Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też dziś masakra z macicą Kaczorka, jestem z Tobą
Od rana wzięłam się dziś za świąteczne porządki, czas szybciej zleci.
Cieszę się, że dni płodne mam zaraz przed świętami, więc potem czas do testowania zleci nie wiadomo kiedy. Święta, sylwester itd.
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:U mnie też dziś masakra z macicą Kaczorka, jestem z Tobą
Od rana wzięłam się dziś za świąteczne porządki, czas szybciej zleci.
Cieszę się, że dni płodne mam zaraz przed świętami, więc potem czas do testowania zleci nie wiadomo kiedy. Święta, sylwester itd.
Lacze sie z wami bo moja tez przypomina o swoim istnieniu. -
Heh, i jeszcze tak coś mnie ciągnie po prawej stronie - zupełnie podobnie jak wtedy gdy w ciąży byłam :p
Dziewczyny - może dziś jest dzień wściekłej macicy :p
Suri - ja właśnie świeżo wypraną firanę powiesiłam ogarnęłam ogólny rozgardiasz i nawet kwiatki wody się doczekały :p -
ja póki co ukończyłam misję kuchenne szafki, jadę dalej z tym koksem:) będę sobie teraz dni wypełniać po brzegi, niech mijają błyskawicznie...a to dopiero pierwszy dzień cyklu a ja już chcę znowu testować3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:ja póki co ukończyłam misję kuchenne szafki, jadę dalej z tym koksem:) będę sobie teraz dni wypełniać po brzegi, niech mijają błyskawicznie...a to dopiero pierwszy dzień cyklu a ja już chcę znowu testować
Hmm, też bym mogła się czymś zająć, ale nie odkryłam nic co by mnie mogło wciągnąć na dłużej. Chyba że kolorowanki antystresowe :p mam też puzzle, ale są tak duże, że nie mam ich gdzie układać. -
Mnie tak ciągnie/ćmi/boli w jajnikach i ogólnie w dole. Tak śmiesznie, że jakby mnie w pachwin ie w sumie polało. Dziwne to
Zazdroszczę wam tego czasu, bo ja gniję w pracy. Nie chce mi się tu przychodzić w góle. -
nick nieaktualnywróciłam od lekarza i plan jest taki od dzis albo jutra biorę letrazol do 7lub 8dc (Zalerzy czy dopadne dzis w aptece ten lek) i w 10dc monitoring i wtedy juz będziemy patrzyć co do dnia kiedy i co, gin jest dobrej mysli ja tez
Ewcia88 lubi tę wiadomość
-
Nadia83 wrote:Witam w piękny grudniowy poranek
Dziewczyny może pomyślicie, że nienormalna jestem ale przeczytałam o tym teście z sody i robię od niedzieli codziennie z porannego moczu. W niedzielę nie pienił się, w pon. takie bąbelki były ale też się nie pienił, wczoraj lekko bardzo, ale zaliczyłabym do nie pienił się. Ale dziś to normalnie piana była, ale to dopiero mój 6 dpo na test ciążowy stanowczo za późno, ale chyba do 15.12 nie wytrzymam i w niedzielę zatestuję.
Co myślicie?
Kurczę zainteresował mnie ten test z sody hehe dziewczyny co wy na to? Może warto poeksperymentować5cs -
*Natka* wrote:Kurczę zainteresował mnie ten test z sody hehe dziewczyny co wy na to? Może warto poeksperymentować
*Natka* lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Mnie tak ciągnie/ćmi/boli w jajnikach i ogólnie w dole. Tak śmiesznie, że jakby mnie w pachwin ie w sumie polało. Dziwne to
Zazdroszczę wam tego czasu, bo ja gniję w pracy. Nie chce mi się tu przychodzić w góle.
Oluchna, te testy to na serio Ci nie wychodzą? Bo objawy jakieś takie ciążowe może też na betę powinnaś iść
Agniechaaaa - po takim przygotowaniu to ciąża będzie na 100%!! -
Właśnie zrobiłam test 11 dpo i biel vizira to teraz na minimum 2 mies uciekam ze starań bo cykl następny bez stymulacji, naturalnej owulacji nie mam.
Mam nadzieje że jak w lutym wrócę to was dziewczyny nie będzie tutaj !!!!bertha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Oluchna, te testy to na serio Ci nie wychodzą? Bo objawy jakieś takie ciążowe może też na betę powinnaś iść
Agniechaaaa - po takim przygotowaniu to ciąża będzie na 100%!! -
suri2016 wrote:ja póki co ukończyłam misję kuchenne szafki, jadę dalej z tym koksem:) będę sobie teraz dni wypełniać po brzegi, niech mijają błyskawicznie...a to dopiero pierwszy dzień cyklu a ja już chcę znowu testować
porządki mówisz?chyba też się skuszę..nie mogę tkwić w takim stanie zawieszenia.. -
no i znów toczy się sprawa patoli... 4-latek nie zyje aż mi się płakać chce ludzie są bez serca
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Arleta wrote:dołączam z tym 1dc...ehh
porządki mówisz?chyba też się skuszę..nie mogę tkwić w takim stanie zawieszenia..
Nic innego nie przyszło mi na dziś do głowy, a przynajmniej będę miała dom wylizany przed świętami
Zaraz wstawię jeszcze obiadek do piekarnika.
Ja teraz w piątek badam hormony lh, fsh, testosteron i zrobię jeszcze FT3 i FT4, chociaż nie wiem, czy jest sens to badać jeśli TSH 1,5? Jak myślicie?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyUdało sie dopaść lek lametta zawiera 2,5mg letrazolu czyli tyle ile lekarz zalecał ale muszę Wam powiedzieć cos dziwnego. Wczoraj po wizycie na cmentarzu powiedział sobie, ze ten cykl trochę zadedykuje i bede sie wspierać religijnie, znalazłam sobie nawet modlitwy specjalne, kupiłam sobie aniołka na Polkę który ma symbolizować mojego aniołka a teraz idąc do apteki znalałam różaniec do noszenia na rękę od tak leżał sobie na chodniku pod kupką śniegu właściwie to wywąchał go mój piesek ale dziwne mi sie to wydaje :p
-
Agniechaaaa wrote:Udało sie dopaść lek lametta zawiera 2,5mg letrazolu czyli tyle ile lekarz zalecał ale muszę Wam powiedzieć cos dziwnego. Wczoraj po wizycie na cmentarzu powiedział sobie, ze ten cykl trochę zadedykuje i bede sie wspierać religijnie, znalazłam sobie nawet modlitwy specjalne, kupiłam sobie aniołka na Polkę który ma symbolizować mojego aniołka a teraz idąc do apteki znalałam różaniec do noszenia na rękę od tak leżał sobie na chodniku pod kupką śniegu właściwie to wywąchał go mój piesek ale dziwne mi sie to wydaje :p