Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPije sobie winko i przyłącza się do mnie maż.
Ja: Po co Ty pijesz moje winko?
On: A Ty po co?
Ja: Na poprawę mojego endometrium.
On: Ja też piję na poprawę mojego endometrium.
Ja: Ty przecież nie masz
On: A skąd możesz wiedzieć.
Dziewczyny czy ja o czymś nie wiem???olis87, kaha, Oluchna, mycha91, eMM lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Agniechaaaa wprowadzaj koleżankę
Trzymam kciuki Ja póki co popijam lampkę wina, ale jakieś nie dobre. Feee...
Dziewczyny czy wy sprawdzacie w danym miesiącu kiedy będziecie mieć termin porodu? Czy tylko ja się tak wygłupiam?
Monika, ja nie tylko sprawdzam kiedy będę mieć termin porodu, a jeszcze jaki to będzie miesiąc tydzień w danej dacie itd.. zbzikowałam do reszty ;]*Natka* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wcześniej wychodziło 07.07.2017
No ale się nie udałooooooooo.
Zaglądalam w chiński kalendarz płci i wychodzi mi na grudzień chłopiec, wcześniej cały czas dziewuszki, może dlatego nie wychodziło wcześniej bo będę miała drugiego chłopaka. Wiem Wiem nie ma co wierzyć w te kalendarzyki, ale za pierwszym się sprawdziło
Teraz mi to obojętne jakiej płci aby zdrowe, teściowa liczy na dziewczynke bo miała dwóch chłopców, och już widzę jak by była rozpieszczana!
-
Agniechaaaa wrote:Monika nie tylko Ty mi teraz wypada 13 sierpnia hihihi
Ah Ci faceci :p moj nie lubi wina wiec nigdy sie do mnue nie przylaczy z wspueraniem endo :p
Mój też woli piwko. Całe szczęście bo przynajmniej wino stoi w lodówce. Za to jest takim łasuchem, że 10 kilo słodkości jemu nie straszne. Pochłania wszystko, a ja tylko chowam ciastka przed nim jak przed dzieckiem co by były do kawy jak ktoś przyjdzie
Agniechaaa czy Ty przypadkiem na dziś nie miałaś terminu @?? Czy coś mi się pomieszało?Rozummiem, że cieszymy się jej brakiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 21:11
-
-Monika- wrote:Mi wcześniej wychodziło 07.07.2017
No ale się nie udałooooooooo.
Zaglądalam w chiński kalendarz płci i wychodzi mi na grudzień chłopiec, wcześniej cały czas dziewuszki, może dlatego nie wychodziło wcześniej bo będę miała drugiego chłopaka. Wiem Wiem nie ma co wierzyć w te kalendarzyki, ale za pierwszym się sprawdziło
Teraz mi to obojętne jakiej płci aby zdrowe, teściowa liczy na dziewczynke bo miała dwóch chłopców, och już widzę jak by była rozpieszczana!
Mnie za to w tym miesiącu pierwszy raz przepowiadał dziewuszkę chiński kalenadrz.. i tak mi się marzy ta dziewuszka co by właśnie teściowej zagrać na nosie bo ona to tylko chłopaka widzi ;/ Nie chcę tego komentować. -
nick nieaktualnyflorida wrote:Ja też sprawdzam termin porodu, starsznie chciałabym urodzić latem, ale wygląda na to, że już mi te zimniejsze miesiące zostały od września...
florida lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Ja pierwsze urodziłam na początku czerwca, super miesiąc. W ogole wiosna i lato na urodzenie super, a ta jesien i zima.... Zimno spacery krótkie siedzenie w domu, choroby. Ech...
