Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ciągle osłabiona i mocno zaczynają mnie piersi boleć. Zupełnie inaczej niż w poprzednich cyklach. Nie chce sów nastawiacieszę bo nie wiem czy nie jest trochę za wcześnie na takie objawy a trochę mocniej dotknę i już je czuje. Prawa nawet bez dotykania daje znać o sobie. Zobaczymy. Jeszcze tydzień niepewności. Gorzej jak to się szykuje jakiś super okres:/
-
Ja bym tam się cieszyła na najmniejszy objaw na razie, póki co cisza. Testowanie w sobotę (termin planowanej @).
Moje dzieciate koleżanki nie miały żadnych objawów w tak wczesnej fazie więc nic straconego.1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Ja się ledwo do pracy zebrałam, na szczęście mam nienormowane godziny, więc mogłam sobie pozwolić na ociąganie i odrobinę lenistwa. Za oknem mroźno, nic tylko kocyk, świeczki, herbatka z imbirem miodem i cytryną i książeczka. W ogóle to czuję się tak jakby mnie coś rozkładało. Wiem, że to za wcześnie na objawy, bo przy dobrych wiatrach jest to 3-4 dpo, ale pamiętam, że we wrześniu moim pierwszym objawem była infekcja, która pojawiła się znienacka i trzymała mnie tydzień czasu (właśnie takie osłabienie, podwyższona temp. lekki ból gardła i pociąganie nosem).
Oluchna lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa myślę, że to moja ogromna chęć zaciążenia płata mi figle po prostu:) już w przyszłym tygodniu duża część z nas testuje, nie mogę się doczekać
Ewcia88, Arleta lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:To prawda chociaz powiem, ze mi strasznue szybko levi i nawet nie licze tych dni tak ja w poprzednim cyklu
Ja ten tydzień też mam dość napięty, więc myślę, że zleci szybko:) Cieszę się, że moje cykle należą raczej do tych krótszych 27-28 dni, więc też raz dwa można zacząć starania od początku:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Kurcze jak Wam zazdroszcze że będziecie tak szybko testować hehe:) mi dopiero zaczęły się dni płodne wg of więc narazie działamy na 10.12 mam testowanie 2 dni do @.
u mnie za oknem też pada śnieg. Ja np przy pierwszej ciąży, zanim zrobiłam test okropnie mnie obsypało...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Kurcze jak Wam zazdroszcze że będziecie tak szybko testować hehe:) mi dopiero zaczęły się dni płodne wg of więc narazie działamy na 10.12 mam testowanie 2 dni do @.
u mnie za oknem też pada śnieg. Ja np przy pierwszej ciąży, zanim zrobiłam test okropnie mnie obsypało... -
Co organizm to inaczej reaguje, ponoć niektóre kobiety to od razu po zapłodnieniu czują, że są w ciąży...Z mojego ciała nie da się niestety czytać jak z otwartej księgi, w cierpliwość muszę się uzbroić, bo niestety objawy u mnie przypominają bardzo te przed @.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Oluchna wrote:W sensie trądzik? U mnie dzisiaj jakiś normalnie wysyp. Masakra ;/ otworek się ze mnie zrobił
U mnie to samo do dwóch dni.
Ok, nigdy nie miałam alabastrowej cery, ale teraz organizm przesadza z ilością i... Miejscami (serio, na plecach)
Jeżeli powyższe zwiastuje @, to jedno jest pewne - z bólami podbrzusza jakie dzisiaj mam, będzie hardkorowa!Oluchna lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Dziewczyny, cztery kilo w dół przez ten stres. Nic mi przez gardło nie przechodzi. Na szczęście w tym tygodniu spotkam się z księgową i wszystko się chyba uda wyprostować. Może jak już się to wszystko wyklaruje to odetchnę... Pewnie mi się owulacja przesunie bo stres swoje robi... Mąż mi mówi żebym wyluzowala, księgowa posprawdza i będzie git, ale na samą myśl o tych wszystkich korektach mnie ściska w dołku...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Klara Wysocka wrote:U mnie to samo do dwóch dni.
Ok, nigdy nie miałam alabastrowej cery, ale teraz organizm przesadza z ilością i... Miejscami (serio, na plecach)
Jeżeli powyższe zwiastuje @, to jedno jest pewne - z bólami podbrzusza jakie dzisiaj mam, będzie hardkorowa!Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Klara Wysocka wrote:U mnie to samo do dwóch dni.
Jeżeli powyższe zwiastuje @, to jedno jest pewne - z bólami podbrzusza jakie dzisiaj mam, będzie hardkorowa!
Mnie też ostatnio wysypało ale to nie związane z ewentualną fasolka bo mam taki problem od ok roku. Wcześniej miałam świetną cerę. -
A może by... wrote:Mnie też ostatnio wysypało ale to nie związane z ewentualną fasolka bo mam taki problem od ok roku. Wcześniej miałam świetną cerę.
Ew. fasolki akurat u mnie się nie doszukuję w tym, bo po przyjmowanych hormonach i diecie całkiem możliwe, że organizm się oczyszcza, no ale, serio, bez przesady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 12:45
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę