Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wez Agniechaaa nie kracz bo ja testuje z Toba. Zaden @ nie nadejdzie rozumiesz ^^
Ale mnie korci zeby jechac na bete dzis, skoro mam wolny dzien. Ale trzyma mnie tylko to zeszkoda mi hajsu zeby zobaczyc 0,1. Oszczednosc rodowitej Poznanianki ze mnie wychodzi.Klara Wysocka, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@ daje w kość...
...wtarłam sobie ciastka w twarz.. a miałam się odchudzać (przytyłam 6 kg od zeszłego roku, nie ćwiczę - chyba, że podnoszenie kieliszków, kocham fast foody). JAK ŻYĆ ?! :oKlara Wysocka, kaha, Oluchna lubią tę wiadomość
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
nick nieaktualny
-
sylvia94 wrote:Ja na betę pojadę w poniedziałek jeśli do tego czasu nie pojawi się @ - troszke sknera jestem i szkoda mi kasy właśnie
To ja idę z Tobą w takim razie, o ile, no wiecie, nic się przez ten czas czerwonego nie wydarzysylvia94 lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba padnę. Rano jak spojrzałam w lustro, to patrzę, i wszystkie prychole poszły sobie w świat. Normalnie z potwora stałam się łabędziem, trochę z małą nadwagą, ale jednak. To jest na pewno dobry znak
Agniechaaaa u mnie też byłaś prowodyrką założenia konta tutajbertha, Klara Wysocka, Ewcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Ja chyba padnę. Rano jak spojrzałam w lustro, to patrzę, i wszystkie prychole poszły sobie w świat. Normalnie z potwora stałam się łabędziem, trochę z małą nadwagą, ale jednak. To jest na pewno dobry znak
Agniechaaaa u mnie też byłaś prowodyrką założenia konta tutaj
O matko ciesze sie, ze potrafie dodac otuchy
Jak ja moglam zyc bez forum? -
A może by... wrote:Ja obawiam się że cykl stracony bo objawów znów brak temperatura dziś niżej niż wyżej więc myślę że nie dotrwam do testowania.. trochę przykro ale co poradzić.
-
Agniechaaaa wrote:Kobitkie proszę o sprawdzenie terminów i jeżeli kogoś nie ma o opieprzenie mnie abym dopisała
Wpisz mnie prosze na 10.12. na testowanie (11dpo) mam nadzieje, ze pregnyl juz wyparuje bo to bedzie 12 dni po. Dzien wczesniej zrobie testowo czy jeszcze widac pregnyl.
Samaramsa, gratulacje!! jaka mocna druga krecha!
Jula91 wrote:Wczesniej Samsaramsa pisala:
Przed owu było 36.6 później spadek do 36.4 w 18 dc a w 19 dc 36.8, 20 dc 37.0 a później na zmianę 36.9 i 37.0, raz się zdążyło 37.1 a wczoraj 36.8 i dzisiaj to samo
Samsaramsa jaka mialas temperature dzisiaj?
Samsaramsa wrote:Dzisiaj 36.9 niestety nie prowadzę wykresu, mierzył tylko dla siebie a teraz żałuję że niezapisalam
beatka_c wrote:A ja już co najmniej 3-4 dni po owulacji a OF się chyba na mnie obraził i nie chce jej zaznaczyć na wykresie
Kaczorka wrote:Hehe, no tak już chwilę obserwuję to forum i zauważyłam taką tendencję, że najwięcej testujących i tym samym pozytywnych testów jest na początku miesiąca. Ale spokojnie - w dalszej części też są plusy U mnie np. wyszedł 21.10.
A wigilia to taki magiczny czas, że nie ma prawa się nie udać
Jula91 wrote:Wlasnie zauwazylam plamienia, a temperatura 36,8 rano. Czy temperatura w pierwszy dzien @ nie powinna sie znacznie obnizyc?
u mnie czesto sie nie obniza w 1dc, dopiero w 2 lub 3dc.
A może by... wrote:Ja obawiam się że cykl stracony bo objawów znów brak temperatura dziś niżej niż wyżej więc myślę że nie dotrwam do testowania.. trochę przykro ale co poradzić.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Klara Wysocka wrote:To ja idę z Tobą w takim razie, o ile, no wiecie, nic się przez ten czas czerwonego nie wydarzy
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Więcej optymizmu. Ja też jestem bezobjawowa w tym cyklu Ale traktuję to jako dobry znak
Może bym widziała w tym dobry znak gdybym nie miała złych doświadczeń z poprzedniego cyklu. Zero objawów i było jak było a jeszcze to że pierw mnie tak mega bolał ten biust a teraz mogłabym ugniatac i nic u każdej jest inaczej ale myślę że u mnie niestety nie wróży to nic dobrego.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bertha, dzięki.. chyba temp mniej by mnie martwiła gdyby nie wlasnie brak jakichkolwiek innych objawów. Sen faktycznie miałam nie spokojny i budziłam się w nocy koło 5. Z tego wszystkiego od razu chwyciłam termometr i wtedy miałam 36.9. Martwi mnie jeszcze to że w zeszłym cyklu miałam też spadek w tym samym dniu później sie podniosło i potem poszło w dół razem z @.
-
Jula91 wrote:Wlasnie zauwazylam plamienia, a temperatura 36,8 rano. Czy temperatura w pierwszy dzień @ nie powinna się znacznie obniżyć?35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok