Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Chyba lepiej najpierw pójdę do lekarza:P Chociaż ja chodzę do INVICTY w Warszawie i tak gin mi powiedział, że obojętnie kiedy abym nie miała większych stresów.
Suri robiłaś to wczorajsze badanie w NOVUM? Zadowlona jesteś??
tak, ja robiłam w novum, tam też mam lekarza, który mnie prowadzi;)
jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegło na prawdę sprawnie. łącznie byłam tam ok 2 h. dziś zarówno bol jak i plamienie znikome, także myślę, że powoli będę przystępować do staran;)kaha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:tak, ja robiłam w novum, tam też mam lekarza, który mnie prowadzi;)
jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegło na prawdę sprawnie. łącznie byłam tam ok 2 h. dziś zarówno bol jak i plamienie znikome, także myślę, że powoli będę przystępować do staran;)
o to najważniejsze ja ogólnie do INVICTY pójdę dopiero na IUI w marcu. Natomiast teraz planuje u siebie w Grodzisku chodzić sobie na monitoring, żeby coś tam podejrzał👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Korolina90- przykro mi,ale przed tobą miły sylwester z serduszkami
eMM- Gratulacje ja tez widzę tą drugą kreseczkę
suri2016- jak się dzisiaj czujesz po zabiegu?
a co u mnie?? temp lekko poszła w górę ale nie wiem czy winik jest miarodajny bo ciągle się budziłam... za bardzo się stresuje tym wszystkim i dalej jest mi zimno... więc jakieś choróbsko się jeszcze przyczepia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:44
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnygg88 wrote:Korolina90- przykro mi,ale przed tobą miły sylwester z serduszkami
eMM- Gratulacje ja tez widzę tą drugą kreseczkę
suri2016- jak się dzisiaj czujesz po zabiegu?
a co u mnie?? temp lekko poszła w górę ale nie wiem czy winik jest miarodajny bo ciągle się budziłam... za bardzo się stresuje tym wszystkim i dalej jest mi zimno... więc jakieś choróbsko się jeszcze przyczepia... -
właśnie jak czytam to z reguły uderzenie gorąca a nie zimno- jak były dziewczyny którym było zimno to raczej skończyło się poronieniami więc mnie dopada pesymizmTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 dziękuję za pamięć u mnie na prawdę dobrze, ból już praktycznie ustąpił, kłuje tylko lekko w prawym boku (chyba jajnik został po prostu podrażniony) i plamienie malutkie, myślę, że do jutra minie wszystko:) Spodziewałam się, że będzie znacznie gorzej..cieszę się, że już po wszystkim. jeszcze tylko HSG i odzyskam spokój ducha:)
Czekamy na córeczkę
-
A u mnie wyszedł silny stan zapalny szyjki macicy.. Ponoć pojawiły się jakieś atypowe komórki nienowotworowe. Póki co dostałam jakieś dowcipne tabletki i mam się nie przejmować. A do kontroli za 3-4 miesiące. Chociaż pewnie pójdę szybciej.
No ale nie ma zakazu w staraniach o dziecko chociaż pewnie ten cykl odpadnie. Czyli moje czucie na Walentynki było dobre -
Kaczorka wrote:A ja czekam na ginekologa. Od położnej się dowiedziałam, że mam jakiś stan zapalny i czeka mnie leczenie.. więc chyba jednak bobasa z grudniowego cyklu nie będzie. No to ciekawe co mnie dokładnie czeka..
Kaczorka może to nic poważnego, może po poronieniu był jakiś stan zapalny a już teraz wszystko jest ok? Daj znać, trzymam kciuki!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:A u mnie wyszedł silny stan zapalny szyjki macicy.. Ponoć pojawiły się jakieś atypowe komórki nienowotworowe. Póki co dostałam jakieś dowcipne tabletki i mam się nie przejmować. A do kontroli za 3-4 miesiące. Chociaż pewnie pójdę szybciej.
No ale nie ma zakazu w staraniach o dziecko chociaż pewnie ten cykl odpadnie. Czyli moje czucie na Walentynki było dobre
O, w tym samym czasie napisałyśmy... nic się nie martw Kaczorka, nie jest źle, po tabletkach dopochwowych to raz dwa wszystko mija:) Ja też brałam przed zabiegiem 2 razy Arilin dopochwowo i lekarz wyraźnie powiedział, że na ewentualne starania w tym cyklu żadnego wpływu to nie ma. Także śmiało działaj!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A u mnie wyszedł silny stan zapalny szyjki macicy.. Ponoć pojawiły się jakieś atypowe komórki nienowotworowe. Póki co dostałam jakieś dowcipne tabletki i mam się nie przejmować. A do kontroli za 3-4 miesiące. Chociaż pewnie pójdę szybciej.
No ale nie ma zakazu w staraniach o dziecko chociaż pewnie ten cykl odpadnie. Czyli moje czucie na Walentynki było dobre -
suri2016 wrote:gg88 dziękuję za pamięć u mnie na prawdę dobrze, ból już praktycznie ustąpił, kłuje tylko lekko w prawym boku (chyba jajnik został po prostu podrażniony) i plamienie malutkie, myślę, że do jutra minie wszystko:) Spodziewałam się, że będzie znacznie gorzej..cieszę się, że już po wszystkim. jeszcze tylko HSG i odzyskam spokój ducha:)
Suri, agdzie robisz HSG?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kaczorka wrote:A u mnie wyszedł silny stan zapalny szyjki macicy.. Ponoć pojawiły się jakieś atypowe komórki nienowotworowe. Póki co dostałam jakieś dowcipne tabletki i mam się nie przejmować. A do kontroli za 3-4 miesiące. Chociaż pewnie pójdę szybciej.
No ale nie ma zakazu w staraniach o dziecko chociaż pewnie ten cykl odpadnie. Czyli moje czucie na Walentynki było dobre
Nie przejmuj się, wszystko wykryte szybciutko można szybciutko wyleczyć
Tak mi tu z Wami fajnie, że postanowiłam sobie zostaćkaha lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Suri, agdzie robisz HSG?
HSG tez będę robiła w NOVUM, bo robią pod narkozą, więc nie ma tego bólu:)
edit: Zostań zostań, ja też już dawno po @ a jednak nadal tu jestem:) Z Wami raźniej i fajnie w ogóle, na styczniowym wątku jeszcze pusto:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:05
Karolina90, kaha lubią tę wiadomość
Czekamy na córeczkę
-
mi pokazała OF że dziś prawdopodobnie mam dzien płodny, ale jeszcze nawet nie czuję żeby owulacja nadchodziła, testy tez są totalnie ujemneWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:mi pokazała OF że dziś prawdopodobnie mam dzien płodny, ale jeszcze nawet nie czuję żeby owulacja nadchodziła, testy tez są totalnie ujemne
Ja też już niby od środy dni plodne, ale niestety mija się to z prawdą, bo wczoraj na USG pęcherzyk miał 9 mm, więc owulacja będzie wtorek-środa..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę