Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsik84 wrote:Pewnie, o 10 mamy zabieg wiec napisze co i jak:) juz sie ze sobą rozmówilam ze nie ma co sie poddawać i robię pełnych 6 prób. Mam nadzieje ze sie uda szybciutko. Oczywiście musze poprosić wszystkie farmaceutki w całym Krakowie zeby pod żadnym pozorem nie sprzedawały mi testów przed 6 grudnia:)) grzecznie poczekam na Mikołaja
O matko ja tez jestem z Krakowa gdzie robisz inseminacje?Oluchna lubi tę wiadomość
-
Ufff, dzisiaj tempka jeszcze nie wzrosła, może owulacja jest właśnie dziś i jednak zdążymy...? Za 6 godzin się widzimy hihi
No a ja siłą rzeczy dziś bez winka, bo będę robić nocny kurs na lotnisko po męża )Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:O matko ja tez jestem z Krakowa gdzie robisz inseminacje?
W Artvimedzie:) nie mam kompetnie żadnych informacji o tym miejscu. Zostałam tam skierowana przez mojego lekarza:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też z Krakowa
Miałam dziś monitoring, pęcherzyki 2 na prawym jajniku (takich cudów jeszcze u mnie nie było) jeden prawie 19 mm i drugi prawie 16 mm. Jutro zastrzyk, a od dziś serduszka oby się udało,inaczej w styczniu inseminacja...suri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaMania wrote:Ja też z Krakowa
Miałam dziś monitoring, pęcherzyki 2 na prawym jajniku (takich cudów jeszcze u mnie nie było) jeden prawie 19 mm i drugi prawie 16 mm. Jutro zastrzyk, a od dziś serduszka oby się udało,inaczej w styczniu inseminacja...
Ile tu krakowianek na pewno sie uda!!!! Gdzie chodzisz do lekarza??