Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna wrote:Kaczorka, w ogóle zmieniłaś avatar i cię nie poznałam
Polecam fryzjera. Też się długo czaiłam i nie żałuję
Zmieniłam, bo czaruję Walentynkia do fryzjera uwielbiam chodzić! Tylko ostatnio jakoś tak mi się nic nie chciało.
My chyba prezentów nie będziemy robić. Kasę mamy wspólną, więc to bez sensupójdziemy razem pewnie na zakupy i coś sobie kupimy. Grunt, że w końcu będziemy na Wigilię razem
Rok temu całą przepłakałam, bo każde z nas było u swoich rodziców :p a jeszcze ja byłam akurat tydzień po operacji i było mi tak źle.bertha, kaha lubią tę wiadomość
-
Mona_Lisa serdeczne gratulacje! Duuużo, duuuużo zdrowia i spokojnych miesięcy.
Ja w tym roku nie mam kompletnie pomysłu na prezenty. Nawet nie wiem, co chciałabym sama dostać - oprócz pozytywnego testu oczywiście, ale to niemożliwe w tym miesiącu. Dziś przyszła do mnie wyczekiwana małpa, bleee...
I tak mi namieszała ta choroba, że wszystkie dni płodne wypadną mi w dniach, w których będziemy u rodziny na święta. A starania w cudzym domu, a za ścianą rodzice, dziadkowie, albo ciocia, wujek. Raczej niemożliwe. Wiecie dziewczyny, co mam na myśl? Więc raczej testowania styczniowego nie będzie...
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Termin @ mam na wtorek 13.12. dzisiaj mam 10dpo.
A ty?więc test robiłam w 10 i 11 a nie w 11 i 12 jak myślałam.
Jedynie od wczoraj mam urojona ciążę bo wyciek z piersi
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Malus9393 wrote:mój mąż ma bardzo ciekawey pomysl na moj prezent albowiem powiedzial ze dostane nowe żelazko
pomysł poprostu w 10
:D:D Prawie jak mój, dał mi w zeszłym roku Gofrownice/sandwichera, ktory chcielismy dla nas obojga sobie kiedys kupic
Ja dzisiaj wlasnie zamowilam prezenty. W tym roku uzgodnilismy z rodzinką ze prezenty dostają tylko male dzieci i kupują sobie partnerzy wzajemnie.
Dla dzieciakow - moich chrzesniakow - to zapytalam mojej bratowej co by chcialy dostac brzdące, i kupilam traktor z przyczepą (przyczepa miala byc obowiązkowo) i zeestaw do sprzatania
A dla M kupilam zegarek G-shock czerwony, bo tak kiedys rzucił że chcialby taki
także załatwione
jestem zadowolona
a co ja bym chciala? nie wiem.. moglabym jakas bizuterie kupic, ciagle mojemu mowie, ze np zawieszke Pandory, albo costam innego, a on uparcie nie kupuje mi.. chyba nie chce zeby mu sugerować...kaha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Nie mogę znaleźć która z was ostatnio wstawila zdjęcie testów ovu z allegro i Rossmanna.
U mnie też te z allegro nie pokazują cienia cienia.
Za to na facelle...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5523d3850be0.jpgkaha lubi tę wiadomość
-
Ja tam uwielbiam prezenty i zawsze wiem co chce dostać
mam pełną listę
gorzej zawsze z moim Męzem, bo on "nigdy nie wie". Ja mu w tym roku kupuje zegarek lub skórzany pasek
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mój małż jest jeszcze lepszy, bo "on nic nie potrzebuje, bo on wszystko ma"
Natka, może to być objaw ale nie musi. Mnie też tak kiedyś bolały i ciąży nie byłopo prostu moje piersi wymyslily sobie wtedy że zwiększa swój rozmiar i dołożyły mi wydatku w postaci nowych staników
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 15:47
-
Mnie też piersi z reguły bolą po bokach a w ciąży byłam tylko raz
W ciąży natomiast bolały mnie sutki, co normalnie się nie zdarzało.
Oluchna, to Twój mąż jest taki jak ja - też nigdy nic nie chcę, bo wszystko mam. A jak mi czegoś brakuje to sobie kupuję sama
Ale ogólnie mam małego bzika na punkcie artykułów papierniczych i biurowych i zawsze chciałam mieć wszystkiego jak najwięcej. Niestety wyrosłam już ze szkoły i na nic by mi się to teraz nie przydało
Uparciuszek - daj znać po wizycie co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki mam teraz sporo na głowie w najbliższym czasie wszystko nadrobię i podobisuje. Trzymam kciuji i całusy
No właśnie tak zachodzę w głowę od wczoraj gdzie Ty Aguś tak nam uciekłaś. Czekamy niecierpliwieWracaj szybko!
-
Kaczorka wrote:Mnie też piersi z reguły bolą po bokach a w ciąży byłam tylko raz
W ciąży natomiast bolały mnie sutki, co normalnie się nie zdarzało.
Oluchna, to Twój mąż jest taki jak ja - też nigdy nic nie chcę, bo wszystko mam. A jak mi czegoś brakuje to sobie kupuję sama
Ale ogólnie mam małego bzika na punkcie artykułów papierniczych i biurowych i zawsze chciałam mieć wszystkiego jak najwięcej. Niestety wyrosłam już ze szkoły i na nic by mi się to teraz nie przydało
Uparciuszek - daj znać po wizycie co i jakuwielbiam pakować prezenty, robić kartki i długa w tym wszystkim. Cel zakupów to zawsze papiernicze albo empik i stoję tam jak zaczarowana
Aga gdzie cie wsyslo? Aż się martwić zaczęłam o ciebie -
Oluchna wrote:Matko! Uwielbiam artykuły papiernicze. Kocham je kupować
uwielbiam pakować prezenty, robić kartki i długa w tym wszystkim. Cel zakupów to zawsze papiernicze albo empik i stoję tam jak zaczarowana
Aga gdzie cie wsyslo? Aż się martwić zaczęłam o ciebie
No to witaj Oluchna w klubie
I zawsze lubiłam początek roku szkolnego, bo mogłam się wtedy obkupić w nowe zeszyty, kredki, długopisy, itd.
Teraz na mazaki muszę zapolować, bo mam wizję na swoją kolorowankękredki to za mało