Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cini wrote:haj:)
Jestem tu nowa:)u mnie termin okresu to 2 XII- 14 dpo, ale nie wiem czy tyle wytrzymam bez testowania. Kiedy najwcześniej warto zrobić test? każde testowanie to ogromne emocje, nadzieje i rozczarowania:(
Także radzę grzecznie czekać do terminu @1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Ja zawsze mówiłam, że test zrobię dzień po planowanej @. No ostatnio nie zdążyłam, bo mnie @ nad ranem dopadła, w dniu planowanego testowania. Kiedyś przyszła wcześniej (wredna @). Także myślę, że taki dzień, dwa po planowanej @ będą idealne
Ewcia88 lubi tę wiadomość
-
Te @ to są złośliwe - zazwyczaj przyłażą chwilę po kupionym teście albo tuż przed jego zrobieniem. A jak człowiek chce, żeby @ się pojawiła to tej się nie spieszy
Ale jet zimno i mokro.. mgła okropna nie nastraja to optymizmem :pOluchna lubi tę wiadomość
-
Ewcia88 wrote:Ja kiedyś dostałam @ w trakcie robienia testy ciążowego... najgoooorzej
We Wrocławiu szaro-buro..chyba w całej Polsce tak..
W Warszawie też tragedia, chociaż może się przejaśni👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
zubii wrote:Hej wczoraj dostalam @ w 6 dpo...wiec wyglada na to ze nie bylo owulki a tak czulam...
A wiec zaczynamy 5cs...testowac zamierzam o ile znow @ nie bedzie szybsza na 28.121 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Kaczorka wrote:No to czekam. Czuję się jak przed okresem - brzuch mnie chyba z nerwów tak ćmi..Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A ja mam stresa przed dzisiejszą wizytą u gina.. Całą noc mi się jakieś bzdury śniły o zagładzie świata. Wielki Jezus chodzący po ziemi i ciskający gromy.
Aaaa, zwariuję! Dobrze, że mam na 9:30 to szybciej będzie po wszystkim..
Jak się okaże, że jajo nadal jest puste to będę tak samo czekać na okres jak część z Was, żeby jak najszybciej zacząć kolejne starania.
A póki co umówiłam się z mężem na terapię alkoholową
A Ty pisz co tam. Czuje wewnętrzenie że jest wszystko wporządku U Ciebie -
nick nieaktualny
-
Osiwieję za wcześnie przez te stresy!! :p jakby tak te wszystkie kciuki, modlitwy i dobre myśli mogły sprawić cud to byłabym przeszczęśliwa. Ale znając życie to zechce mnie pewnie znów uczyć pokory i cierpliwości.. jakby nie wystarczyło to co do tej pory :p
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Osiwieję za wcześnie przez te stresy!! :p jakby tak te wszystkie kciuki, modlitwy i dobre myśli mogły sprawić cud to byłabym przeszczęśliwa. Ale znając życie to zechce mnie pewnie znów uczyć pokory i cierpliwości.. jakby nie wystarczyło to co do tej pory :p
Bedzie dobrze ja w to wierze