Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna wrote:Kaczorka, idę po pracy To nie dieta, bo to słowo jakoś do mnie nie pasuje
Nabawię się nerwicy w tej pracy. Szef wytwarza taką atmosferę, ze tak mnie wkurza, że aż mi się niedobrze zrobiło. ;/
No to kwestia poprawy humoru już powinna być załatwiona
Szefa współczuję, ale chyba nie pomogę, bo ja mam podobnie u siebie. A jak czuję, że się zaczynam wkurzać czy stresować to piję melisę. Jakoś tak łagodzi wszystko I koniecznie magnez na nerwy trzeba aplikowaćOluchna lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:No to kwestia poprawy humoru już powinna być załatwiona
Szefa współczuję, ale chyba nie pomogę, bo ja mam podobnie u siebie. A jak czuję, że się zaczynam wkurzać czy stresować to piję melisę. Jakoś tak łagodzi wszystko I koniecznie magnez na nerwy trzeba aplikować -
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Dziewczyny kurde mialam sie nie doszukiwac, nie nakrecac sie, ani w ogole nie myslec o tym. Ale brzuch mnie boli na dole troche jak na @... boooooosz czemu, czemu sobie robie nadzieje
Kaha, spokojnie. To dopiero 4 dpo i nie ma co się doszukiwać czegokolwiek Poczekaj jeszcze kilka dni
Oluchna, a co w lutym będzie?? Zwalniasz się?? czy na ciążowe idziesz??
A ja się powoli zbieram. Jak mi się nie chceeee..
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Kaha, spokojnie. To dopiero 4 dpo i nie ma co się doszukiwać czegokolwiek Poczekaj jeszcze kilka dni
A ja się powoli zbieram. Jak mi się nie chceeee..
No to oby pomyślnych wieści u gin! -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Kaha, spokojnie. To dopiero 4 dpo i nie ma co się doszukiwać czegokolwiek Poczekaj jeszcze kilka dni
A ja się powoli zbieram. Jak mi się nie chceeee.. -
kaha wrote:Katik a jakie objawy masz? I który dzień po owu?
W tym cyklu ciężko było określić owu. Jak zazwyczaj mam 32/34 dni cykl to teraz jakieś +10dni.
Zaczęło się od niespodziewanego plamienia w 11dc, objawy takie podobne do przeziębienia (teraz już przeszło). Co się pojawiło to lekki ciągnący ból podbrzusza i czego nigdy nie miałam białe czubki sutków i okropna ich nadwrażliwość na dotyk - mówię Wam masakra. Rozchwianie emocjonalne, ciągłe pragnienie i co za tym idzie częstomocz oraz mdłości rano przed jedzeniem i choroba lokomocyjna.kaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatik wrote:W tym cyklu ciężko było określić owu. Jak zazwyczaj mam 32/34 dni cykl to teraz jakieś +10dni.
Zaczęło się od niespodziewanego plamienia w 11dc, objawy takie podobne do przeziębienia (teraz już przeszło). Co się pojawiło to lekki ciągnący ból podbrzusza i czego nigdy nie miałam białe czubki sutków i okropna ich nadwrażliwość na dotyk - mówię Wam masakra. Rozchwianie emocjonalne, ciągłe pragnienie i co za tym idzie częstomocz oraz mdłości rano przed jedzeniem i choroba lokomocyjna. -
kaha wrote:Może faktycznie fasolka Ci robi psikusa z organizmem kiedy masz zamiar testować? w tej chwili w którym dniu cyklu jesteś? A to plamienie ok 11 dc to może na owulację było
Ale żeby tak wcześnie owu? Testować może w przyszłym tyg. Aktualnie za radą lekarza przyjmuje luteinę - dziś odstawiam. Jak ona nic nie zdziała to robię test. Po tylu miesiącach starań i tego co przeszłam to byłoby to zbawienie i wielka ulga.
właśnie, 44dcWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 13:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatik wrote:Po tonach łez po wcześniejszych testach wolę mieć pewność i poczekać, niż się nastawiać i znowu ryczeć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja poszalałam i kupiłam na allegro 50 owulacyjnych i 5 ciążowych w gratisie. Małpo przybywaj! No chyba, że nie chcesz przybywać, to wtedy już długoterminowo Tak patrzę na swój wykres i mam 4 minusy, a minus z minusem dają plusa hahahaha
Katik, testuj!
Mona_Lisa dajesz test! i rozpoczynaj tą piękną testową galerię z dwoma krechami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 14:09
Mona_Lisa, kaha, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Ja poszalałam i kupiłam na allegro 50 owulacyjnych i 5 ciążowych w gratisie. Małpo przybywaj! No chyba, że nie chcesz przybywać, to wtedy już długoterminowo Tak patrzę na swój wykres i mam 4 minusy, a minus z minusem dają plusa hahahaha
Katik, testuj!
Mona_Lisa dajesz test! i rozpoczynaj tą piękną testową galerię z dwoma krechami
To już się nakręciłam w sumie może i lepiej, bo męczy mnie ta niepewność... jutro po 08 dam Wam znaćkaha lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017