X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki witam sie po pracy z koleżanka @... nadeszła. Jak na razie spoko brzuch nie boli i jakos juz sie ogarnelam :) w środę 3dc ide do gin zaczynamy przygotowania do IUI

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha przykro mi :(
    czekamy na wieści od lekarza :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cześć kobitki witam sie po pracy z koleżanka @... nadeszła. Jak na razie spoko brzuch nie boli i jakos juz sie ogarnelam :) w środę 3dc ide do gin zaczynamy przygotowania do IUI

Aga strasznie mi przykro, tulę <3 dobrze, że masz jakiś plan, mi to zawsze pomaga.
    u mnie @ też już za rogiem, także będziemy działać razem na styczniowym wątku, nie ma tego złego ;* nie możemy się poddawać

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Aga strasznie mi przykro, tulę <3 dobrze, że masz jakiś plan, mi to zawsze pomaga.
    u mnie @ też już za rogiem, także będziemy działać razem na styczniowym wątku, nie ma tego złego ;* nie możemy się poddawać

Kochana Ty to juz tylko na fioletową stronę :) innej opcji nie ma :)

• Ataga12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeh dziewczyny nie wierze ze tak sie to konczy w tym miesiacu :/ bardzo Wam kibicowalam....

U mnie dopiero rozpoczynamy dzis dzialania choc jakos cisnienia nie mam :)

Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r. :)
    4cs = pozytywny test :)
    1cs- ciąźa biochemiczna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha trzymaj się ... Tez byłam pewna ze to już ten miesiąc dla Ciebie. Wierzę, ze teraz Wam się od razu uda i trzymam mocno kciuki.

A ze mną nie wiem co się dzieje... Okres spóźnia się drugi dzień 32 drugi dzień cyklu. Testy tak jak Wam pokazywałam wychodza. Brzuch od kilku dni pobolewa jak na @. Dziś już byłam pewna ze dostałam, poleciałam do łazienki i nic i tak w kółko. Dodatkowo piersi dziś mnie normalnie piekły... Test przecież w takim dniu cyklu powinien wyjść ładny, a mi jakieś widma. Nie wiem co robić.

• bertha Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    oj, szkoda.. :( Dobrze ze jest plan! kciuki za IUI!!

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Agnoechaaa, tyle cie najmocniej. Z całych sił. :* mam nadzieję że IUI będzie udane i wkroczyła w nowy rok z wielkim halo:)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana Ty to juz tylko na fioletową stronę :) innej opcji nie ma :)

dobra dobra, ja już czuję, że idę na styczniowy, już jedna noga tam jestem. właśnie pisałam dziewczynom, że też obmyslam już plan działania na kolejny cykl, bo takie małe cele i zadania ułatwiają przetrwanie...

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) dzis zacztnam cwiczyc :) zaraz otwieram winko i robie generalne oorzadki w niedziele przyjezdza rodzinak M na imlreze urodzinowa wszystko musi byc idealne niech M wie jaka ma cudna zonke :D

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, normalnie ciężko uwierzyć.. już na 99,5% byłam przekonana, że będziesz nas w styczniowym wątku odwiedzać gościnnie.
    No ale jak nie wyszło to teraz trzeba wziąć się w garść i do dzieła :)

CzeresniowaMama - a jakie testy Ci wychodzą?

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej wrzucałam zdjęcie. Takie cienie, nie wiadomo jak to interpretować.

• toto Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny <3
    Nie było mnie tu trochę - próbowałam się zdystansować, oczywiście wcale mi to nie wyszło więc wracam - postaram się nadrobić zaległości, poczytać co u Was, której się już udało...

Agniecha, możesz dopisać na liście, że @ u mnie się zjawiła (w sobotę). ALE dopisz też proszę następne testowanie - na zamknięcie miesiąca, 31.12. To będzie ciężki cykl - po pierwsze, skończy się tuż przed moimi urodzinami, po drugie - jakąś durną granicę sobie postawiłam kiedyś, że do końca 2016 się uda..
    Edit: właśnie przeczytałam, że u Ciebie też okres się zjawił... przykro mi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 16:43

Starania od 2016
    3x IUI
    2x biochemiczna
    -
    FET 09/2020 :(
    FET 10/2020 :(
    Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
    ET 05/2021 :( słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
    FET 09/2021 :(
    końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha przykro mi :( bardzo mocno trzymałam kciuki! Ale jak nie teraz, to w nowym, pięknym roku!
    Suri Ty sie tam nie poddawaj jeszcze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dałabym uciąć rękę że Ty jesteś w ciązy. No to jak Ty już nie jesteś to ja nie wiem o co temu siwatu chodzi. :-/

Mnie bierze przeziębienie i to taka robota, trzeci cykl juz tak mam. Niech go gęś kopnie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 17:05

• MavisDracula Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ból owulacyjny, mam nadzieję że po serduszkowaniu przedwczoraj o 1 w nocy plemniki dotrwają...

Piotr 29.08.2015r.
    Dominika 31.08.2017r.

Mam Was- mam wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakos ten rok złe sie zaczął i jak widać źle sie kończy ale ja jakos wole te nie parzyste i liczę ze 2017 bedzie bardziej przychylny :)

• justa. Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Oluchna i Suri kiedy testujecie ? Ja mimo no-spa dalej się zwijam z bólu na @ to stanowczo za szybko bo dopiero najwcześniej ma przyjść w niedzielę.
    Ja miałam takie bóle na tydzień przed miesiączką w cyklu w którym się udało. Trzymam kciuki!

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • olis87 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, bardzo mi przykro. A Ty Suri masz się nie poddawać! Jeszcze wszystko możliwe! Kakariki wielkie gratulacje!

3jgx43r86566jdij.png

Zosia 10.01.2019 <3
    Adaś 20.08.2017 <3
    [*]29. 09.2016
    Niedoczynność tarczycy: Letrox 100
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem właśnie dorsza i popijam winem :) rośnijcie endo rośnijcie :)

suri2016 lubi tę wiadomość

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