Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Ale miałam piękny sen! Śniło mi sie ze miałam cudownego dzidziusia, przytulałam go bawiłam sie z nim. To uczucie w śnie było niesamowite, nie do opisania! A co dopiero to musi być na żywo.... miłego dnia :*
Flowwer lubi tę wiadomość
Mika -
Dziewczyny a u mnie dziwna rzecz, byłam pewna wczoraj, ze @ przyszła ale po porannym zabarwionym na brązowo śluzie juz nic nie było. Ponieważ brałam duphaston to sie przestraszyłam, ze może to nie @ 4 dni wczesniej. Zrobiłam wczoraj wieczorem test i nic nie było wiec go zostawiłam, wyszliśmy z mężem a po powrocie patrzę i blada kreska druga. Zgłupiałam. Dzisiaj rano znowu druga blada kreska. Nie wiem jak wstawia sie tu zdjęcia. Siedze teraz i boje sie ruszyć żeby @ jednak nie przyszła Trochę w życiu narobiłam sie tych testów i nigdy nie było drugiej bladej kreski. Przestałam brać progesteron wiec teraz siedze i boje sie ruszyć
agnieszka1290 lubi tę wiadomość
Milageros -
Milageros trzymam kciuki, bo prawdopodobnie jesteś w ciąży! Gratulacje! A delikatne plamienia na początku ciąży, szczególnie w terminie spodziewanej @ się zdarzają!
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
A może by.. grudzień jeszcze przed Tobą teraz nie wyszło, ale trzeba zebrać się w sobie i działać.
Będziemy teraz siedzieć w tym razem. Głowa do góry :*
Milageros - jak jest ciąża to będzie nie zależnie od tego czy będziesz siedzieć czy chodzić wejdź na zapodajto.pl i tam wrzuć fotkę a linka wklej na forum -
Milageros prawdopodobnie to ciąża !! Trzymam kciuki !!
A może by ............. czym szybciej przyszła @ tym szybciej bedzie można zacząć! Wierzę w magiczny świąteczny okres i będzie wysyp fasolek!
Ja jestem prawie pewna ze dostanę @ i jak ma przyjść to wolałabym zeby sie nie slóźnila !Mika -
Izabell2016 wrote:Hej dziewczyny! Ale miałam piękny sen! Śniło mi sie ze miałam cudownego dzidziusia, przytulałam go bawiłam sie z nim. To uczucie w śnie było niesamowite, nie do opisania! A co dopiero to musi być na żywo.... miłego dnia :*
-
No hola! Ja jiz zatestowalam. Cienias taki! ^^
Pozdrawiam Was dziewczyny z drogi do Drezna na jarmark. Jade pic grzane wino i nie przejmować moja glupia temperatura, ani bolami okresowymi ^^ -
mycha91 wrote:No hola! Ja jiz zatestowalam. Cienias taki! ^^
Pozdrawiam Was dziewczyny z drogi do Drezna na jarmark. Jade pic grzane wino i nie przejmować moja glupia temperatura, ani bolami okresowymi ^^
Mycha i takie nastawienie mi się podoba! jeszcze za wcześnie na testy, ja też walczę ze sobą każdego ranka.
a może by przykro mi, ale czym szybciej @ przyjdzie tym szybciej będziesz mogła podjąć nowe starania..wiem, że to tak łatwo się mówi, a za kilka dni sama będę płakać;(3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
mycha91 wrote:No hola! Ja jiz zatestowalam. Cienias taki! ^^
Pozdrawiam Was dziewczyny z drogi do Drezna na jarmark. Jade pic grzane wino i nie przejmować moja glupia temperatura, ani bolami okresowymi ^^
Ale cienias czyli na plus?? czy cienias, bo znów nie wyszedł??
Udanej wycieczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny