Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdziejestmieszko wrote:U mnie oprócz żył głownym objawem było uporczywe kłucie w prawej pachwinie i jajniku, zaczęło się już na tydzień przed testem. A piersi zaczęły mnie boleć dopiero w dniu spodziewanej @. Test robiłam 12 dpo po południu i kreska była wyraźna ale podejrzewam, że jeśli teraz się uda to objawy będą zupełnie inne, co by trochę w głowie namieszać ;P
Jajnik też mnie kłuje co chwilę i tak w macicy ciągnie... Oby oby to życie nie robiło sobie ze mnie żartów ;(
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2026f64479e.jpg
A może by - miłego oglądania
Achhh.. ozłocę Cię kobieto Wiesz, że teraz to będzie intensywna analiza wszystkich wzlotów i upadków wraz z całą resztą objawów Długie godziny przede mną -
Hej dziewczyny. Test z krwi po ilu dniach zaznaczam po stosunku będzie już wiarygodny? Myślicie ze 15 dni lub 21 dni po stosunku będzie wiarygodny 0.0 i nie mam co łudzić się na fasolkę? Bo wszędzie czytałam iż 15 dni ale od owulacji. To jeżeli stosunek był w 8 dniu cyklu to trzeba dodać jeszcze fakt iż plemnik przeżyje 7 dni czyli 15+7 dobrze rozumiem? Dzięki za odpowiedz.
-
A może by... wrote:Mój pierwszy wniosek po analizie.. Nie miałaś jakieś wysokiej tej temperatury. Taką nawet na granicy chwilami tego 0,2 powyżej podstawowej.. Pewnie moja to efekt kolejnego przeziębienia a ja głupia nie wiadomo w co wierzę.. ;/
Jak ciągnie Cię jajnik i macica to dobry znak
A temperaturę z reguły mam w miarę niską. Gorączki nie miałam od lat. Więc tym się nie sugeruj :p -
Alfusia wrote:Hej dziewczyny. Test z krwi po ilu dniach zaznaczam po stosunku będzie już wiarygodny? Myślicie ze 15 dni lub 21 dni po stosunku będzie wiarygodny 0.0 i nie mam co łudzić się na fasolkę? Bo wszędzie czytałam iż 15 dni ale od owulacji. To jeżeli stosunek był w 8 dniu cyklu to trzeba dodać jeszcze fakt iż plemnik przeżyje 7 dni czyli 15+7 dobrze rozumiem? Dzięki za odpowiedz.11 cykl starań
-
Dawno mnie nie było, trochę staram sie wyluzować wiec nie zaglądam.
Chciałam tylko o sobie przypomnieć ze jestem i trzymam kciuki i Wesołych świat!!Flowwer lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Alfusia wrote:To ile żyją ?
Uparciuszek lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Hej dziewczyny ja juz po wigilii firmowej , jakos tak mi lżej bylo nas 6 osób ale większość zmotoryzowanych a ze szef zamowil butelke wina to sama ja wypilam i teraz mi humor dopisuje. Dziewczyny ktorym nie wyszlo wyluzujcie jak ja dzis @ przyszla ale może w tym cyklu się uda nie lamcie sięTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Hejka!
Ale naskrobałyście
Ja dopiero usiadłam...nie ogarniam tej kuwety
sernik, choinka etc etc padam!
Madlene nie łam się, przełam się Może jeszcze za wcześnie?
Ja dziś kłucia w macicy i przeszywające ciągnięcia aż do krzyża, odbytu...
I powiem Wam tak - fakt wcześniej nie wsłuchiwałam się tak w swój organizm, ale taki ból jak dziś na pewno bym czuła
Staram się nie nastawiać, ale mimo wszystko w głowie buzuje
Jeszcze 8 dni do testowania i wszystko będzie jasne... -
A nniie dzisiaj przestał kłuć prawy jajnik. W tej chwili zero objawów nadchodzącej @ mam nadzieje ze wczorajsze kłucie to implantacja. Do 28 juz niedługo chociaż nadzieja jest, to i tak nie sądzę aby sie udało. Było by to zbyt piękne aby mogło być prawdziwie ......Mika
-
Kaczorka wrote:
kajax - masz dni płodne, więc stąd to wysokie libido po jednej tabletce to Ci nagle nie spadnieWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Od pół godziny ryczę, bo mi się jedno ciasto nie udało.. Jeśli nie jestem w ciąży to wychodzi na to, że po prostu jestem walnięta.
kajax lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna