Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Hejka, melduje ze dzisiaj biel na teście - 11dpo..
W pierwszej ciąży bladzioch wyszedł mi dopiero 15dpo. Czyli Maleńki późno się zagniezdzil. Do terminu @ jest nadzieja. U mnie 5dpo, przy fazie lutealnej 12-14 dni. Testować będę 18, tak jak było planowane. Zaoszczędzę na testach bo 18 już teoretycznie powinno coś widać a nawet już.@ może zawitać. Ciąży w tym cyklu nie będzie...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Kaan wrote:Ja też wróciłam. U mnie brak kolejek. Mam nadzieję że wyniki będą dzisiaj bo pani powiedziała że po 18 mogą już byc
kaha lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
A my dzisiaj z mężem pomimo ponurej pogody wybraliśmy się na jarmark świąteczny a że słabo było to poszliśmy jeść :p skusiliśmy się na super hamburgery. Były taaaakie grube, że nożem i widelcem jadłam :p do tego oczywiście czerwone winko półwytrawne dla tradycji, żeby endo rosło (aczkolwiek mam za grube) ale żeśmy się odchamili i miło spędzili czas bez myślenia o ciążach :p
olis87, kaha, itakasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A my dzisiaj z mężem pomimo ponurej pogody wybraliśmy się na jarmark świąteczny a że słabo było to poszliśmy jeść :p skusiliśmy się na super hamburgery. Były taaaakie grube, że nożem i widelcem jadłam :p do tego oczywiście czerwone winko półwytrawne dla tradycji, żeby endo rosło (aczkolwiek mam za grube) ale żeśmy się odchamili i miło spędzili czas bez myślenia o ciążach :p
-
Kaczorka, super, że miło spędziliście czas Nam to ostatnio nie jest dane, mieliśmy jutro mieć "randkę" to oczywiście grono uczestników naszego wyjścia się nagle powiększyło i dupa z randki.
Jeszcze się posprzeczaliśmy przed chwilą.. ostatnio to reguła przed dniami płodnymi.
Kaan trzymam kciuki za wynik -
A ja nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie pink test super czuły. rano test z super pharmy life wyszedł negatywnie i mnie dobił. a teraz mam z popołudniowego moczu jaśniutką kreseczkę. mąż jedzie po kolejne na poranne testowanie
kaha, Nadia83, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A my dzisiaj z mężem pomimo ponurej pogody wybraliśmy się na jarmark świąteczny a że słabo było to poszliśmy jeść :p skusiliśmy się na super hamburgery. Były taaaakie grube, że nożem i widelcem jadłam :p do tego oczywiście czerwone winko półwytrawne dla tradycji, żeby endo rosło (aczkolwiek mam za grube) ale żeśmy się odchamili i miło spędzili czas bez myślenia o ciążach :p
-
kaha wrote:No i super ja za to dzis pielegnuje moja niechec do wszystkiego i pol dnia przelezalam. Mam tak klapniety humor, ze hej. W zeszlym cyklu bylo to samo brrrr. Druga faza wykancza nie dosc ze mnie, to maz musi mnie taka znosic, ehh
Kochana, ja przez ostatnie tygodnie nie robiłam nic innego jak siedzenie w domu i dołowanie się.. Teraz stwierdziłam, że koniec z tym. Co ma być to będzie staram się myśleć pozytywnie i cieszyć się z małych przyjemności
Summer - musisz męża uświadomić, że takie wyjścia tylko we dwoje są konieczne
Mój się ostatnio z własnym ojcem posprzeczał, bo był umówiony ze mną a tamten próbował go namawiać, żeby zmienił plany i przyjechał do niego :p -
nick nieaktualnyitakasia wrote:A ja nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie pink test super czuły. rano test z super pharmy life wyszedł negatywnie i mnie dobił. a teraz mam z popołudniowego moczu jaśniutką kreseczkę. mąż jedzie po kolejne na poranne testowanie
itakasia lubi tę wiadomość
-
itakasia wrote:A ja nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie pink test super czuły. rano test z super pharmy life wyszedł negatywnie i mnie dobił. a teraz mam z popołudniowego moczu jaśniutką kreseczkę. mąż jedzie po kolejne na poranne testowanie
Kciuki!
itakasia lubi tę wiadomość
Kaan -
nick nieaktualnyDziewczyny- bo mam dziwną rozkminę- dość dużo piję jak na mnie, a mam dość ciemny i na dodatek mętny mocz (wątpię, żebym miała jakiś stan zapalny, bo nic nie boli przy siusianiu), do toalety chodzę nie rzadziej niż zwykle- nie wiem czy częściej- nie wydaje mi się. Nie wiem czy którakolwiek z Was zwraca uwagę na takie rzeczy? Bo ja w sumie pierwszy cykl się tak dokładnie przyglądam sobie i może to w sumie naturalne w drugiej fazie cyklu...
-
kaha wrote:Dziewczyny- bo mam dziwną rozkminę- dość dużo piję jak na mnie, a mam dość ciemny i na dodatek mętny mocz (wątpię, żebym miała jakiś stan zapalny, bo nic nie boli przy siusianiu), do toalety chodzę nie rzadziej niż zwykle- nie wiem czy częściej- nie wydaje mi się. Nie wiem czy którakolwiek z Was zwraca uwagę na takie rzeczy? Bo ja w sumie pierwszy cykl się tak dokładnie przyglądam sobie i może to w sumie naturalne w drugiej fazie cyklu...
Czasem sluz moze sprawiac ze mocz metnieje.kaha lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:kaha, u mnie niestety ciężko coś obserwować, bo z reguły piana jest od zawieszki
-
itakasia wrote:A ja nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie pink test super czuły. rano test z super pharmy life wyszedł negatywnie i mnie dobił. a teraz mam z popołudniowego moczu jaśniutką kreseczkę. mąż jedzie po kolejne na poranne testowanie
pochwal się rano pięknymi II krechamiitakasia lubi tę wiadomość