Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:a ja na śledzie mam ochote ale juz jem drugi raz i mam zgage
O Boże..też bym zjadła śledzie chyba dziś to będzie moja kolacja👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciąży jadłam dzień w dzień na śniadanie i kolację: kanapkę z wędliną, pomidorem i ogórkiem konserwowym. Ogórek to była podstawa
A ja ostatnio w sklepie jak wybierałam oliwki, to normalnie ślinotoku dostałam
A jak sobie radzimy? Bertha świetnie odpowiedziała- nie radzimy sobie testujemy jak szalone i piszemy tutajbertha lubi tę wiadomość
-
kaha wrote:Ja w pierwszej ciąży jadłam dzień w dzień na śniadanie i kolację: kanapkę z wędliną, pomidorem i ogórkiem konserwowym. Ogórek to była podstawa
A ja ostatnio w sklepie jak wybierałam oliwki, to normalnie ślinotoku dostałam
A jak sobie radzimy? Bertha świetnie odpowiedziała- nie radzimy sobie testujemy jak szalone i piszemy tutaj
ja w 1 ciązy przez 1 trymestr moglam jeść tylko ogórki konserwowe i ziemniakikaha lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:ja w 1 ciązy przez 1 trymestr moglam jeść tylko ogórki konserwowe i ziemniaki
Ogórki to ja i tak na okrągło jem uwielbiam korniszone i kiszone👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Hej dziewuszki. Ja już po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku, owu była tak jak czułam niedziela/poniedziałek, endo w dobrej formie Pozostaje czekać...
Ewi28 lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy macie zaufanie do pink testow o czulosci 10? Bo kupilam dzis taki, zrobilam w kibelku w Plazie i jest druga kreska... Blada ale widac golym okiem bez wpatrywania się. Jestem 10dpo, test z popoludniowego moczu. Jestem teraz w pracy wiec zdjecia nie wstawie. Nie wiem czy mu wierzyc czy nie? Jakos sie dzis w tej robocie nie widzePiotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Dziewczyny czy macie zaufanie do pink testow o czulosci 10? Bo kupilam dzis taki, zrobilam w kibelku w Plazie i jest druga kreska... Blada ale widac golym okiem bez wpatrywania się. Jestem 10dpo, test z popoludniowego moczu. Jestem teraz w pracy wiec zdjecia nie wstawie. Nie wiem czy mu wierzyc czy nie? Jakos sie dzis w tej robocie nie widze
ja neistety nie znam tych testów..
Ja jestem po ginie, dostałam Clo i nolvadex (na endometrium) i działam naturalnie. w tym cyklu bez pregnylu i bez progesteronu, bo wyjezdzam na swieta. dzisiaj 2dc, endometrium mialo cos ponad 4mm.
A M. ma brac nowe tabletki - Parenton, i Flavamed czy Mucosolvan. I najlepiej jakby wybrał sie do urologa, zeby zrobil mu usg, czy mechanicznie tam nic zlego sie nie dzieje np zylaki podwózka czy jakos tak. zobaczymy czy M w ogole bedzie chetny zeby isc do lekarza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 15:52
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
MavisDracula wrote:Dziewczyny czy macie zaufanie do pink testow o czulosci 10? Bo kupilam dzis taki, zrobilam w kibelku w Plazie i jest druga kreska... Blada ale widac golym okiem bez wpatrywania się. Jestem 10dpo, test z popoludniowego moczu. Jestem teraz w pracy wiec zdjecia nie wstawie. Nie wiem czy mu wierzyc czy nie? Jakos sie dzis w tej robocie nie widzePonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
MavisDracula wrote:Dziewczyny czy macie zaufanie do pink testow o czulosci 10? Bo kupilam dzis taki, zrobilam w kibelku w Plazie i jest druga kreska... Blada ale widac golym okiem bez wpatrywania się. Jestem 10dpo, test z popoludniowego moczu. Jestem teraz w pracy wiec zdjecia nie wstawie. Nie wiem czy mu wierzyc czy nie? Jakos sie dzis w tej robocie nie widze
No raczej jak wychodzą II kreski to jest wiarygodne
Gratuluję
I czekam na fotki jak już wrócisz z pracy -
Ale extra!! grauluje z całego serducha👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
-
Ja robiłam ten test ale u mnie zawsze była biel vizira - i miał rację w ciąży dalej nie jestem.
GratulacjęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
Pytanie do Moderatorki czy jest gdzieś lista informująca którym dziewczyną się udało z testowania grudniowego??
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Uuu, chyba mnie zaczął prawy jajnik ciągnąć..
Zdecydowanie trzeba dziś męża wykorzystać
A co do testów to kiedyś gdzieś czytałam, że pozytywny wynik jest 100%. A negatywny może się mylić. Więc jak wyszły II kreski to bez znaczenia jakiej firmy był test
Gdyby mój mąż nie chciał iść na badania to sama bym go zapisała. Tylko, że z moim jest łatwo.bertha lubi tę wiadomość