Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaha wrote:Gdzie te emocje!? Zrobilam 9/10dpo jest cien czy nie ma? Ahh lepsze niz niejeden film czy ksiazka
Suri apropos Twojego sprzatania, skoro tak sie rozpedzilas to moze wpadnij tez do mnie, bo mnie infekcyjna bezsilnosc dopadla ;/ -
Lecę dziewczyny!!!
Na dzień dobry TVN dziewczyna, która miała anoreksję i ważyła 23 kg a teraz jest szczęśliwą Mamą. Cuda się zdarzają na prawdę kochane! Jest nadzieja:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 08:53
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Wszystkie dziewczyny się wypstrykały do 6.12. z testowaniem
A reszta jeszcze dojrzewa
Ja od kilku dni mam jakąś nadprodukcję gazów.. Tylko najgorsze jest to, że wszystko mi się w brzuchu zatrzymuje i tak mnie boli.. Chyba podobnie miałam po laparo. Już mam dosyć!!
A tak mi się nie chce jechać dzisiaj do gina. -
Kaczorka wrote:Wszystkie dziewczyny się wypstrykały do 6.12. z testowaniem
A reszta jeszcze dojrzewa
Ja od kilku dni mam jakąś nadprodukcję gazów.. Tylko najgorsze jest to, że wszystko mi się w brzuchu zatrzymuje i tak mnie boli.. Chyba podobnie miałam po laparo. Już mam dosyć!!
A tak mi się nie chce jechać dzisiaj do gina.
ja zawsze mam mega gazy po owu...
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Kotek chyba jest tak jak mówisz teraz tylko tempka do góry, później na jeden dzień w dół, żeby się zagnieździło i znów do góry i zieloności życzę!
powiem Wam ze ostatnio zawsze stralismy się późnym wieczorem jak szliśmy spać i to było takie na siłe
a wczoraj godz 19 w sam raz i siły i chęci były, był omega i to można nazwać seksem....
mieszkamy z lokatorami z rodziny i zawsze musi być okazja a wczoraj ich nie było. -
nick nieaktualnykotek87 wrote:dziekuję Ci bardzo :)jeszcze dziś zrobię test owu i męża zaciągnę do łóżka
powiem Wam ze ostatnio zawsze stralismy się późnym wieczorem jak szliśmy spać i to było takie na siłe
a wczoraj godz 19 w sam raz i siły i chęci były, był omega i to można nazwać seksem....
mieszkamy z lokatorami z rodziny i zawsze musi być okazja a wczoraj ich nie było.kotek87 lubi tę wiadomość
-
kotek87 wrote:dziekuję Ci bardzo :)jeszcze dziś zrobię test owu i męża zaciągnę do łóżka
mieszkamy z lokatorami z rodziny i zawsze musi być okazja a wczoraj ich nie było.
Bo przed pójściem spać to już się myśli tylko o spaniu -
kaha wrote:U mnie jeszcze 10-11 dni, choc nie wiem czy bedzie sens w ogole testowac. Ale zawsze to fajnie do czegos odliczac
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U mnie się właśnie zaczęła comiesięczna impreza. W sensie pobolewania jak na okres. I takie uczucie jakby zaraz miał się pojawić. Więc testy chyba nie kłamały z tą bielą. :)Jak już ma być niech się szybko pojawi, bo chciałabym już zacząć nowy cykl
-
suri2016 wrote:Kotek tak to wygląda, jakby owu była wczoraj:)
Poserduszkuj jeszcze trochę i czekaj na zieloną kropkę
Życzę powodzenia! -
Oluchna wrote:U mnie się właśnie zaczęła comiesięczna impreza. W sensie pobolewania jak na okres. I takie uczucie jakby zaraz miał się pojawić. Więc testy chyba nie kłamały z tą bielą. :)Jak już ma być niech się szybko pojawi, bo chciałabym już zacząć nowy cykl
dzwine bo ta twoja temp jest w górze
-
kotek87 wrote:dzwine bo ta twoja temp jest w górze
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Przed @ tak mam nawet w trakcie za bardzo nie spada, dopiero tak jakby w trzecim dniu cyklu idzie w dół. Nie wiem w sumie dlaczego. Kotek, ale u ciebie ładnie poszło do góry Serduszkuj tam odpowiednio
-
Kaan wrote:Ja tak bardzo się boję sobotniego testowania. Mimo tłumaczenia sobie ze nic się nie nastawiam etc.
Witaj w klubie... też się stresuję. Na razie cisza... nie czuję, żeby @ miała zawitać... tak bardzo bym chciała, żeby tym razem się udało
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
kaha wrote:U mnie to samo- dopiero 2/3 dzień @ temperatura spada- nasze ciała nas troszkę oszukują
Także myślę, że ten kolejny cykl już będzie taki jak ma być W ogóle od pierwszego dnia cyklu biorę się za siebie. Przydałoby się zrzucić parę kilo nabytych przez tę choler** tarczycę