Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaan beta przepiękna! Zazdroszczę strasznie, w pozytywnym słowa znaczeniu:) Czekają Cię wspaniałe święta!
itakasia nie sugeruj się testem, leć na betę i sprawdź po prostu po 48 h.
W końcu coś się ruszyło w tym grudniu:)
Ja od wczoraj jakiś taki melancholijny nastrój, może to za sprawą pogody. Chwilowy dołek mnie złapał po prostu i użalam się nad sobą. Muszę się zebrać do kupy...Kaan lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:
itakasia nie sugeruj się testem, leć na betę i sprawdź po prostu po 48 h.
Ja od wczoraj jakiś taki melancholijny nastrój, może to za sprawą pogody. Chwilowy dołek mnie złapał po prostu i użalam się nad sobą. Muszę się zebrać do kupy...Kakariki wrote:
itakasia w dniu 1 testu miałam bladą kreseczkę i betę 42, w dniu kolejnego testu z krwi beta 262 a kreska na teście (mimo, że z porannego moczu) tak samo blada. Więc nie martw się na zapas.
w którym dc robiłaś pierwszy test i betę? -
dziś mam termin @ i na razie czekam i czekam ... Tydz temu miałam duże bóle jak przed samą @ aż no-spe brałam. Ale trzy testy negatwyne.
itakasia Gratulacje !!! ile masz dpo ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja nie testowalam dzis ale wczoraj sie pobzykalismy z mezem. Co orawda zostalo mi 5 dni do okresu... I wiem ze nic nie zdzialamy. Ale chociaz sie odprezylam po negatywnej becie.
Wlasnie przed chwila bylam w toalecie i podcierajac sie zauwazylam ze sluz ma kolor lekko rozowy pomaranczowy... Na pewno nie koloru normalnej miesiaczki... Czyzby....?Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualnykotek87 wrote:Wkoncu ovufriend wyznaczyło mi owulacje
ItakasIa gratulacje : ) -
kajax wrote:Ja nie testowalam dzis ale wczoraj sie pobzykalismy z mezem. Co orawda zostalo mi 5 dni do okresu... I wiem ze nic nie zdzialamy. Ale chociaz sie odprezylam po negatywnej becie.
Wlasnie przed chwila bylam w toalecie i podcierajac sie zauwazylam ze sluz ma kolor lekko rozowy pomaranczowy... Na pewno nie koloru normalnej miesiaczki... Czyzby....?
Ja dzisiaj zrobilam pozytywny test ale wczesniej, okolo tydzien temu tak jak ty zaobserwowalam rozowy sluz po stosunku z mezem. Odebralam to jako znak miesiaczki, czesto tak sie zdarzalo, ale jak po spodziewanym terminie sie nie pojawila zrobilam test i niespodzianka
"Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. "
Mark Twain -
Jenni, gratuluję Rośnijcie zdrowo!
Widziałam na innym wątku, że chcesz się skusić na clearblue. Z tego co dziewczyny piszą, to są one niemiarodajne, lepiej wydaj $ na betę i powtórz po 48 h:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kaan wrote:Suri święta będą cudowne:) jeszcze piękniejsze byłyby gdybym miała wizytę przed na której widać byłoby serduszko no ale nie można mieć wszystkiego od razu
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Hejka, siknelam dzisiaj znowu - 12dpo. Biel i wróciłam spać. Po 2 godzinach oglądałam z latarka testy (zrobiłam Nordtest i facelle) i wypatrzyłam orła cien - jak to mówi moj M takie nikłe cienie to ja juz kilkukrotnie widziałam tym bardziej po czasie wiec nie wiem ze nie ma co im ufać. Ale i tak czekam na jutro! A moze i wieczorem sobie siknę.
Na zdjęciu nic nie widać, trzeba byc swirkiem zeby dojrzeć ten cień na żywo, a co dopiero na zdjęciu..
dupka odstawiłam wczoraj.summer86 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)