Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:U mnie też jak w tradycji biel kiedy masz termin @ ?
A ty?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dopiszcie mnie proszę na 24.12. W zasadzie powinnam 25.12 (a i tak się okaże jak będzie owu), ale zatestuje 24.12 żeby nie dać sobie wlać wina na wigilii jakby co, albo dać wlać jeśli wyjdzie negatyw.
Oluchna lubi tę wiadomość
10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy. -
27 dc i biel na teście dzisiaj również. Wczoraj zauważyłam wieczorem nitkę krwi w śluzie i kropkę brązową na majtkach więc pewnie @ się rozkręca. Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest jak jest plamienie przed @ to może być niski progesteron?dobrze myślę?bo robiłam ale chyba przed owulacją.
gratki dla dwóch kreseczekPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
ja już po badaniach krwi, zrobiłam dziś lh, fsh, testosteron i ft3, ft4. wieczorem wyniki;) następna misja histeroskopia za 6 dni. niech ten czas upływa szybciej;)
bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:ja już po badaniach krwi, zrobiłam dziś lh, fsh, testosteron i ft3, ft4. wieczorem wyniki;) następna misja histeroskopia za 6 dni. niech ten czas upływa szybciej;)
Chciałam jeszcze zameldować, że ból na @ odpuścił, czyli mój organizm dalej się ze mną bawi w ciuciubabkę :)Teraz boli prawy jajnik
I każdej z nas polecam wizytę u fryzjera, kosmetyczki i innych, bo relaks jest niemiłosierny Czuję się dopieszczona i uważam zmianę za mega udanąbertha, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam Wigilię pracowniczą, więc się trochę odstresuje a jutro idziemy z mężem i znajomymi do escape room - też pewnie będzie fajna zabawa
Oluchna, kotek87 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ja dziś mam Wigilię pracowniczą, więc się trochę odstresuje a jutro idziemy z mężem i znajomymi do escape room - też pewnie będzie fajna zabawa
Jak jest fajna atmosfera w pracy, to na prawdę z chęcią się chodzi na takie spotkania -
Jak to dobrze, że u nas nie ma wigilii pracowniczej! Jest tylko szopka na sali konferencyjnej gdzie dyro składa życzenia i informuje, że 8 rok z rzędu nie będzie podwyżek no i zawsze jakiś chór śpiewa kolędy i pastorałki.
Na fryzjera czaję się już od jakiegoś czasu, ale się zdecydować nie mogę.
A póki co kupiłam sobie ten Femibion natal 1. I będę łykać tylko 1 tabletkę dziennie a nie 4 :pOluchna lubi tę wiadomość
-
a w ogóle to macie już pomysły na prezenty świąteczne? (oprócz dwóch grubych kresek:D)
ja bym chciałam nową torbkę i sukienkę, ale nie wiem czy mój małżonek będzie na tyle wylewny żeby kupić mi dwie takie rzeczy👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Malus hehe Maż - mistrz:) ja ogólnie jestem zwolenniczką takich prezentów "tylko dla niej" lub "tylko dla niego"👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:a w ogóle to macie już pomysły na prezenty świąteczne? (oprócz dwóch grubych kresek:D)
ja bym chciałam nową torbkę i sukienkę, ale nie wiem czy mój małżonek będzie na tyle wylewny żeby kupić mi dwie takie rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 13:13
-
nick nieaktualnyOo rozmowa o prezentach ja się właśnie czaję, żeby dziś czegoś poszukać dla męża, bo pojechał na drugi koniec Polski. Niby mam tam jakiś pomysł (jest mega fanem samochodów i jest gitarzystą i uwielbia whisky- zazwyczaj coś z tych rzeczy wplatam w prezent- typu stara whisky, zegarek w kształcie gitary, mini modele samochodów sprowadzane ze Słowacji bodajże). W tym roku się zastanawiałam nad scyzorykiem, bo dostał ode mnie na urodziny w marcu, ale zapomniał się i na lotnisku musiał go odpiąć od kluczy i zostawić a bardzo mu się podobał i przydawał w pracy... Ale co więcej? Jakąś pustkę w głowie mam.. dziś przetrzepię 10000 stron Allegro i może mi coś wpadnie do głowy Powiem Wam, że ja to wolę dawać prezenty, niż dostawać, bo w sumie nawet nie mam pomysłu co bym chciała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 13:16