Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
itakasia, super! czekamy na zdjęcie
Ja właśnie popijam winko, dziś 6dc i pobolewał mnie prawy jajnik, możliwe że już się aktywował przed owu i daje tak wcześnie znać? Chciałabym żeby owu była z prawego, bo właśnie ten się przepchał w trakcie robienia HSG.itakasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
A czy po owu uprawiacie sport tak samo jak normalnie? Czy to nie przeszkadza w zagnieżdżeniu zarodka? Czy brzuszki, deska, podciąganie, wioślarz, hantelki są ok? Czy wykluczyć to na całą lutealną? I np. pływanie, spacery, jazdę konną, biegi tylko zostawić? Pomóżcie mi, bo schizuje!!! Powiedzcie co można a co nie!
N.10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy. -
Aallllee super:-)
Kann gratuluję z całego serducha i pozytywnie zazdroszczę powodzenia!
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nikira u mnie do zagniezdzenia doszlo w dniu zdobywania Rysow. Na szlaku bylam od 9 do 22 (wracalismy przez Slowacje do Morskiego Oka), przeszlismy jakies 25km no i wcale nie latwe podejscie na szczyt. Ana co dzien srednio aktywna jestem.
Ruch i cwiczenia jakie robisz zazwyczaj na pewno nie zaszkodza
Pewnie wiekszosc z Was mnie nie pamieta, ale bylam tu m.in. na wrzesniowym testowaniu, gdzie zobaczylam 2kreski wciaz zagladam i kibicuje wszystkim! Pozdrawiam!summer86, bertha lubią tę wiadomość
-
Summer milo mi
Czuje sie dobrze, dziekuje. Glownie spie i jem i powoli rosne. Ogolnie wszystkim Wam zycze takiej nudnej ciazy jak moja, a sobie zeby pozostala taka do konca.
Tylko dzis cos spac nie moge i po forum buszuje
Zostawiam Wam tu wszystkim wiruski ciazowe - lapcie i zachodzciesummer86, kaha, bertha lubią tę wiadomość
-
zubii wrote:Taki ból jakbym zaraz miała dostać @ miałam os razu po owu w ciąży z córką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 07:34