Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale radość Super Super! Gratulacje! Kaan który dpo? Super piękna krecha! Pewnie podobny termin będziemy miały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 18:57
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
haha, jest druga kreska!!! jak otwierało się zdjęcie to komputer mi się wygasił, bo bateria słaba i krzyknęłam: " o ku..wa, o ku...wa" i mój M. aż się przestraszył
Kaczorka, Mona_Lisa, Oluchna lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDostałam piękną podskórną gulę.
Cyt.
trądzik na brodzie i szyi świadczy o zaburzeniach hormonalnych, często zwiastuje nadczynność tarczycy oraz złą pracę nadnerczy - See more at: http://karodos.pl/tradzik-na-poszczegolnych-partiach-twarzy-odbiciem-stanu-zdrowia/#sthash.bk6fPFhB.dpuf
Suuuper -
suri2016 wrote:Kreska mega mocna jak na popołudnie i biorąc pod uwagę, że do @ jeszcze 2 dni:) mocna ciąża! super! w końcu jakiś pozytyw!
Oczywiście, że mocna krecha
A Ty suri jesteś najlepsza cały czas się chichram z tego Twojego "o ku*wa! o ku*wa!" -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Oczywiście, że mocna krecha
A Ty suri jesteś najlepsza cały czas się chichram z tego Twojego "o ku*wa! o ku*wa!"
Haha, popłoch był przez chwilę w domu! szybka akcja, bieg po ładowarkę, podłączenie do kontaktu, M. patrzył na mnie z lekkim zdziwieniem i niedowierzaniem jak mu powiedziałam o co chodzi. Taka adrenalina:)!bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę