Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dziękuje za wpisanie na listę , marzę aby to był szczęśliwy miesiąc:)Poza tym to Ja już od 20 rou życia słyszałam że mój zegar tyka Tik Tak;)Teraz w pracy też koleżanka wypaliła że Ja to co,kiedy w końcu..No myślałam że jej strzele.Ale już nikt nie pyta..Większość w rodzinie wie,więc spokój.My z mężem nie mamy teściów.Mój M stracił rodziców jako dziecko.Owszem,brakuje rodziców,Bo wiadomo czasami chciało by się przytulić do mamy..Nie raz słyszałam opowieści o teściach że naprawdę,kto wie jak to by było.Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Destiny80 wrote:Hej kobietki.Mam pytanko dotyczące owulacji.Mam mętlik,bo odkąd mierze tempke ,a będzie już 5 cykl,to od dwóch cykli codziennie sumiennie badam szyjkę i śluz.Ale właśnie chcę Was zapytać o śluz.Włąśnie dziś się pojawił.Najperw pobolewał do południa jajnik,a później przy załatwianiu było nawet nawet śluzu ciągnącego.I wieczorem po załatwieniu znowu,ale na szyjce był biiały.Nie wiem więc o co kaman.Temperatura nadal szału nie robi.Czy u Was jest podobnie?Testy owulacyjne robię od 3 dni i nadal negatywne:(11 cykl starań
-
Witam po lampce:) alkoholizm cala para:) moj tez nie skapowal po co, ale pije.ze.mna hehe:) moze wywnioskowal ze jemu tez ma pomoc:) ja bede dzialac w nastepny weekend juz mezowi zapowiedzialam ze bedzie ostro (nawet zadowolony hehe). Dziewczynki szukam plusow zaistnialej sytuacji: mozna pic codziennie baaa nawet trzeba! I sexu wiecej niz normalnie hehhe:) chyba sie znowu opilam a pije tylko lampke:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Witam po lampce:) alkoholizm cala para:) moj tez nie skapowal po co, ale pije.ze.mna hehe:) moze wywnioskowal ze jemu tez ma pomoc:) ja bede dzialac w nastepny weekend juz mezowi zapowiedzialam ze bedzie ostro (nawet zadowolony hehe). Dziewczynki szukam plusow zaistnialej sytuacji: mozna pic codziennie baaa nawet trzeba! I sexu wiecej niz normalnie hehhe:) chyba sie znowu opilam a pije tylko lampke:)
Ja również melduję 2 lampki wypite ! Ach ta homeopatia! Musi się po takich działaniach udać. Jest może jakiś sposób by wydłużyć fazę lutealną? Ciągle mnie dręczy myśl, że może być ona u mnie krótka skoro mam taki krótki cykl. Jak liczyłam w grudniu w najgorszej sytuacji załapię się jeszcze na kolejne testowanie! Oby nie! -
nick nieaktualnyIzabell2016 wrote:Hej dziewczyny! Czytam Was od pewnego czasu i chętnie sie do Was dołączę! Jeśli można zapisuje sie na testowanie 06.12
Witam u Nas ! Jestes wpisana powiedzonka
Byle by dzisiejszy dzien szybko zleciał, oczy mi sie same zamykają najchętniej to wróciła bym pod koludre ;( a tu 8h pracy ehOluchna lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczynki, widzę, że większość z nas wczoraj popiła;) nie ma to jak współczesne metody wspomagania plodnosci, hihi;) na swoim przykładzie widzę, że temperatura dziś przez to wyższa.
Agniechaaaa życzę Ci krótkiego dnia, ja też chcę żeby najbliższe 3 dni minęły szybciutko, bo po weekendzie serduszkujemy w dni płodne;)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:witajcie dziewczynki, widzę, że większość z nas wczoraj popiła;) nie ma to jak współczesne metody wspomagania plodnosci, hihi;) na swoim przykładzie widzę, że temperatura dziś przez to wyższa.
