Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaha wrote:Kurde tez bym chciala juz byc po.. a tu 1,5 miesiaca jeszcze przede mna
Kaha u Ciebie nie będzie takiej potrzeby, wykres temp. masz piękny i zakończy się zieloną kropką!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Bertha- wysłanie faceta do lekarza graniczy z cudem, znam to... Ale liczę, że Twój M. pójdzie bez zbędnego namawiania Wiesz, że mocno za Ciebie trzymam kciuki!
kaha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
MavisDracula wrote:Któraś z was pytała o objawy. Pierwszym objawem było dziwne przeczucie, pisałam o nim dwa dni temu. Po prostu czułam że jestem w ciąży. Bolą mnie też bardzo piersi i to tyle z objawów. Jutro się okaże czy test nie klamal. Mam jeszcze jeden pink, quixxa i facelle.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
A mnie cos chyba rozkłada... Potwornie mi zimno...tak to jest jak polowa pracownik jest chora i chodzi do pracy zarażając innychTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnybertha wrote:Szkoda ze moje przeczucia nigdy sie nie sprawdzają, bo ja co cykl od kilkunastu juz miesięcy mam przeczucie ze sie udało
Mada92, gg88 lubią tę wiadomość
-
bertha wrote:Szkoda ze moje przeczucia nigdy sie nie sprawdzają, bo ja co cykl od kilkunastu juz miesięcy mam przeczucie ze sie udało
Ja w pierwszej ciąży wiedziałam że zajdę już podczas serduszkowania:-) po prostu czułam że się uda. Teraz czuję się podobnie, choć nie wierzę do końca temu testowi. To dopiero 10dpo...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Powodzenia na porannych testach. Tel mi ucina posty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 21:41
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Powodzenia na porannych testach. Tel mi ucina posty
Nie wstawiaj emotek telefonem to nie będzie ucinać.
Ja niecierpliwie czekam na owulację. Powiem szczerze, że od tygodnia codziennie serduszkujemy więc ten poziom działań mi się podoba. Jeszcze przynajmniej 3 dni! Przeprowadzamy zmasowany atak na moje jajo. Jeśli w tym cyklu nie zakiełkuje to następny chyba zrobimy nasieniogram.
A czy orientujecie się może co do tych testów do wykonania w domu dla mężczyzny? Na pewno byłoby to dla niego bardziej komfortowe, a jeszcze nie ma takiej "konieczności" by wszczynać alarm przy 4 cs. -
A może by... wrote:Nie wstawiaj emotek telefonem to nie będzie ucinać.
A czy orientujecie się może co do tych testów do wykonania w domu dla mężczyzny? Na pewno byłoby to dla niego bardziej komfortowe, a jeszcze nie ma takiej "konieczności" by wszczynać alarm przy 4 cs.
Można w domu, ale w ciągu pół godziny trzeba dowieźć nasienie do laboratorium.
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualny
-
A może by... wrote:Mmmm chodzi mi o coś takiego jak FertilityScore, które znalazłam w aptece internetowej.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Dziewczyny podczytuje Was a nie ktore jeszcze kojarze z listopadowego testowania trzymam za Was mooocno kciuki i wierze ze juz nie dlugo zobaczycie II kreski na tescie mi w listopadzie sie udało i zobaczylam pozytywny test a teraz jestem w 10tc
Pozdrawiam Lipcówka 2017
-
Dzień dobry mi dziś tempka spadła, oraz oficjalnie informuje , że test negatywny w związku z tym czekam z utęsknieniem na @ i będę próbowała w kolejnym cyklu. Pp świętach planuje jeszcze wybrać się do lekarza żeby sprawdził jak tam urósł nowy pęcherzyk.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Oj dziewczyny, dziewczyny.. miały być plusy.. :p Ale to wszystko jest po to, żebyście zaszły w styczniu a w lutym na Walentynki cieszyły się z pierwszego USG
U mnie wczoraj wzrost, dzisiaj spadek.. mogłoby się zdecydować :p
Muszę dziś na 9 jechać po wyniki cytologii a tak mi się nie chce..