No właśnie.. a poza tym w przyszłości dla dziecka to wiosną latem lepiej mieć urodziny. Tak ja uważam.. Za 8 dni mam urodziny więc niedoskonałości tego miesiąca znam. -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Mój też woli piwko. Całe szczęście bo przynajmniej wino stoi w lodówce. Za to jest takim łasuchem, że 10 kilo słodkości jemu nie straszne. Pochłania wszystko, a ja tylko chowam ciastka przed nim jak przed dzieckiem co by były do kawy jak ktoś przyjdzie
Agniechaaa czy Ty przypadkiem na dziś nie miałaś terminu @?? Czy coś mi się pomieszało?Rozummiem, że cieszymy się jej brakiem ?
Hihi szczerze to juz nie wiem kiedy ma przyjsc z wyliczen 28dniowego cyklu to fakt dzis jezeli 30dniowego to niedziela a jesli 14dpo owu to sroda a jezeli po pregnylu to jutro i badz tu madry na razie sie ciesze ze nie ma jej hihihiA może by..., suri2016, kaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
florida wrote:Sama mam urodziny w lipcu - zawsze to może być fajna imprezka, akurat urlop, albo choćby grill w ogrodzie. Długo jasno i ciepło
No właśnie! Zazdroszczę jak ktoś może zrobić grilla na urodziny. Świetna imprezka, a mnie roboty, trochę taniej zawsze się uda i tak jak mówisz długo jasno i ciepło to i ludzie chętni do biesiadowania.. a w grudniu to już nikt nie ma kasy.. w tym ja sama ;( a do tego zawsze to już posiadówka w domu za młodu koleżanki robiły grilla w plenerze, a ja.. no cóż ja nie Zdecydowanie dla swojego dziecka chciałabym sierpień, ale nie zdziwię się jak wyląduję z wrześniem/październikiem lub właśnie grudniem. U mnie taki rozkład rodzinny. W te miesiące urodziny i imieniny ciągiem -
Dziewczynki, mi to obojętnie kiedy, ważne żeby w ogóle... i obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka, przyjmę wszystko chociaż nie powiem, mam 8 letnia córkę, więc może teraz synek byłby wskazany;) tymczasem padam od nadmiaru świeżego powietrza i grzanego wina, hihi;) żegnam się z Wami do jutra rana. trzymam kciuki za wysokie temperatury!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja się też witam z wami, lampka wina zaliczona czekam na męża i spać. U mnie standardowo jak zawsze, już zaczynają cyce ćmić, wysypało mnie (to trochę dziwne bo zawsze miało to miejsce przed samą @ ale nie wiąże z niczym) ALE dopiero u mnie jest 20dc i cholernie mi się ciągnie. A że nakupowałam jak głupia do testów owulacyjnych też i ciążowe to mnie tam kuszą w łazience, choć wiem że to zupełnie bezsensowne. Nie mierze temp bo nie chce sie denerwować, w tamtym cyklu sobie mierzyłam była wysoka a i tak dupka blada. Jak ja Wam zazdroszcze że już testy macie za sobą albo na dniach. Ja czekam jeszcze tydzieńPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnyJustya85 wrote:ja się też witam z wami, lampka wina zaliczona czekam na męża i spać. U mnie standardowo jak zawsze, już zaczynają cyce ćmić, wysypało mnie (to trochę dziwne bo zawsze miało to miejsce przed samą @ ale nie wiąże z niczym) ALE dopiero u mnie jest 20dc i cholernie mi się ciągnie. A że nakupowałam jak głupia do testów owulacyjnych też i ciążowe to mnie tam kuszą w łazience, choć wiem że to zupełnie bezsensowne. Nie mierze temp bo nie chce sie denerwować, w tamtym cyklu sobie mierzyłam była wysoka a i tak dupka blada. Jak ja Wam zazdroszcze że już testy macie za sobą albo na dniach. Ja czekam jeszcze tydzień
-
Weszłam na kalendarz płci i patrzę, no jak nic dziewczyna. No wszystko się zgadza i to co z wosku wyszło i to co w kalendarzu a testowanie coraz bliżej byłam dzisiaj kierowcą i dopiero wróciliśmy, więc zaraz się pakuję z lampką wina do łóżka:) zdrowie wasze dziewczynki :*