Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna wrote:Ja bym poszła po ciążowy, ale do rossmanna daleko, a do apteki tutaj u mnie w mieście, to od razu plota pójdzie, że na bank już w ciąży jestem. Mam jeden w domu, ale się boję Tak samo z resztą jak poszłam do gina na NFZ już stare babury mówiły, że w ciąży
Oluchna - gdzie Ty mieszkasz, że strach gdziekolwiek wyjść, żeby plot nie było??kaha lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Oluchna - gdzie Ty mieszkasz, że strach gdziekolwiek wyjść, żeby plot nie było??
kaha, mycha91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u mnie chyba lipa, właśnie wróciłam z toalety i na wkładce śluz był zabarwiony baaardzo delikatnie na brązowy kolor. Dziś mniej więcej 10 dpo czyli chyba @ się zbliża wielkimi krokami..;/3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Dziewczyny, u mnie chyba lipa, właśnie wróciłam z toalety i na wkładce śluz był zabarwiony baaardzo delikatnie na brązowy kolor. Dziś mniej więcej 10 dpo czyli chyba @ się zbliża wielkimi krokami..;/
-
nick nieaktualnyKakariki wrote:Przepraszam dziewczyny ale zerwałam się z roboty i poleciałam zrobić Betę i progesteron. Wyniki koło 20 ale Pani powiedziała że o 17 mogę próbować już dzwonić.
Jeśli chodzi o serduszkowanie to zaznaczone jest na wykresie zgodnie z prawdą. Ten cykl mimo że stymulowany od początku był dziwny, zawsze po owulacji swędziały mnie sutki a tu cisza. Nic nie czułam i nie czuję nadal. Test zrobiłam z ciekawości i o mało co szoku nie dostałam. Pierwszy raz ta krecha jest tak widoczna. Teraz się boję, że jakiś felerny mnie się trafił .
A co do lekarza to leczę się w klinice niepłodności, lekarka kazała przyjść od razu jak zauważę II krech. Biorę duphaston to też pewnie będę go dalej brała.
Kochane jeszcze mi powiedzcie za ile w razie co powinnam zrobić drugą betę i jaki przyrost być powinien?
-
suri2016 wrote:Dziewczyny, u mnie chyba lipa, właśnie wróciłam z toalety i na wkładce śluz był zabarwiony baaardzo delikatnie na brązowy kolor. Dziś mniej więcej 10 dpo czyli chyba @ się zbliża wielkimi krokami..;/
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja chyba zaraz będę przytulać toaletę. Mnie wzięło Problem tylko mam, ze ja nie potrafię do końca tej toalety przytulić. Naciąga, bo naciąga, ale nigdy mety nie ma
Nieźle organizm mnie robi w bambukoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 13:05
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Ja chyba zaraz będę przytulać toaletę. Mnie wzięło Problem tylko mam, ze ja nie potrafię do końca tej toalety przytulić. Naciąga, bo naciąga, ale nigdy mety nie ma
Nieźle organizm mnie robi w bambuko -
-Monika- wrote:Kurcze mi nigdy organizm nie robił takich psikusów. Jak byłam w ciąży to mnie mdliło ale bałam się zwymiotować, raz tylko mi się zdażyło Skąd wiesz że akurat tonie jest dobry znak?
-
nick nieaktualny
-
Oluchna wrote:Nie chcę się po prostu nakręcać Po cichu wierzę, że to jednak to Ale zawsze jest jakieś ale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 13:25
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
suri2016 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Byłoby cudownie, ale nie nastawiam się w ogóle, raczej spisałam już ten cykl na starty. Miałabym pewnie nadzieję, gdyby nie ten cholerny polip...
Mam takie same przemyślenia jak Oluchna, że mój organizm robi mnie po prostu w bambuko...może mam urojoną ciążę po prostu, hihi:) Piersi nabrzmiałe, jajnik boli, podbrzusze boli i do tego masa kremowego śluzu...Myślę sobie jednak, że gdyby coś było, to dzisiaj byłby już pewnie jakiś cień na teście..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Byłoby cudownie, ale nie nastawiam się w ogóle, raczej spisałam już ten cykl na starty. Miałabym pewnie nadzieję, gdyby nie ten cholerny polip...
Mam takie same przemyślenia jak Oluchna, że mój organizm robi mnie po prostu w bambuko...może mam urojoną ciążę po prostu, hihi:) Piersi nabrzmiałe, jajnik boli, podbrzusze boli i do tego masa kremowego śluzu...Myślę sobie jednak, że gdyby coś było, to dzisiaj byłby już pewnie jakiś cień na teście.. -
Dzięki kochana:) Wolę jednak nie robić sobie zbytnich nadziei, żeby nie rozczarować się zbytnio. Układam raczej w głowie plan działania na kolejny miesiąc, wtedy mi łatwiej, jak wiem, że mam konkretne cele/zadania/zaplanowane badania. Jakoś czas szybciej leci a i głowa zajęta innymi rzeczami więc lżej jest jakoś
bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Oluchna i Suri kiedy testujecie ? Ja mimo no-spa dalej się zwijam z bólu na @ to stanowczo za szybko bo dopiero najwcześniej ma przyjść w niedzielę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
suri2016 wrote:Byłoby cudownie, ale nie nastawiam się w ogóle, raczej spisałam już ten cykl na starty. Miałabym pewnie nadzieję, gdyby nie ten cholerny polip...
Mam takie same przemyślenia jak Oluchna, że mój organizm robi mnie po prostu w bambuko...może mam urojoną ciążę po prostu, hihi:) Piersi nabrzmiałe, jajnik boli, podbrzusze boli i do tego masa kremowego śluzu...Myślę sobie jednak, że gdyby coś było, to dzisiaj byłby już pewnie jakiś cień na teście..
Suri ... u mnie brązowe plamienie to była zagnieżdżanie ( wiem z dokładnością co do godziny kiedy nastąpiło hehehe , potem duża plamka krwi - to była sobota), a we wtorek beta 13,45 mUI/ml, w czwartek już 48 mUI/ml.
dopóki @ nie przyjdzie nie ma co zakładać, że się nie udało ...
kaha lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy - euthyrox 100mg 3x w tyg i 125 mg 4 x w tyg
moje pierwsze szczęście ma już ponad 4 latka i jest wesołym łobuziakiem -
nick nieaktualny