Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Podglądam Was od jakiegoś czasu. Miałam dziś testować ale przyszła @. To dopiero pierwsze starania więc nowy rok może przynieść niespodzianki.
Życzę Wam spełnienia tych największych marzeń. Aby te święta były poprostu spokojne i przyjemne.Ewi28 lubi tę wiadomość
Rozpoczynamy starania -
https://zapodaj.net/04a6f253f304a.jpg.html
Kochane witam Was świątecznie i życzę samych wspaniałości w te Święta!
U mnie tradycji stało się zadość i po 3 latach w święta ponownie widzę druga kreseczke. Dodam, że 11 dpo test z porannego o czułości 10 pokazywał biel vizira, także wszystkie Was, które testowały jak zwykle za szybko, proszę o ponowne testowanie!
Ściskam mocno i życzę abyście jak najszybciej siknęły taki widok, jaki ja powyżej :-*eMM, madlene88, Izabell2016, 100krotka30, Zgredek, Karolka12345, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:https://zapodaj.net/04a6f253f304a.jpg.html
U mnie tradycji stało się zadość i po 3 latach w święta ponownie widzę druga kreseczke. Dodam, że 11 dpo test z porannego o czułości 10 pokazywał biel vizira, także wszystkie Was, które testowały jak zwykle za szybko, proszę o ponowne testowanie!
Ściskam mocno i życzę abyście jak najszybciej siknęły taki widok, jaki ja powyżej :-*
I to jaka ładna kreseczka
Gratuluję -
Sarna gratuluję! Rosnijcie zdrowo.
W którym dpo wyszedł Ci test?
Powiedzcie mi proszę jak jest z fazą lutealna? Czy jesli na pewno moja w zeszłym cyklu miała 11 dni to w tym będzie tyle samo? W tym cyklu owulacje miałam wcześniej i nie wiem teraz kiedy spodziewać się @. Który termin liczyć. -
Sarna84 wrote:https://zapodaj.net/04a6f253f304a.jpg.html
Ściskam mocno i życzę abyście jak najszybciej siknęły taki widok, jaki ja powyżej :-*
Aż miło popatrzec- gratulacje
Ja też w święta 2013 zobaczyłam dwie kreseczki, może i u mnie powtórzy się ta piękna historia
Gratuluję! -
A może by... wrote:Sarna gratuluję! Rosnijcie zdrowo.
Powiedzcie mi proszę jak jest z fazą lutealna? Czy jesli na pewno moja w zeszłym cyklu miała 11 dni to w tym będzie tyle samo? W tym cyklu owulacje miałam wcześniej i nie wiem teraz kiedy spodziewać się @. Który termin liczyć.
A może by, bywa różnie. musisz poobserwować dłużej swoje cykle żeby wiedzieć co i jak. u mnie mniej więcej faza lutealna trwa podobnie:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Powiedzcie mi proszę jak jest z fazą lutealna? Czy jesli na pewno moja w zeszłym cyklu miała 11 dni to w tym będzie tyle samo? W tym cyklu owulacje miałam wcześniej i nie wiem teraz kiedy spodziewać się @. Który termin liczyć.
Dziś jest 15 dpo, przed owu miałam monitoring, temperatury nie mierze, 11 dpo test był negatywny, 12 miałam plamienia, potem zauwazylam, że szyjka się zamknęła i podeszła do góry. Miałam testować wczoraj, ale bałam się rozczarowania, dziś nie wytrzymałam
-
karm3lka wrote:Aż miło popatrzec- gratulacje
Ja też w święta 2013 zobaczyłam dwie kreseczki, może i u mnie powtórzy się ta piękna historia
Gratuluję!
Dziękuję Oby i u Ciebie się historia powtórzyła, a kiedy dokładnie urodziła się Twoja córeczka, bo patrząc na Twoj suwak to być może rodzilysmy tego samego dnia?
-
A może by.. - ja nie miałam nigdy okazji sprawdzić ile trwa moja faza lutealna Ale wydaje mi się, ze u mnie to raczej jest stała ilość dni - 14-15. Zawsze miałam bardzo regularne cykle.
Wiecie co - wcale nie czuję się jak na ciążę.. Tylko oczy mnie pieką i mam wrażenie jakby mi ktoś piaskiem w nie sypnął. Ciekawe co wyjdzie z tej mojej rosnącej temperatury. -
Powiedzcie mi proszę jak jest z fazą lutealna? Czy jesli na pewno moja w zeszłym cyklu miała 11 dni to w tym będzie tyle samo? W tym cyklu owulacje miałam wcześniej i nie wiem teraz kiedy spodziewać się @. Który termin liczyć.Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Sarna84 wrote:Dzięki Dziewczyny, mimo, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że jestem w ciąży (ból piersi, brak @, szyjka, która od 2 dni jest wysoko i zamknięta, plamienia 12 dpo), to jakoś tak nadal nie wierzę...
-
Niewiem jak to możliwe zawsze cykle miałam 29-30 dniowe,lecz niestety po zabiegu łyżeczkowania skróciły się do 26 dni więc jutro powinien być okres.Beta w piątek w 11 dpo wyszła 0.58 w ten sam dzień miałam też plamienie.,czekam na okres,rozwiałamm wszelkie nadzieje,mąż pocieszał mnie ze owulacja może się przesuneła itd ale niemożliwe testy raczej mnie nie okłamały.W kazdym razie wszystkim wam życzę w tym deszczowym u mnie dniu BOŻONARODZENIOWYM abyście zobaczyły 2 tłuste krechy zamiast czerwonych plam na bieliźnie!!!
-
madlene88 wrote:No śliczna kreseczka Bożonarodzeniowy cud.Gratulacje! A w którym dniu po ovu jestes?
madlene jestem w 15 dpo, 4 dni temu wysiklałam negatyw, betę zrobię dopiero po świętach. Z doświadczenia swojego, koleżanek z otoczenia i z forum wiem, że robimy testy za wcześnie, szukamy na sile tych cieniow cienia, czasem nawet widzimy, za kilka dni zaskakuje nas @, albo odwrotnie- podłamanie bielą vizira czekamy na @, która ku uciesze czasem nie przychodzi.madlene88 lubi tę wiadomość