Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:A i jeszcze z takich nowinek, to dziś dotarł do mnie profertil i zamierzam szprycować nim mojego M.
Edit: Chciałabym jeszcze dodać, że póki co nie jest dla nas łaskawy ten grudzień, a statystycznie ok 8-10 dziewczyn z wątku zachodzi w ciążę, więc dziewczyny z drugiej połowy grudnia macie ogromne szanse:)! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaan wrote:Laseczki moje śliczne, zrobiłam test owu (tak wiem wiem testy owu do owulacju a testy ciążowe do wykrywania ciąży) ale nie mogłam się powstrzymać a tu... II krechy...
I teraz mnie korci zatestowac ciazowym ale...z drugiej strony cykora mam
niestety, już pisałam wcześniej dziewczynom, że w ogóle nie jest to miarodajna metoda. ja mam dwie kreski przez cały cykl. co nie oznacza oczywiście, że nie jestes w ciazy, po prostu zrob ciazowy:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyDziewczyny możliwe to jest, że :
-14 dc robiłam test owu i wyszedł pozytywny ok godziny 18,
-15 dc o 6 tempka juz skoczyła o 0,20 stopnia do gory
Zagadka brzmi następująco : czy owulka miała miejsce 15 dc?
Głupieje juz, bo wieczorem pozytyw, niby mam 24-36 godzin do owulki a tu po 12 godzinach skok
Jeśli owulka była 14 kiedy test wyszedł pozytywnie, to ten cykl będzie bez szans, dlatego pytam, choć wielkich nadziei nie mam.
Specjalistki moje piszcie
Dodam tylko, że i 14 miałam płodnych śluz i 15, z tymże 15 to był prawdziwy glutek :p -
Kaan wrote:Suri bo na owu powinny być dwie kreski, z tymże testowa grubsza niż kontrolna albo taka sama. U mnie tłusta wychodzi tylko w okolicy owu a tu zonk i dzisiaj wyszła. Ale...nie chce się nakrecac. Ciążowy chyba po południu mi nie bardzo wyjdzie
Mi pozytywny wyszedł z południowego sikania
Jak ma wyjść, to wyjdzie -
nick nieaktualnyIzape91 wrote:Dziewczyny możliwe to jest, że :
-14 dc robiłam test owu i wyszedł pozytywny ok godziny 18,
-15 dc o 6 tempka juz skoczyła o 0,20 stopnia do gory
Zagadka brzmi następująco : czy owulka miała miejsce 15 dc?
Głupieje juz, bo wieczorem pozytyw, niby mam 24-36 godzin do owulki a tu po 12 godzinach skok
Jeśli owulka była 14 kiedy test wyszedł pozytywnie, to ten cykl będzie bez szans, dlatego pytam, choć wielkich nadziei nie mam.
Specjalistki moje piszcie
Dodam tylko, że i 14 miałam płodnych śluz i 15, z tymże 15 to był prawdziwy glutek :p
Dziewczyny dlaczego zawsze jak zaczynam dni płodne dostaje jakieś cholerstwo!!! Czemu czemu czeeeeeemu!!! była juz gorączka która trwała dwa dni, przy następnym jelitówka, teraz zatoki
Mam ochotę wykrzyknąc przekleństwo ale się opanuję. GRRRRRRRRWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 18:07
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dla pocieszenia napiszę że tylko monitoring prawde Ci powie. Ale przypuszczam że gdybyście kochali się z rana 15 dc przy skoku to byscie się załapali na ciążunie
Dziewczyny dlaczego zawsze jak zaczynam dni płodne dostaje jakieś cholerstwo!!! Czemu czemu czeeeeeemu!!! była juz gorączka która trwała dwa dni, przy następnym jelitówka, teraz zatoki
Mam ochotę wykrzyknąc przekleństwo ale się opanuję. GRRRRRRRR -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Ja dziewczyny choćby nie wiem co mnie dopadło w dni płodne to i tak zbieram się do kupy i działam:)
-
nick nieaktualny