie na lub brak @Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:11
-
Aga musi się udać, jestem dobrej myśli jak Tobie się uda to mi pewnie też, hihi;)
u nas biało i mroźne, niedługo dojeżdżamy. cieszę się na ten weekend, bo się trochę zrelaksuję i wyluzuję w temacie ciazy mam nadzieję...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Aga musi się udać, jestem dobrej myśli jak Tobie się uda to mi pewnie też, hihi;)
u nas biało i mroźne, niedługo dojeżdżamy. cieszę się na ten weekend, bo się trochę zrelaksuję i wyluzuję w temacie ciazy mam nadzieję...
Zastanawiam sie czy testowac 6.12 czy nie troche pozniej bo niby termin @mam na 3.12 ale ovu mi sie przesunela i 14dni po ovu wypada na 7.12 wiec moze potestuje dopiero ok 9.12 o ile zolza nie przyjdzie.
Super taki wypad ja niestety weekend na uczelni :p -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Suri moze faktycznie takie z nich przyczajone tygryski, ukryte smoki
Monika wielkie nic cisza jak w grobowcu, zero boli brzucha, jajnikow czy piersi.
Jedyne co to podczas zakladania lutki mam na paluchu sporo kremowego sluzu, dzis wiecej niz w poprzednich dniach, ale to dla mnie zaden znak. Lutkę przyjmuje do jutra i wielkie oczekiwanie na lub brak @
W ogóle podziwiam dziewczyny ktore tyle czasu sie starają i jeszcze się trzymaja na nogach. Ja bym zwariowała.
PS. To dzięki Tobie założyłam tutaj konto, spodobaly mi się Twoje wpisy i nastawienieKlara Wysocka, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Jesteś bardzo dzielna...
W ogóle podziwiam dziewczyny ktore tyle czasu sie starają i jeszcze się trzymaja na nogach. Ja bym zwariowała.
PS. To dzięki Tobie założyłam tutaj konto, spodobaly mi się Twoje wpisy i nastawienie
Ojej dziekuje jak miło!!!!
A co do nastawienia to uwierz mnie tez nieraz dziewczyny tu zbieraly z podlogi i kopaly w tylek zeby dzialac dalej
I teraz niby na nic sie nie nastawiam i pelen optymizm ale jak @nadejdzie to beda lzy i kolejne powstawanie z kolan. Ale to co mnie zawsze trzyma to fakt, ze nawet tenczy jest potrzrbny deszcz jak to Antek spiewal, wiec uda sie!!!!
Ale się rozgadalam -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:wydaje mi się, że 6.12 to już powinno coś być widać, zobacz ja miałam owu po Tobie i zamierzam testować 6. a ile czasu utrzymuje Ci się pregnyl?
Jak udalo mi sie zajsc to 12dni po podaniu mialam dodatnia bete i byla to ciaza a nie pregnyl. Wiec teoretycxnie w niedzele powinnam byc juz "czysta" zabrzmialam jak ćpun na odwyku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie kracz, ale rozumiem Cię, też wolę się ewentualnie pozytywnie zaskoczyć, więc się nie nakręcam.
to jesteśmy umówione;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:45
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę