Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja równiez się witam w ten świąteczny poranek
of w końcu wyznaczył u mnie dzień owulacji i pokrywa się on ze stanem faktycznym:)
Kaczorka nie na @ tylko na kropka, czuję, że zaskoczyło u Ciebie;)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Witam Was Wszystkie Dziewczyny Nadal Was podczytuję i za każdą trzymam kciuki. Chciałabym życzyć Wam w tym magicznym, Świątecznym czasie, spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i większych, abyście osiągnęły wszystkie Wasze cele i spełniły się Wasze plany, a każdej z osobna życzę II kresek w najbliższym czasie, spokojnej ciąży i zdrowego dzieciątka.
Trzymajcie się ciepło kochaneEwi28 lubi tę wiadomość
-
Katik wrote:Dziewczyny co myślicie: moja temp utrzymuje się ok 37st (nie jestem chora), piersi bolą okropnie, czasem zakuje brzuch lub jajnik (jeden lub drugi). Zrobiłam dziś test i wyszła biel nawet cienia cienia brak po 2h. Ja już nie wiem co myśleć.
Spokojnie, to dopiero 12 dpo. Za jakieś 2-3 dni sytuacja się wyjaśni
suri - nie obrażę się na kropka :p Ale na tym etapie to na dwoje babka wróżyła -
U mnie nic a nic. Czuję, że się nie udało, bo temperatura leci na łeb na szyje. Co prawda wczoraj internistka powiedziała mi żeby się tym nie sugerować, ale czuję, że nic z tego.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Kaczorka wrote:Spokojnie, to dopiero 12 dpo. Za jakieś 2-3 dni sytuacja się wyjaśni
suri - nie obrażę się na kropka :p Ale na tym etapie to na dwoje babka wróżyła
Dzięki Kaczorka:) Nam wielką nadzieje, że się wszystko wyjaśni za parę dni. więc na wigilii daruję sobie wino i kutię Nawet mi to aż tak bardzo nie przeszkadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 09:29
-
Kaczorka wrote:Witam z rana mąż szykuje śniadanie a ja uzupełniłam OF
Temperatura poszła w górę, cycki swędzą a brzuch mam wrażenie jakby się na @ szykował. Ciekawe co z tego wyjdzie.. :p
I do tego pieką mnie oczy i palą policzki.
Z tymi policzkami Kaczorka to mam podobnie. Rumiane jak u przedszkolaka po zabawie. Temperatura o 7 rano 36.90 teraz 37.03. Spałam dziś bardzo niespokojnie. Regularne pobudki co 2 godziny... o 4 w nocy temp 37.20 a najgorsze dla mnie jest to że obserwacja tej temperatury to jak wróżenie z fusów... -
Izabell2016 wrote:Hej dziewczyny! Czy Wy widzicie mój wykres? Bo próbowałam bo udostępnić i nie widzę go pod moimi komentarzami...
W stopce nie masz dodanego ale udostępniony jest więc możemy podglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 09:39
-
Dziewczyny poratujcie. Mierzyłam temperaturę przed 7, położyłam się po 2. I wydaje mi się, że było 36,0. Nie wpisałam, bo się zalamałam. Teraz zmierzyłam 2 raz po przespaniu 2,5 godziny i jest 36,7.. Możliwe to? Może wtedy za krótko mierzyłam? Bo mam ten zwykły rtęciowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 09:43
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
A może by - u mnie rumiane policzki były pierwszym objawem, który sprowokował mnie do podejrzewania, że być może jestem w ciąży :p i bezsenność.. byliśmy akurat w górach i dosłownie nie mogłam spać w nocy. Myślałam, że może to nowe miejsce tak działa :p
Mada - chyba dobrze by było zmienić termometr na taki przeznaczony do planowania rodziny. Wtedy nie ma problemu z czasem, bo pika, gdy skończy mierzyć. Bo teraz w Twoim przypadku to ciężko coś powiedzieć. -
Kaczorka wrote:A może by - u mnie rumiane policzki były pierwszym objawem, który sprowokował mnie do podejrzewania, że być może jestem w ciąży :p i bezsenność.. byliśmy akurat w górach i dosłownie nie mogłam spać w nocy. Myślałam, że może to nowe miejsce tak działa :p
Mada - chyba dobrze by było zmienić termometr na taki przeznaczony do planowania rodziny. Wtedy nie ma problemu z czasem, bo pika, gdy skończy mierzyć. Bo teraz w Twoim przypadku to ciężko coś powiedzieć.
Kaczorka, oby Twoje słowa były prorocze Ja ciągle mam te wypieki, jest mi ciepło i do tego właśnie te pobudki w nocy.. Mam nadzieję, że te moje objawy będą prawdziwe i zobaczę śliczną drugą kreskę niebawem. Jeśli nie to będzie to naprawdę ciężki upadek. Teraz znów zmierzyłam temp i mam 37,53 a nie za wiele się narobiłam :)Ale no nic wiadomo, że ta teraz to na nic nie wskazuje. -
dziewczyny, nie wiem jak potem uda mi się wejść na of, więc już teraz życzę Wam Wesołych i Magicznych Świąt! dla tych co już po owulce życzę żeby fasolka się tam solidnie gnieździła, a dla tych przed/w trakcie owulacji owocnych starań pod choinką. niech Nowy Rok przyniesie nam wyraźne II kreski ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 12:44
Kaczorka lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:Hehe, no ja tylko opisuję jak to było u mnie
Wiem, ale wiadomo jak to jest.. wszystkiego się doszukujemy
Moje drogie dziewczęta, korzystając z okazji składam Wam najlepsze życzenia z okazji Bożego Narodzenia. Przede wszystkim życzę Wam dużo zdrowia, które przyda się na następne lata opieki nad maluszkiem, a ponadto jak najszybszego zobaczenia upragnionych dwóch kresek, bezproblemowej ciąży i zdrowego dzieciątka. Na święta życzę dużo rodzinnego ciepła, by były to piękne święta goszczące w Waszej pamięci na wiele lat oraz mimo trudu przygotowań, uśmiechu na każdej buzi i satysfakcji z przyrządzonych potraw. Zdrowych, spokojnych Świąt. Ściskam każdą z Was! -
Wszystkiego najlepszego kochane! No i oczywiście spełnienia tego największego marzenia. I żeby poszło w cycki Całusy!Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
Dziewczyny, najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Przede wszystkim zdrowia, szczęścia i miłości oraz spełnienia tego jednego najważniejszego marzenia, które jest wspólne dla nas wszystkich tu na forum.
Ewi28 lubi tę wiadomość