Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, spójrzcie proszę na mój wykres. Czy uważacie tak samo jak ja, że to jest cykl bezowulacyjny? czy może mam jeszcze jakąs nadzieje
według gin owulacja powinna być w sobotę (03.12)👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Kakariki wrote:Dziś rano dokładnie 15 min temu. Jezzuuu aż się cała trzęsę.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Dziewczynki, spójrzcie proszę na mój wykres. Czy uważacie tak samo jak ja, że to jest cykl bezowulacyjny? czy może mam jeszcze jakąs nadzieje
według gin owulacja powinna być w sobotę (03.12) -
nick nieaktualnyGratulacje Kakariki!!! Super wiadomosc na poczatek tygodnia pozostale smutaski, nie smutajcie sie, jeszcze @ sie nie pojawila, wiec spadki temp nie przesadzaja sprawy. Tym bardziej jak ktos wyzej wspomnial, wiele pozytywni zakonczonych wykresow mialy takie spadki
-
Agniechaaaa wrote:Kaczorka dzieki kochana jestes. No nic dobije sie przez dzisiejszy dzien potem jak @nadejdzie jaka to jestem bezwartościowa a potem jakos znów sie podniosę bo muszę. Czas umówić sie do gin i zacząć przygotowania do IUI i zobaczymy co sie bd dzialo
A i muszę znaleść mężowi prezent na Mikołaja która ma pomysły??
Flowwer lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaczorka wrote:Ja mam wrażenie, że odkąd skończyłam gimnazjum to nic mi nie przychodzi od razu tylko na wszystko muszę czekać. Może życie chce w ten sposób nauczyć nas pokory? Mój mąż twierdzi, że wszystko jest po coś.
W sobotę mi tak ładnie wytłumaczył, że wkurzał się kiedyś, że mu związki nie wychodzą i zastanawiał się czy kiedyś w końcu będzie szczęśliwy. Aż w końcu poznał mnie i teraz już wie, że tak miało być
Podobnie będzie u nas z dzieciaczkami - widocznie "góra" ma dla nas jakiś plan i wszystko zadzieje się w odpowiednim czasie
Ja niestety nie rozumiem, jaki "góra" miała plan w stosunku do mnie, ze pozno poznalam swojego obecnego męża, i że zanim on dojrzał do małżeństwa, nie mówiąc o dziecku, to musialo minąć 6 lat, musielismy się nawet rozstać na kilka miesiecy.. W koncu dojrzal, ale co mi z tych 6 lat co minely i nie wrócą.Karolina90, kaha lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
kotek87 wrote:Kakariki gratulacje
dziewczyny czy po wypiciu wina temp na drugi dzień spada czy wzrasta?
czytałam że wino wpływa na woisokośc temp.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
kotek87 wrote:
ale moze nie wszyscy tak samo maja..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Karolina90 wrote:Dziewczynki, spójrzcie proszę na mój wykres. Czy uważacie tak samo jak ja, że to jest cykl bezowulacyjny? czy może mam jeszcze jakąs nadzieje
według gin owulacja powinna być w sobotę (03.12)
Karolina mi się wydaje, że wszystko zależy od ilości i od godziny, o której skończysz pić. Ja jak wypiję 2 kieliszki i skończę koło 21-22 to nie ma to wpływu na temperaturę.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Jeszcze tydzień mogę sobie spokojnie posiedzieć w domu. Przy okazji dostałam skierowanie na morfologię, żelazo i TSH. A witaminę D3 z K2 mam brać.
Przy okazji mnie pani doktor pocieszyła, że jeszcze będę miała gromadkę dzieci jej córka też pierwszą ciążę poroniła i przez rok zarzuciła starania a później urodziła 2 dzieci.
Ale wiecie co - podobnie jak my - stwierdziła, że to niesprawiedliwe, że są tacy ludzie co piją, palą, niedojadają, ogólnie źle się prowadzą i rodzą dzieci na potęgę.
A na pocieszenie poszłam do biblioteki i wypożyczyłam jakiś polski kryminał :p -
Kaczorka wrote:Jeszcze tydzień mogę sobie spokojnie posiedzieć w domu. Przy okazji dostałam skierowanie na morfologię, żelazo i TSH. A witaminę D3 z K2 mam brać.
Przy okazji mnie pani doktor pocieszyła, że jeszcze będę miała gromadkę dzieci jej córka też pierwszą ciążę poroniła i przez rok zarzuciła starania a później urodziła 2 dzieci.
Ale wiecie co - podobnie jak my - stwierdziła, że to niesprawiedliwe, że są tacy ludzie co piją, palą, niedojadają, ogólnie źle się prowadzą i rodzą dzieci na potęgę.
A na pocieszenie poszłam do biblioteki i wypożyczyłam jakiś polski kryminał :p
Kaczorka, dobrze, że masz jeszcze chwilkę żeby dojść do siebie. Mam nadzieję, że bóle i krwawienie już trochę ustępują?
Niestety, taka jest niesprawiedliwość losu...mnie też to strasznie boli. Jest tyle ludzi, którzy pragną mieć dziecko a niestety nie wychodzi a w rodzinach patologicznych rodzi się ich na potęgę i nie ma komu się nimi zająć..życie niestety.
Ja w moim bliskim otoczeniu dowiaduję się o jednej ciąży za drugą, nie wiem, czy wcześniej też tak było tylko nie zwracałam na to uwagi czy po prostu teraz jakiś wysyp jest jak na złość...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Kaczorka, dobrze, że masz jeszcze chwilkę żeby dojść do siebie. Mam nadzieję, że bóle i krwawienie już trochę ustępują?
Niestety, taka jest niesprawiedliwość losu...mnie też to strasznie boli. Jest tyle ludzi, którzy pragną mieć dziecko a niestety nie wychodzi a w rodzinach patologicznych rodzi się ich na potęgę i nie ma komu się nimi zająć..życie niestety.
Ja w moim bliskim otoczeniu dowiaduję się o jednej ciąży za drugą, nie wiem, czy wcześniej też tak było tylko nie zwracałam na to uwagi czy po prostu teraz jakiś wysyp jest jak na złość...
No jeszcze mnie macica boli - szczególnie po tej prawej stronie, gdzie było umiejscowione jajo. Krwawienie na szczęście już dzisiaj mniejsze Myślę, że jest szansa, że do czwartku minie
Co do tych ciąż, to mam wrażenie, że teraz jest taki wysyp. Bo ja też zwróciłam na to uwagę. Nie wiem czy ludzie tak na to 500+ lecą czy po prostu taka moda się zrobiła.
Heh, weszłam na wagę właśnie i od soboty mi 1,5 kg zeszło - nieźle.. -
suri2016 wrote:Karolina mi się wydaje, że wszystko zależy od ilości i od godziny, o której skończysz pić. Ja jak wypiję 2 kieliszki i skończę koło 21-22 to nie ma to wpływu na temperaturę.
A ja nie pytałam o wino👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKakariki gratuluję Spokojnej ciąży życzę .
Wtrącę się do Waszej rozmowy na temat 500+ a wysypu ciąż. Coś w tym jest. Pracuję w sklepie do którego schodzi się praktycznie całe miasteczko i wiele osób z okolicznych wsi więc dużo klientów kojarzę i ze zdumieniem obserwuję ile kobiet jest w ciąży albo ma maleńkie dzieci. Nawet osoby, które z tego co wiem mówiły, że już nie planują dziecka zdecydowały się teraz.