Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Aguś - może faktycznie to jakiś znak
Oluchna - ale na betę chcesz czekać :p
Jestem strasznie skąpa Pisałam już kiedyś, że pójdę pewnie dopiero jak mi pokaże test dwie kreski Ale jak @ nie przyjdzie do 15.12. to się może skuszę
W ogóle postawiłam na zmiany i jutro idę do fryzjera, obcinam włosy i robię sombre. Zaskoczę męża, bo nic mu nie powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 14:17
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Oluchna to ja trzymam kciuki zmiany tez sa potrzebne
Moze faktycznie to jakiś znak w każdym razie nie mam zamiaru ściągać różańca bedzie przy mnie cały czas
Aga jak już takie cudowne rzeczy znalazłaś, to nie może być to przypadek.
Kaczorka, zawsze chciałam dostać te kolorowankiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 14:41
-
Ola ja dziś też otwieram wino trzeba oblać biel vizira, ale szczerze jakoś nie przezywam to bo się nie nastawiałam na dwie kreski od samego początku
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja dalej czekam na @, już 6 dzień spóźnienia (chociaż ovu pokazuje, że powinna być dziś ;/) przez ten głupi antybiotyk. Jak tak dalej pójdzie, to na następne testowanie zapiszę się może dopiero w marcu. Nie wiem, ile jeszcze mam czekać?
Dziś dzwoniłam do przychodni, ale w tym dziwnym kraju wszystko jest nie tak. Przez 2 minuty wmawiali mi, że na pewno jestem w ciąży, a później kiedy chciałam dostać się do lekarza, powiedzieli że wizyty dopiero po nowym roku.
Jak nie przyjdzie do niedzieli, to chyba walnę sobie kolejny teścik, może baby z recepcji wykrakały chociaż mam brak jakichkolwiek oznak ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 15:04
-
ja też się muszę wziąć za świąteczne porządki, ale jak na razie to w weekend będę ubierała choinkę już się nie mogę doczekać i co najlepsze będę sama robiła kokardki właśnie w pracy mam tyle roboty, że zamawiam wstążki na allegro
Agniecha, oby ten różaniec przyniósł Ci szczęście. Ja akurat podchodzę dość sceptycznie do takich spraw kościelnych i nie chodzę do KościołaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 15:08
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
ale Nas zalało dziś..haha ten Mikolaj jakiś ujowy był w tym roku!
Suri ja też chyba sobie zrobię te hormony,w ktorym dc najlepiej zrobić?
i jeszcze w II fazie progesteron żeby na 100 % wiedzieć czy owy była.. -
Arleta zerknij Proszę ze 3 strony do tyłu pisałam rozpiskę w jakie dni należy badac hormony, która dostałam z NOVUM.
powiem Wam, że dobrze mi to sprzątanie w ciągu dnia zrobiło, bo nie myślałam za dużo. a teraz siadam i melancholia mnie dopadła...;(3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Arleta zerknij Proszę ze 3 strony do tyłu pisałam rozpiskę w jakie dni należy badac hormony, która dostałam z NOVUM.
powiem Wam, że dobrze mi to sprzątanie w ciągu dnia zrobiło, bo nie myślałam za dużo. a teraz siadam i melancholia mnie dopadła...;(
Ja jestem w dupie bo 3dc mam w piatek a pracuje od 8 do 15.... -
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Jezu co to za czerwona fala przeszła :o nie tak miał wyglądać grudzień
Czerwona zamiast zielonej ^^ widocznie mamy sie solidnie naje.... upic w sylwestra ^^Oluchna, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny właśnie przeczytałam o tej 4-letniej dziewczynce ile ona musiała się nacierpieć! Ze matka tego nie widziała, nie rozumiem, a to wszystko przez tych konkubinów, za przeproszeniem fiuta szukają!
Co to za świat i teraz znowu jest w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
Morze Czerwone. ja to na razie w żadną stronę, ale wyczuwam malpiszona.chociaz mały diabeł siedzi i mi gdzieś tak nad uchem mówi: będzie ciąża,będzie ciąża, nie napijemy się w sylwestra, ha ha ha ha ha ha:)
Ja dzisiaj ubieram choinkę a co mi tamFlowwer lubi tę wiadomość