Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_Lisa gratulacje!
Kaczorka, czy jak byłaś u lekarza to mówił Ci że po poronieniu najlepiej brać suplement z aktywna formą kwasu foliowego? Mi to mówiło 3 różnych lelarzy i brałam i sie udalo teraz. Jeśli nie bierzesz to może spróbuj? Na rynku z tegi co wiem i stosowalam są Femibion natal 1 i omegamed optima (start, pregna plus).Mona_Lisa lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
olis87 wrote:Mona_Lisa gratulacje!
Kaczorka, czy jak byłaś u lekarza to mówił Ci że po poronieniu najlepiej brać suplement z aktywna formą kwasu foliowego? Mi to mówiło 3 różnych lelarzy i brałam i sie udalo teraz. Jeśli nie bierzesz to może spróbuj? Na rynku z tegi co wiem i stosowalam są Femibion natal 1 i omegamed optima (start, pregna plus).
Ta baba nic mi nie mówiła.. To które Ty konkretnie brałaś?
A powiedz mi jeszcze czy Ty też miałaś takie wzdęcia i gazy po poronieniu? Bo mnie to od kilku dni męczy i boli. I czy któryś lekarz mówił Ci coś o grubości Twojego endometrium? -
Mona Lisa super, GRATULUJĘ!!! Wrzuć koniecznie zdjęcie testu:) jak reakcja Męża? powiedziałaś już?
no i grudzień ruszył z kopyta w końcu dziewczyny, kreseczki się zaczynają sypaćMona_Lisa lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Wow ale z Was szczesciary! Z całego serca gratuluję i ciesze się razem z Wami
Mona Lisa
Kann
A ja znów jadę do pracy dobrze, że dziś piątekMona_Lisa lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
suri2016 wrote:Mona Lisa super, GRATULUJĘ!!! Wrzuć koniecznie zdjęcie testu:) jak reakcja Męża? powiedziałaś już?
no i grudzień ruszył z kopyta w końcu dziewczyny, kreseczki się zaczynają sypać
Jeszcze nie mówiłam, bo dzisiaj się mijamy schodzi z nocy a ja do pracy właśnie jadę nawet się nie widzieliśmy mam nadzieję, że nie będzie się dzisiaj dopytywal jutro zrobię mu niespodziankę
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
nick nieaktualny
-
Kaczorka ja bralam i femibion a później omegamed optima start bo bylo w promocji. A co do grubosci endometrium to jak przestalam krwawic poszlam na kontrolę i powiedziala ze ladnie wszystko sie zluszczylo. Po 2 ryg juz mialo moje endo ok 7 z tego co pamiętam i tez powiedziala ze pieknie. A brzuch mialam spuchniety i nabrzmialy dopoki nie przestalam krwawic. Później juz bylo ok.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Mona_Lisa, Kaan serdeczne gratulacje. Wchodzę dzisiaj na forum a tu same dobre wieści, super, rośnijcie zdrowo
Mona_Lisa lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
olis87 wrote:Kaczorka ja bralam i femibion a później omegamed optima start bo bylo w promocji. A co do grubosci endometrium to jak przestalam krwawic poszlam na kontrolę i powiedziala ze ladnie wszystko sie zluszczylo. Po 2 ryg juz mialo moje endo ok 7 z tego co pamiętam i tez powiedziala ze pieknie. A brzuch mialam spuchniety i nabrzmialy dopoki nie przestalam krwawic. Później juz bylo ok.
Po 2 tyg. od poronienia czy od końca krwawienia?? Sorki, że tak dopytuję, ale nurtuje mnie to, bo u mnie wczoraj (w 7 dniu krwawienia) endo miało niby 6 mm i wg gina to dużo.
Ja chyba się na poniedziałek postaram wbić do lekarza. Tylko najgorzej, że znowu jakiegoś nowego..
A w suplementy się zaopatrzę To akurat nie zaszkodzi
-
Oluchna wrote:Melduję ze dzisiaj ze spadkiem Testy przyjdą dopiero dzisiaj, więc nie miałam jak zatestować Ta @ mnie wykończy Niechże już przyjdzie
Mona_Lisa opowiedz później jak małż zareagował
Na pewno poinformuję!!!
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mona_Lisa wrote:Jeszcze tylko stres przed pierwszą wizytą u lekarza.... oby potwierdził, że wszystko OK!
Tylko nie idź za szybko. Spokojnie poczekaj do 7 tygodnia. Najczęściej w 6t4d już widać bobasa z serduszkiem, więc myślę, że to dobry czas. Wcześniej to się człowiek tylko stresuje, że tego nie widać, tamto jest za małe..
Wiem, że teraz ciężko Ci będzie tyle wytrzymać, bo sama to przechodziłam, ale uwierz - dla Twojego zdrowia psychicznego tak będzie lepiej
No i rośnijcie zdrowo Postaraj się myśleć pozytywnie i się nie stresować -
Kaczorka wrote:Tylko nie idź za szybko. Spokojnie poczekaj do 7 tygodnia. Najczęściej w 6t4d już widać bobasa z serduszkiem, więc myślę, że to dobry czas. Wcześniej to się człowiek tylko stresuje, że tego nie widać, tamto jest za małe..
Wiem, że teraz ciężko Ci będzie tyle wytrzymać, bo sama to przechodziłam, ale uwierz - dla Twojego zdrowia psychicznego tak będzie lepiej
No i rośnijcie zdrowo Postaraj się myśleć pozytywnie i się nie stresować
Też tak myślę... planuję wizytę na 20.12. Wg wyliczeń od ostaniej @ to będzie 6 tc. Myślę pozytywnie na ten moment i mam nadzieję, że tak mi już zostanie
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017