Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Czyli jutro na dobry początek sprawdzamy swoje wykresy i patrzymy jak pięknie poszło w gore
ok, zacznijmy od tego na początek mam nadzieję, że się nie myślisz3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:wiem, rozum mi mówi żeby nie testować, a z drugiej strony strasznie niecierpliwa że mnie kobieta...jak my wszystkie chyba.
przyznam, że podziwiam takie kobiety, które starają się o dziecko i testują dopiero 2-3 dni po terminie @.
Aga ja mam to samo, przebudzam się o 5, patrzę na zegarek i z rozczarowaniem stwierdzam, że jeszcze muszę pospac przynajmniej godzinę do mierzenia...
Suri, ja od tygodnia budzę się po dwa razy w nocy i mierzę za każdym razem... Jak to agniecha powiedziała.. to takie ekscytujące..
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, ale nie chcę się nastawiać bo porażka będzie jeszcze bardziej boleć. Jest mi niesamowicie przykro i mimo, że staram się nie dołować to nie potrafię. Martwię się, że jest coś nie tak bo skoro owu potwierdzona przez gin i przytulanie było w tym czasie to boję się, że coś nie gra.. -
Oluchna wrote:A może by... ja dzisiaj całą lampkę poświęcę tobie :* Byleby te nasze winne święcenia i inne wizualizacje przyniosły wymarzone efekty
Oluchna, ja nie wiem jak, ale umknęła mi Twoja wiadomość. Wychylam właśnie za Ciebie lampeczkę! Oby Tobie się powiodło! -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Suri, ja od tygodnia budzę się po dwa razy w nocy i mierzę za każdym razem... Jak to agniecha powiedziała.. to takie ekscytujące..
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, ale nie chcę się nastawiać bo porażka będzie jeszcze bardziej boleć. Jest mi niesamowicie przykro i mimo, że staram się nie dołować to nie potrafię. Martwię się, że jest coś nie tak bo skoro owu potwierdzona przez gin i przytulanie było w tym czasie to boję się, że coś nie gra..
Udusić tylko za takie myślenie!
Czemu ma być coś źle, pomyśl że masz w sobie synka i nie chce żeby Mamusia się niepotrzebnie zamartwiała. Zobaczysz że za takie myslenie da Tobie kopniaka za jakieś pięć miesięcy. -
A może by... wrote:Suri, ja od tygodnia budzę się po dwa razy w nocy i mierzę za każdym razem... Jak to agniecha powiedziała.. to takie ekscytujące..
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, ale nie chcę się nastawiać bo porażka będzie jeszcze bardziej boleć. Jest mi niesamowicie przykro i mimo, że staram się nie dołować to nie potrafię. Martwię się, że jest coś nie tak bo skoro owu potwierdzona przez gin i przytulanie było w tym czasie to boję się, że coś nie gra..
To ja tak miałam z mierzeniem w październiku :p nie dość, że spać nie mogłam (pewnie przez ciążę) to jeszcze się ekscytowałam pomiarami
A może by.. wszystko jest z Tobą ok. To całkiem normalne, że zdrowe pary starają się jakiś czas. Ponoć do pół roku to norma więc proszę już uszy do góry i nie smutamyA może by... lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:To ja tak miałam z mierzeniem w październiku :p nie dość, że spać nie mogłam (pewnie przez ciążę) to jeszcze się ekscytowałam pomiarami
A może by.. wszystko jest z Tobą ok. To całkiem normalne, że zdrowe pary starają się jakiś czas. Ponoć do pół roku to norma więc proszę już uszy do góry i nie smutamy
Macie rację, że smutkiem nie wiele zdziałam, tylko to ogromne pragnienie w sercu Tak się martwię, że później będzie milion komplikacji zawodowo życiowych.. i mąż już tak dziś mi przyszedł z pracy mówiąc, że na jakiś pokaz mikołajkowy jego kolega poszedł do przedszkola i on też by chciał tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:52
-
Hmm, ja swojego wprowadzam w temat. Niech wie, że nie jest łatwo. I czuję się lepiej, bo wiem, że mam w nim oparcie. Mimo, że on jakoś nie czuje parcia na bycie tatusiem.
Dzisiaj się z Wami wina nie napiję niestety, bo na prochach jestem. Ale jestem z Wami serduszkiem
Kaan - temperatura to bardzo indywidualna kwestia każda może mieć ma innym poziomie. Byle była wyższa od tych poprzedzających owulację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:54
Kaan lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny... nie ma co! Biorę się w garść i koniec jęczenia! Trzeba być przykładem dla przyszłej dzidzi więc nie można się załamywać i poddawać. No nic. Jak nie w niedzielę to 30 grudnia będzie musiało się udać. Skoro 25% na cykl a to 4 cs to ja już innej opcji nie widzę Kopnijcie mnie za to smętanie i dołowanie towarzystwa, aż wstyd mi!
Kaczorka, Oluchna lubią tę wiadomość
-
u mnie pojawił się właśnie sluz plodny, fakt, że nie całkiem przezroczysty, ale rozciagliwy dość, dziwna sprawa... zastanawiam się, czy może się coś takiego zdarzyć, czy ktoras tak miala? a może ovitrelle spowodował, że będę miała druga owulację? czuję się zdezorientowana...dziś moj 22 dc.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
A moze by - twardy kopniak! Pamietaj, poki nie ma @ - jest nadzieja
Suri - to dziwna sprawa, ale dziewczyny na forum pisaly o przypadkach dwoch owulacji, wiec jest to mozliwe...
ja tez sie skusze na testowanie 12dpo...jakos tak wydaje mi sie, ze malo serduszkowania bylo w tym miesiacu i chyba przytulalismy sie tylko przed ovu, wiec wiem,ze nadzieje sa...ale jednak nie tak duze gdybysmy przytulali sie i przed i po
takze wole szybciej sie dowiedziec,ze nic z tego i ze spokojem kontyunowac picie wina w nastepnym miesiacu:PA może by... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny.I stało się to czego bardzo nie chciałam, otóż temperatura spadła,pobolewania się nasiliły no i przy badaniu szyjki było dużo śluzu i też różowo było po trosze.Ale już się nie łudzę...
Tak jak was czytam ,że nie możecie doczekać się testowania,to Ja jestem właśnie tym przypadkiem ze nawet nie mam testu w domu,bo już tyle cykli starań za mną że tylko wsłuchuję się w moje ciało,i dlatego wczoraj napisałam,że zobaczę jak będzie dziś z temperaturą.No i już wiem że testu nie potrzebuję.
Ale trzymam kciukasy za Was:)Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny