Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh, wszyscy czekają na dobre wieści i chyba tylko ja czarno to widzę :p Ale jakby jakimś cudem dziecko się pojawiło to mu tyłek spiorę na dzień dobry za takie stresowanie matki
Agniechaaa a wykres na serio masz dziwny :p jakiś taki niezdecydowany może to od tego wina :p Ale pewnie zaraz pójdzie w górę i skończy te swoje harce -
nick nieaktualny
-
U mnie temperatura dziś nieznacznie do góry, ale nie można tego nazwać skokiem poowulacyjnym. Korci mnie żeby pójść dzisiaj do gin i sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Aga jak myślisz, po jakim czasie max powinien pęknąć?
A Wam dziewczyny po jakim czasie od owu rośnie temp?
Miłego dnia wszystkim:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:U mnie temperatura dziś nieznacznie do góry, ale nie można tego nazwać skokiem poowulacyjnym. Korci mnie żeby pójść dzisiaj do gin i sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Aga jak myślisz, po jakim czasie max powinien pęknąć?
A Wam dziewczyny po jakim czasie od owu rośnie temp?
Miłego dnia wszystkim:)
Po 36h -
A ja zdążyłam tylko przez miesiąc mierzyć temperaturę, więc się nie znam. U mnie to też były góry i doliny. Niby był wzrost po owu, ale nie jakiś drastyczny. Głupie to takie :p
Przydałoby mi się towarzystwo na najbliższe godziny. Co bym za dużo nie myślała :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny :*
A wiecie co jest najdziwniejsze? Że do tej pory miałam temperaturę w okolicach 36,8 a od kilku dni mam 37,0 albo 37,1 :p tylko ja się pytam - po co i dlaczego?
Oki, zbieram się do wyjścia, bo mi transport ucieknie. A serce coraz bliżej gardła :p -
nick nieaktualny
-
Kaczorka trzymam kciuki ))
Ja wczoraj za dużo chyba wina wypiłam, o 20:30 już spałam..a obudziłam się o 04:00. I znów myślałam, że to sobota Na szczęście dzisiaj już piątek i można bez krępacji dbać o endoOluchna lubi tę wiadomość
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)