Agniechaaaa życzę Ci krótkiego dnia, ja też chcę żeby najbliższe 3 dni minęły szybciutko, bo po weekendzie serduszkujemy w dni płodne;)
Kochana to podobnie z tym, że my już od niedzieli szalejemy w niedziele rano mam zobie zaaplikowac pregnyl. Ale chyba zaczniemy już w sobote, nic się nie stanie jak żołnierze sobue poczekają -
Ale się uśmiałam czuje się jak na grupie AA a nie na grupie przyszłych mam. Jak będą fasolki to będzie co wspominać !
Za jakiś czas będzie winko wspomnieniem czar
Jak mój M nie wróci do piątku to nie będę miała co testować, wiec trzymajcie kciuki. Następna owu będzie przez święta a to już M będzie cały mój i butelki wina pójdą w ruchOluchna lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
suri2016 wrote:dziewczyny melduję, polipa brak;) niestety jeszcze nie widać, z którego jajnika będzie owulacja, ale gin powiedziała, że można zajsc w ciaze nawet jeśli owulacja jest z jajnika bez jajowodu;) także po weekendzie zaczynam działać..)
Cudownie to teraz tylko czekać na owu i do dzieła !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
suri2016 wrote:MalaMi moja ginekolog powiedziała dzisiaj, że owulacja z jajnika, który nie ma jajowodu wcale nie przekreśla szansy na zajście w ciążę w danym cyklu. Nie do końca jednak wiem jak to jest możliwe, ale ufam jej, jest dobrym lekarzem:)
No to mnie zaskoczyłaś! W sumie to ja w tym cyklu staram się dać na luz, więc i tak mc przerwy w staraniach mi się przyda Staram się po prostu przestać myśleć o ciąży i skupić się na czymś innym
Super wieści o braku polipa. 3mam kciuki by się udało!suri2016 lubi tę wiadomość
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
Dziewczyny tak się zastanawiam. Kupiłam wczoraj termometr i wiem że nie powinno się zmieniać podczas cyklu, natomiast zrobiłam dziś rano i wczoraj wieczorem pomiary i oba termometry pokazywały to samo. Wyłącznie z tą różnicą że nowy pokazywał dwa miejsca po przecinku więc jak na jednym dziś 36.4 to drugi miał 36.41 wczoraj wieczorem też 37.3 i 37,34. Może mogłabym brać w tej sytuacji ten dokładniejszy wynik? Szkoda mi czekać do następnego cyklu tym bardziej że mam nadzieję że nie będzie to potrzebne
-
nick nieaktualnyA może by... wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam. Kupiłam wczoraj termometr i wiem że nie powinno się zmieniać podczas cyklu, natomiast zrobiłam dziś rano i wczoraj wieczorem pomiary i oba termometry pokazywały to samo. Wyłącznie z tą różnicą że nowy pokazywał dwa miejsca po przecinku więc jak na jednym dziś 36.4 to drugi miał 36.41 wczoraj wieczorem też 37.3 i 37,34. Może mogłabym brać w tej sytuacji ten dokładniejszy wynik? Szkoda mi czekać do następnego cyklu tym bardziej że mam nadzieję że nie będzie to potrzebne
Mysle, ze spokojnie mozeez brac nowy pod uwage termometr z 2miejscami po przecinku to koniecznoscA może by... lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Mysle, ze spokojnie mozeez brac nowy pod uwage termometr z 2miejscami po przecinku to koniecznosc
Dzięki za odpowiedź. Będę jeszcze kontrolnie sprawdzać na starym ale mam nadzieję że nie będzie różnic. Ciekawe jak dziś test ovu wyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja, właśnie zabieram się za robienie pierogów:)a jeszcze wcześniej przegryzę garść migdałów i 3 orzechy brazylijskie hehe:) nie wiem jak u Was ale u mnie okropnie wieje:(od jutra mierzę temp bo mi w końcu się @ kończy. jutro mam impreze u siostry urodzinową także pobawimy:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka