Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki witam sie po pracy z koleżanka @... nadeszła. Jak na razie spoko brzuch nie boli i jakos juz sie ogarnelam w środę 3dc ide do gin zaczynamy przygotowania do IUI
Aga strasznie mi przykro, tulę dobrze, że masz jakiś plan, mi to zawsze pomaga.
u mnie @ też już za rogiem, także będziemy działać razem na styczniowym wątku, nie ma tego złego ;* nie możemy się poddawać3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Aga strasznie mi przykro, tulę dobrze, że masz jakiś plan, mi to zawsze pomaga.
u mnie @ też już za rogiem, także będziemy działać razem na styczniowym wątku, nie ma tego złego ;* nie możemy się poddawać
Kochana Ty to juz tylko na fioletową stronę innej opcji nie ma -
nick nieaktualnyAgniecha trzymaj się ... Tez byłam pewna ze to już ten miesiąc dla Ciebie. Wierzę, ze teraz Wam się od razu uda i trzymam mocno kciuki.
A ze mną nie wiem co się dzieje... Okres spóźnia się drugi dzień 32 drugi dzień cyklu. Testy tak jak Wam pokazywałam wychodza. Brzuch od kilku dni pobolewa jak na @. Dziś już byłam pewna ze dostałam, poleciałam do łazienki i nic i tak w kółko. Dodatkowo piersi dziś mnie normalnie piekły... Test przecież w takim dniu cyklu powinien wyjść ładny, a mi jakieś widma. Nie wiem co robić. -
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki witam sie po pracy z koleżanka @... nadeszła. Jak na razie spoko brzuch nie boli i jakos juz sie ogarnelam w środę 3dc ide do gin zaczynamy przygotowania do IUIhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki witam sie po pracy z koleżanka @... nadeszła. Jak na razie spoko brzuch nie boli i jakos juz sie ogarnelam w środę 3dc ide do gin zaczynamy przygotowania do IUI
-
Agniechaaaa wrote:Kochana Ty to juz tylko na fioletową stronę innej opcji nie ma
dobra dobra, ja już czuję, że idę na styczniowy, już jedna noga tam jestem. właśnie pisałam dziewczynom, że też obmyslam już plan działania na kolejny cykl, bo takie małe cele i zadania ułatwiają przetrwanie...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Aguś, normalnie ciężko uwierzyć.. już na 99,5% byłam przekonana, że będziesz nas w styczniowym wątku odwiedzać gościnnie.
No ale jak nie wyszło to teraz trzeba wziąć się w garść i do dzieła
CzeresniowaMama - a jakie testy Ci wychodzą? -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Nie było mnie tu trochę - próbowałam się zdystansować, oczywiście wcale mi to nie wyszło więc wracam - postaram się nadrobić zaległości, poczytać co u Was, której się już udało...
Agniecha, możesz dopisać na liście, że @ u mnie się zjawiła (w sobotę). ALE dopisz też proszę następne testowanie - na zamknięcie miesiąca, 31.12. To będzie ciężki cykl - po pierwsze, skończy się tuż przed moimi urodzinami, po drugie - jakąś durną granicę sobie postawiłam kiedyś, że do końca 2016 się uda..
Edit: właśnie przeczytałam, że u Ciebie też okres się zjawił... przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 16:43
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Cześć kobitki witam sie po pracy z koleżanka @... nadeszła. Jak na razie spoko brzuch nie boli i jakos juz sie ogarnelam w środę 3dc ide do gin zaczynamy przygotowania do IUI
Mnie bierze przeziębienie i to taka robota, trzeci cykl juz tak mam. Niech go gęś kopnie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 17:05
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Oluchna i Suri kiedy testujecie ? Ja mimo no-spa dalej się zwijam z bólu na @ to stanowczo za szybko bo dopiero najwcześniej ma przyjść w niedzielę.
-
nick nieaktualny