Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Kaan! Piękna krecha, a raczej dwie krechy:) no i znowu się wzruszylam. Siedzę w pokoju otwieram zdjęcie i mówię do siebie: nasz szybciej, szybciej. Mój mąż też krzywo popatrzył
Mona_Lisa lubi tę wiadomość
-
Poprzednie badania także sugerowały, że aspiryna może podwyższać prawdopodobieństwo poczęcia poprzez zwiększenie dopływu krwi do miednicy i zwiększenie grubości wyściółki macicy, ułatwiając w ten sposób zagnieżdżanie się zarodka.
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Poprzednie badania także sugerowały, że aspiryna może podwyższać prawdopodobieństwo poczęcia poprzez zwiększenie dopływu krwi do miednicy i zwiększenie grubości wyściółki macicy, ułatwiając w ten sposób zagnieżdżanie się zarodka.
-
nick nieaktualny
-
Chciałam was poinformować ze niestety wczoraj i mnie @ dopadła pomimo że mój wykres był naprawdę obiecujący, wyższa temp utrzymywała się przez 17 dni.. no trudno sie mówi. Mam do was pytanie ponieważ lekarz kazał przyjść pomiędzy 2 a 4 dc jeśli nie ciąża się nie pojawi o się zastanawiam czemu akurat w tych dokładnie dniach ? Może się orientujecie?
-
Kaan gratki, ja mam miec @ w niedziele a juz dzisiaj wlasnie zauwazylam lekkie plamienie, ehh niby dopiero 2 cs ale smutno tak jakos. Ale pocieszajace jest ze sie komus udaje brawo gratulacje:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dla pocieszenia napiszę że tylko monitoring prawde Ci powie. Ale przypuszczam że gdybyście kochali się z rana 15 dc przy skoku to byscie się załapali na ciążunie
Dziewczyny dlaczego zawsze jak zaczynam dni płodne dostaje jakieś cholerstwo!!! Czemu czemu czeeeeeemu!!! była juz gorączka która trwała dwa dni, przy następnym jelitówka, teraz zatoki
Mam ochotę wykrzyknąc przekleństwo ale się opanuję. GRRRRRRRR
No to będzie raczej dupa, bo dopiero popołudniu po pracy, oczywiście męża glowa bolała i znowu z dziecka nici. Pozostaje mi styczeń.
Dobrze, że się z pracy nie zwolnilam bo byłby klops :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 19:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Ewi co jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 20:14
-
Nie wiem czy to objawy ale od kilku dni pożeralam mandarynki i na obiad wciagnelam gotowana marchewkę której nie jadam. A tak poza tym to że 2 dni temu jakieś klucie jakby w pochwie (?) Ciężko mi określić gdzie, w każdym razie tam w dole. No i z tydzień temu coś ala czułam że mnie rozkłada przeziębienie. No i senność. Ale nie wiazalamam tego z ciaza. Nei chciałam się nakrecac jak w zeszłym cyklu gdzie wmówiłam sobie wszystkie możliwe objawyKaan
-
Kaan a ktory cykl sie staracie?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka