Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:A ja wlasnie kupilam tescik, marny pepino z tesco i stwierdzilam, ze jak jutro tempka mi nie spadnie to zrobie falstart i sikne 10dpo moze co bedzie, moze nie bedzie (bo moze nic nie ma)Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnySzczerze powiedziawszy jesli by cos jutro wyszlo to wolalabym juz wiedziec, bo jakis grzybek mi sie przyplatal i w tym wypadku chcialabym szybko sie z gin skontaktowac. Poza tym lubie te emocje hihi
Czasem mierze tempke tez na wieczor i ostatnie kilka dni mialam 37,3. A teraz sprawdzilam i jest 37,46.. ah to doszukiwanie sie <glupi czlowiek>
bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykajax wrote:a ja sobie ide zapalić skoro i tak w tym cyklu przegrałam. A przeziębień coraz mniej będzie bo idamrozy które zbijają bakterie. Teraz sie powinno mieszkania wietrzyć
Dziękuję i życzę powodzeniakaha, itakasia, Ewcia88 lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Szczerze powiedziawszy jesli by cos jutro wyszlo to wolalabym juz wiedziec, bo jakis grzybek mi sie przyplatal i w tym wypadku chcialabym szybko sie z gin skontaktowac. Poza tym lubie te emocje hihi
Czasem mierze tempke tez na wieczor i ostatnie kilka dni mialam 37,3. A teraz sprawdzilam i jest 37,46.. ah to doszukiwanie sie <glupi czlowiek>
Mam to samo, zawsze się doszukuję. W poprzednim cyklu byłam przekonana, że jestem w ciąży. Od owulacji tragicznie bolały mnie piersi, były nabrzmiałe, nie mogłam leżeć na brzuchu... I dupa. A nigdy wcześniej mnie tak nie bolały.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyMada92 wrote:Miało być 2 dni
Mam to samo, zawsze się doszukuję. W poprzednim cyklu byłam przekonana, że jestem w ciąży. Od owulacji tragicznie bolały mnie piersi, były nabrzmiałe, nie mogłam leżeć na brzuchu... I dupa. A nigdy wcześniej mnie tak nie bolały. -
kaha wrote:Ja tak mialam przez 2 cykle z rzedu- okazalo sie, ze mialam solidnie podwyzszona prolaktyne, sprawdzalas sobie?
Nie. W czwartek idę do gina to może lepiej o tym wspomnę.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
Ja właśnie upieklam 10 blach pierników
I ponadto dziś znów siknelam popołudniu na teście ale standardowo 1 krecha mam tyle tych testów z allegro ze chyba będę sobie tak sikala do soboty
Ale już przestałam się nastawiać, nie mam żadnych juz objawów - jedynie boli mnie lewa piers a tak to nic...ani jajniki ani brzuch nic. Wiec generalnie myślę, że będzie biel Chajzera.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Jeeeezu 10 blach??? Ja ostatnio 3 zrobilam i mialam dosc juz wszystkie zjedlismy... a dzis juz nie mam sily na nic.
To co, jutro razem testujemy? ja mam tylko jeden test, byłam twarda
No jakoś tak dużo wyszło ale kręgosłup to myślałam że mi się złamie od tego stania haha
Chyba znów rano sikne. Mam jeden test o czułości 10 ale to zostawię go na piątek, a jutro rano zrobię sobie ten z allegro znowu fajne to testowanie:-)
Mierzycie sobie czasami temperaturę wieczorem tak dla porównania? ja właśnie sobie zmierzyłam i mam aż 37.31 :-o👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Proszę, zmień zdjęcie bo nie mogę tego gołego tyłka
Dziękuję i życzę powodzeniaWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10